lidszu 28.01.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 Dorcia, przykro mi z powodu pracy, ale na pewno znajdziesz jakąś fajniejszą i lepiej płatną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.02.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Taka też była moja pierwsza myśl: tyle narzekałam na tę robotę, na pewno znajdę fajniejszą No dooobra, druga - pierwsza była: jak to możecie mnie już zwolnić, skoro dopiero w lutym mija mój 12-miesięczny okres ochronny po powrocie z wychowawczego? No ale my Cię zwalniamy z dniem 31 kwietnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.02.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 ło matko:( takie mamy zwariowane czasy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.02.2012 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Tupet to oni maja. Głowa do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.02.2012 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Trzymajcie za nas kciuki: mam jeszcze szansę na cofnięcie zwolnienia Tak za 2 tygodnie trzymajcie najmocniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bendzi4 08.02.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam Przepraszam że zawracam Ci głowe ale nie daje mi spokoju twoja podłoga w salonie A dokładnie mam pytanie czy to jest parkiet?Jeśli tak to czy masz ogrzewanie podłogowe? (bo nie widze nigdzie grzejników) A jesli parkiet to czy mozesz dać namiary lub wiecej info bo zastanawiamy się z mężem nad drewnianaą podłogą z ogrzewaniem podłogowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.02.2012 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Trzymajcie za nas kciuki: mam jeszcze szansę na cofnięcie zwolnienia Tak za 2 tygodnie trzymajcie najmocniej To trzymamy w takim razie, dawaj znać co i jak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.02.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Witam Przepraszam że zawracam Ci głowe ale nie daje mi spokoju twoja podłoga w salonie A dokładnie mam pytanie czy to jest parkiet? Jeśli tak to czy masz ogrzewanie podłogowe? (bo nie widze nigdzie grzejników) A jesli parkiet to czy mozesz dać namiary lub wiecej info bo zastanawiamy się z mężem nad drewnianaą podłogą z ogrzewaniem podłogowym Ojejku (jak by powiedziała moja Córcia) - myślałam że już wszyscy wiedzą że można parkiet na ogrzewanie podłogowe! Taaaak! Tyle że to musi być parkiet warstwowy, cienki (12mm chyba?) i z niedużych klepek - decha odpada niestety... Ale jest git, grzejemy pełną parą i cóż że się rozsycha i szparki się powiększają w okresie grzewczym: przy grzejnikach jest tak samo przesuszone powietrze i tak samo będzie pracować... Nic nie pęka, jest gites, mamy i egzotyki (jatoba i doussie) i 'normalne' (dąb). Polecam! A robił nam forumowy Duch (ghost ileśtam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.02.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zdjęcia świeże, zdjęęęcia w dzienniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Zdjęcia świeże, zdjęęęcia w dzienniku! leceeeeee:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 08.02.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ja też lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 08.02.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Ale zdolniacha Chwal się, chwal...ale najbardziej córcią bo taka śliczna i duża już urosła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.02.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 (edytowane) Ale zdolniacha Chwal się, chwal...ale najbardziej córcią bo taka śliczna i duża już urosła... No właśnie ale ona już duuuuuuuuuuża . Nie za duża na dziecięce krzesełko? Mój np za nic już nie chce siedzieć w takowym . edit: a i kciukasy za robotę zaciśnięte Edytowane 8 Lutego 2012 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No właśnie ale ona już duuuuuuuuuuża . Nie za duża na dziecięce krzesełko? Mój np za nic już nie chce siedzieć w takowym . Toficzku to może chwilowe bo moja do 3 urodzin jeszcze korzystała i jeszcze by chciała ale wywaliłam na strych bo mi zawalało:rolleyes: Dorcia jaka Ty jesteś zdolna :jawdrop:super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.02.2012 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Paśku ale on odkąd chodzi to nie usiedział w takim nawet 1 obiadu . Pewnie jakbym tyle kasy nie utopiła to bym była nawet szczęśliwa a tak to tylko mnie drażni stojąc pod ściana nieużywane wrrrrrrrrrr. Najlepiej to się je na kolanach z dużego szklanego talerza sztućcami rodziców... takimi dorosłymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.02.2012 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Odkąd jej przystawiliśmy do naszego stołu to nie ma problemu, bo wie, że każdy ma swoje miejsce i wchodzi tam grzecznie jak się woła na jedzenie. Chociaż ostatnio w połowie już chce schodzić i jeść resztę na kolanach mamusi, skutkiem czego jest bajzel totalny i muszę to ukrócić, ale teraz ma zapalenie płuc (po pierwszym dniu w przedszkolu wrrr) to staję na rzęsach żeby w ogóle jadła i rozpuszczam ją niewybaczalnie A propos tego 'grzecznego' siadania, to dziś wiecie co mi mówi jak wołam na obiad? "Nie mogę tejas", bo akurat się duplo bawiła! Bezczelnie pyskuje brzdąc 26 miesięcy no naprawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.02.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ciekawe po kim to ma;) my tez przystawialiśmy fotelik do dużego stołu tak mniej więcej jak skończyła 1,5roku i nie było kompletnie problemu:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.02.2012 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Pewnie jakbym tyle kasy nie utopiła to bym była nawet szczęśliwa a tak to tylko mnie drażni stojąc pod ściana nieużywane wrrrrrrrrrr. To sobie zmontuj kolejnego używacza! No, pomyśl, to może weźmiemy salę i położną na spółkę jak się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.02.2012 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 ciekawe po kim to ma;) że grzeczna? chyba po sąsiadach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.02.2012 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 No to Wam pokażę jeszcze parę ostatnich zdjęć mojej pięknotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts