Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Serio ona ma tylko 2 lata i 2 m-ce (jak dobrze liczę) :jawdrop:? Bardzo poważnie wygląda i do tego wygląda na bardzo wysoką ...

To sobie zmontuj kolejnego używacza! :lol2:

No, pomyśl, to może weźmiemy salę i położną na spółkę jak się uda ;)

A wiesz że coraz częściej mi to chodzi po głowie ... tylko, że chciałabym i się boję :lol2:

fotki małej są balsamem na wszelkie smutki !!!!!!!!!!!!

cudna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a kiedy wpadniecie do mnie ??

Jak się wygrzebiemy z choróbska to na pewno :)

Serio ona ma tylko 2 lata i 2 m-ce (jak dobrze liczę) :jawdrop:? Bardzo poważnie wygląda i do tego wygląda na bardzo wysoką ...

Serio serio, a ubrania nosi na 5-latków i w przedszkolu jest wyższa od wszystkich o głowę... ;)

A wiesz że coraz częściej mi to chodzi po głowie ... tylko, że chciałabym i się boję :lol2:

A czego tu się bać? Podobno za drugim razem jest łatwiej ;)

no Dorciu obejrzałam te Twoje cuda no i kurczę przeżyłam szok. Pitolisz mi jakieś androny o tym jakie to z Ciebie beztalencie ale widzę, że to tylko fałszywa skromność;)

Czy mogę poczuwać się matką Twojego sukcesu ? Jakby nie było to JA TYMI RENCAMI NA KLAWIATURZE zachęciłam Cię do działania tak ? No powiedz że tak !!!

Ramki świetne a co najważniejsze świetnie dobrane kolory - co do tej zniszczonej to ani mi się waż odnawiać czy malować - do eklektyzmu jak znalazł.

Konik też rewelka, skąd wzięłaś szablon konika ? Zrób Nince całe zoo albo pacynki takie jak wiesz kto.

Dorciu córa strasznie wyrośnięta, pamiętam jej zdjęcia na usg - od tamtej pory sporo się zmieniła ;) i chyba podobna do Ciebie co ?

Resztę walnę na priva Pa

Oczywiście, zniszczonej nie tykam (tylko przykleiłam kawałek co odpadł, bo straszył gipsem całkiem nieeklektycznie), a konik wyszedł mi nadspodziewanie, no sama muszę sobie przyznać :D A szablonu niet - wyguglałam kilka zdjęć i tak patrząc na elementy poszczególnych, które mi się najbardziej podobały namazałam sobie na filcu kredką świecową :) Tylko morda w żadnym konia nie przypominała i to co wyszło uznałam za konika na biegunach z pyskiem łosia. Więc wyguglałam zdjęcia koni i na żywo obejrzałam jak ten nos powinien zwisać naprawdę i nawet jest koniowy, co? :cool:

Puchnę z dumy, a muszę Ci powiedzieć, że na ukończeniu mam princeskę, która też wyszła całkiem całkiem mimo kilku fakapów ;) Z papavero. A córci zrobiłam na bazie burdy też kieckę z tego samego materiału, ale ona to aż wrzeszczy błędami... Z tym że taki materiał że na szczęście niewiele widać :)

Tofiku, nie wymyślaj! :D

• 3 weeks później...

:) przebrnelam.... przez czesc dziennika! fajowo u Was ale i pelno przygod! budowa! kazdy chyba rozumie i nie wiadomo czemu kazdy powiela jakies historie.

bylam juz keidys, ale moze sie nie meldowalam. bardzo fajne schody! jaka planujecie barierke? szklo moze? oj duzo rzeczy mi sie w Waszym domku podoba.

grafit na scianach super! no dobra ... nie bede zaczynac wymieniac co i jak. ale bede pocichu odwiedzac.

Planowaliśmy z płaskowników takich metalowych w poziomie, tzn. nie wzdłuż schodów po skosie, ale właśnie w poziomie żeby było ciekawiej, ale na razie nic nie robimy bo a. nie ma takiej konieczności: Młoda śpi na dole, b. planujemy ten dom sprzedać, to niech już sobie ktoś zrobi jak mu pasuje, w końcu barierka to spora inwestycja ;)

Dzięki za jawne odwiedziny :)

• 1 month później...

W te piękne Święta,

gdy Pan Zmartwychwstanie.

Życzę smacznych jajek na śniadanie,

żółtego kurczaczka, białego zająca

i oby te święta trwały bez końca

Tęczowych pisanek, na stole pyszności,

mokrego Dyngusa i wspaniałych gości,

niech to będzie czas uroczy

Życzę miłej Wielkiej Nocy!!!

http://www.nyloncoffee.pl/cache/images/865dc-337x0-resize.jpg