Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Taka też była moja pierwsza myśl: tyle narzekałam na tę robotę, na pewno znajdę fajniejszą :)

No dooobra, druga - pierwsza była: jak to możecie mnie już zwolnić, skoro dopiero w lutym mija mój 12-miesięczny okres ochronny po powrocie z wychowawczego? No ale my Cię zwalniamy z dniem 31 kwietnia...

Witam

Przepraszam że zawracam Ci głowe ale nie daje mi spokoju twoja podłoga w salonie A dokładnie mam pytanie czy to jest parkiet?

Jeśli tak to czy masz ogrzewanie podłogowe? (bo nie widze nigdzie grzejników) A jesli parkiet to czy mozesz dać namiary lub wiecej info bo zastanawiamy się z mężem nad drewnianaą podłogą z ogrzewaniem podłogowym

Witam

Przepraszam że zawracam Ci głowe ale nie daje mi spokoju twoja podłoga w salonie A dokładnie mam pytanie czy to jest parkiet?

Jeśli tak to czy masz ogrzewanie podłogowe? (bo nie widze nigdzie grzejników) A jesli parkiet to czy mozesz dać namiary lub wiecej info bo zastanawiamy się z mężem nad drewnianaą podłogą z ogrzewaniem podłogowym

Ojejku (jak by powiedziała moja Córcia) - myślałam że już wszyscy wiedzą że można parkiet na ogrzewanie podłogowe! Taaaak! :D

Tyle że to musi być parkiet warstwowy, cienki (12mm chyba?) i z niedużych klepek - decha odpada niestety... Ale jest git, grzejemy pełną parą i cóż że się rozsycha i szparki się powiększają w okresie grzewczym: przy grzejnikach jest tak samo przesuszone powietrze i tak samo będzie pracować... Nic nie pęka, jest gites, mamy i egzotyki (jatoba i doussie) i 'normalne' (dąb). Polecam!

A robił nam forumowy Duch (ghost ileśtam) :)

Ale zdolniacha :wiggle:

Chwal się, chwal...ale najbardziej córcią:) bo taka śliczna i duża już urosła...

No właśnie ale ona już duuuuuuuuuuża :jawdrop:. Nie za duża na dziecięce krzesełko? Mój np za nic już nie chce siedzieć w takowym :rolleyes:.

edit: a i kciukasy za robotę zaciśnięte ;)

Edytowane przez tofee

No właśnie ale ona już duuuuuuuuuuża :jawdrop:. Nie za duża na dziecięce krzesełko? Mój np za nic już nie chce siedzieć w takowym :rolleyes:.

Toficzku to może chwilowe bo moja do 3 urodzin jeszcze korzystała i jeszcze by chciała ale wywaliłam na strych bo mi zawalało:rolleyes:

Dorcia jaka Ty jesteś zdolna :jawdrop:super :)

Paśku ale on odkąd chodzi to nie usiedział w takim nawet 1 obiadu :confused:. Pewnie jakbym tyle kasy nie utopiła to bym była nawet szczęśliwa a tak to tylko mnie drażni stojąc pod ściana nieużywane wrrrrrrrrrr.

Najlepiej to się je na kolanach z dużego szklanego talerza sztućcami rodziców... takimi dorosłymi ;)

Odkąd jej przystawiliśmy do naszego stołu to nie ma problemu, bo wie, że każdy ma swoje miejsce i wchodzi tam grzecznie jak się woła na jedzenie. Chociaż ostatnio w połowie już chce schodzić i jeść resztę na kolanach mamusi, skutkiem czego jest bajzel totalny i muszę to ukrócić, ale teraz ma zapalenie płuc (po pierwszym dniu w przedszkolu wrrr) to staję na rzęsach żeby w ogóle jadła i rozpuszczam ją niewybaczalnie :rolleyes:

A propos tego 'grzecznego' siadania, to dziś wiecie co mi mówi jak wołam na obiad? "Nie mogę tejas", bo akurat się duplo bawiła! Bezczelnie pyskuje brzdąc 26 miesięcy no naprawdę! ;)