DorciaIQ 08.02.2012 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2012 Na tym pierwszym w tle widać jej prezent gwiazdkowy: kuchnię z lidla jaką? Szaro-grafitowo-czerwoną oczywiście i wcale nie dlatego żeby do salonu pasowała, ale jakoś tak pasuje idealnie... Nawet nie próbuję jej upychać do jej pokoju, bo tak dobrze tam wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 Serio ona ma tylko 2 lata i 2 m-ce (jak dobrze liczę) ? Bardzo poważnie wygląda i do tego wygląda na bardzo wysoką ... To sobie zmontuj kolejnego używacza! No, pomyśl, to może weźmiemy salę i położną na spółkę jak się uda A wiesz że coraz częściej mi to chodzi po głowie ... tylko, że chciałabym i się boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 fotki małej są balsamem na wszelkie smutki !!!!!!!!!!!! cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kiedy wpadniecie do mnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.02.2012 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 fotki małej są balsamem na wszelkie smutki !!!!!!!!!!!! cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a kiedy wpadniecie do mnie ?? Jak się wygrzebiemy z choróbska to na pewno Serio ona ma tylko 2 lata i 2 m-ce (jak dobrze liczę) ? Bardzo poważnie wygląda i do tego wygląda na bardzo wysoką ... Serio serio, a ubrania nosi na 5-latków i w przedszkolu jest wyższa od wszystkich o głowę... A wiesz że coraz częściej mi to chodzi po głowie ... tylko, że chciałabym i się boję A czego tu się bać? Podobno za drugim razem jest łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 09.02.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2012 A czego tu się bać? Podobno za drugim razem jest łatwiej Że jak już się zdecydujemy to będzie dwóch potworów a ja jedna i odwrotu niet . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.02.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 no Dorciu obejrzałam te Twoje cuda no i kurczę przeżyłam szok. Pitolisz mi jakieś androny o tym jakie to z Ciebie beztalencie ale widzę, że to tylko fałszywa skromność Czy mogę poczuwać się matką Twojego sukcesu ? Jakby nie było to JA TYMI RENCAMI NA KLAWIATURZE zachęciłam Cię do działania tak ? No powiedz że tak !!! Ramki świetne a co najważniejsze świetnie dobrane kolory - co do tej zniszczonej to ani mi się waż odnawiać czy malować - do eklektyzmu jak znalazł. Konik też rewelka, skąd wzięłaś szablon konika ? Zrób Nince całe zoo albo pacynki takie jak wiesz kto. Dorciu córa strasznie wyrośnięta, pamiętam jej zdjęcia na usg - od tamtej pory sporo się zmieniła i chyba podobna do Ciebie co ? Resztę walnę na priva Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Oczywiście, zniszczonej nie tykam (tylko przykleiłam kawałek co odpadł, bo straszył gipsem całkiem nieeklektycznie), a konik wyszedł mi nadspodziewanie, no sama muszę sobie przyznać A szablonu niet - wyguglałam kilka zdjęć i tak patrząc na elementy poszczególnych, które mi się najbardziej podobały namazałam sobie na filcu kredką świecową Tylko morda w żadnym konia nie przypominała i to co wyszło uznałam za konika na biegunach z pyskiem łosia. Więc wyguglałam zdjęcia koni i na żywo obejrzałam jak ten nos powinien zwisać naprawdę i nawet jest koniowy, co? Puchnę z dumy, a muszę Ci powiedzieć, że na ukończeniu mam princeskę, która też wyszła całkiem całkiem mimo kilku fakapów Z papavero. A córci zrobiłam na bazie burdy też kieckę z tego samego materiału, ale ona to aż wrzeszczy błędami... Z tym że taki materiał że na szczęście niewiele widać Tofiku, nie wymyślaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2012 Ochhhhhhhhhhhhh!!!! Achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Brrrrrrrrrrawoooooooooooo!!!:jawdrop: Dorcia, Ty się w tej poprzedniej robocie po prostu m a r n o w a ł a ś !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2012 00:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Jak znajdę sponsora, to mogę nigdy nie wracać do finansjery i pozostać przy maszynie i pędzlu, bardzo chętnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.02.2012 00:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Póki co muszę się zmobilizować, bo mnóstwo projektów leży rozgrzebanych, a ja buszuję po nocach po czeluściach blogosfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 14.02.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2012 Uszyłam rodzicom serduszka, sobie też planowałam, ale maszyna mi stanęła dęba i nie mam http://1.bp.blogspot.com/-rzhyL65zXdY/TzrB9qmB2PI/AAAAAAAAAHc/yIyfBhUrE3I/s1600/IMG_4212.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 02.03.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 przebrnelam.... przez czesc dziennika! fajowo u Was ale i pelno przygod! budowa! kazdy chyba rozumie i nie wiadomo czemu kazdy powiela jakies historie. bylam juz keidys, ale moze sie nie meldowalam. bardzo fajne schody! jaka planujecie barierke? szklo moze? oj duzo rzeczy mi sie w Waszym domku podoba. grafit na scianach super! no dobra ... nie bede zaczynac wymieniac co i jak. ale bede pocichu odwiedzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.03.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Planowaliśmy z płaskowników takich metalowych w poziomie, tzn. nie wzdłuż schodów po skosie, ale właśnie w poziomie żeby było ciekawiej, ale na razie nic nie robimy bo a. nie ma takiej konieczności: Młoda śpi na dole, b. planujemy ten dom sprzedać, to niech już sobie ktoś zrobi jak mu pasuje, w końcu barierka to spora inwestycja Dzięki za jawne odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 04.03.2012 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Super te serducha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.03.2012 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 mi się też serducha podobają bardzo i pokrowce na krzesła masz zdolności w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 06.04.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 kobieto żyjesz ? Czekam na wieści od Ciebie ale chyba....... się doczekam co ?Wciągła Cię ta maszyna ( dosłownie) czy cóś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 06.04.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 W te piękne Święta, gdy Pan Zmartwychwstanie. Życzę smacznych jajek na śniadanie, żółtego kurczaczka, białego zająca i oby te święta trwały bez końca Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego Dyngusa i wspaniałych gości, niech to będzie czas uroczy Życzę miłej Wielkiej Nocy!!! http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ...obśmianych rodzinnie... oblanych gościnnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 07.04.2012 01:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 http://i43.tinypic.com/21eyxx1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts