pasie 20.11.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Dorcia GRATULACJE:wave: no i czekamy na foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 20.11.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 OGROMNE GRATULKI !!!!! http://3.bp.blogspot.com/-zPhkE5LYODI/T5a_Y0e77_I/AAAAAAAAAok/SW6-yvAldDM/s1600/its-a-boy-giant-banner-with-hanging-cutouts.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.11.2012 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Fotki beda jak wrocimy do domu (hopefully dzis), bo cos mi z telefonu nie chca wlazic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.11.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Czekamy, czekamy:) a Ty jak sie czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kjuta 21.11.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 gratuluje!http://seelennea.blox.pl/resource/S6302915m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ależ się wzruszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 24.11.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Dorciu... a nie mówiłam, że się uda ! Gratulacje.... dawaj fotki tego "mojego" syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2012 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Dziękuję Dziewczynki Ze szpitala wypuścili nas w końcu dzień później, ale wszystko jest ok Tymuś jest świetny, ma coraz dłuższe okresy czuwania i jest wtedy taki słodki!!! Rozgląda się, pomrukuje, macha łapkami, podnosi ten swój słodki łebek strasznie wysoko i kręci nim na boki - silny jest niesamowicie, a przy tym w ogóle nie płacze, no chyba że już naprawdę chce jeść, a matka go przebiera akurat wtedy właśnie No i zafundował nam już dwa razy fontannę na pół pokoju - jednak nadal twierdzę że z dziewczynką pod względem pupowym jest łatwiej Już w domku: Najlepszy okres w ciągu dnia I na koniec dla Was uśmiech jeszcze w szpitalu nagrany: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 I nie śmiejcie się z różowego kocyka dla chłopaka... Takie głównie mam na wyposażeniu, ciekawe dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2012 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Słodziaczek:hug: a jak Ninka się spisuje jako starsza siostra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2012 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Ninka jest super: była bardzo zaaferowana jak wróciliśmy, oglądała braciszka, dotykała rączek i mówiła jakie są malutkie, "jaki on mięciutki" i w ogóle uważa na niego (na miarę swoich szaleńczych świrowatych fruwających wszędzie możliwości), a pierwsza rzecz rano jaką usłyszałam od niej następnego dnia to: gdzie jest braciszek? ja chcę zobaczyć braciszka! Słodka jest i pomaga, przynosi pieluszki itd. Staram się jej nie mówić że teraz nie mogę czegośtam, bo karmię/przebieram/noszę Tymka i poświęcać jej nawet więcej uwagi niż przed porodem, a ona się cieszy że mamusia może znowu ją wziąć na rączki! A to jest klocek straszny - nie nosiłam jej długo i teraz te z 17 pewnie kilo na tle 4 kilowego Tymusia to jest ogrom jakiś! W ogóle strasznie wielka i potężna mi się teraz wydaje, dziwię się np. jak ona może mieć taką dużą buzię albo takie gęste rzęsy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2012 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Dorcia Twoje spostrzeżenia zupełnie normalne - też tak miałam - jak przyszłam z Zu do domu i przyjechał do nas roczniak w odwiedziny - wydawał się olbrzymi a co dopiero taka duża Pannica:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 25.11.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Sliczny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 25.11.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 jesli chodzi o te róże - zawsze możesz powiedzieć, że Ty taka old schoolowa jesteś! Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś to własnie chłopców ubierano na różowo a dziewczynki na niebiesko. W dobie homofobii zmieniono kolory bo niebieski jest przecież taki męski ! Poza tym dopóki nie zacznie sikać na trwanik w pozie samczej, możesz wciskac kit, że to dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.11.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 śliczny Tymcio ja już zapomniałam, jak takie małe dzieci wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2012 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Dorcia Twoje spostrzeżenia zupełnie normalne - też tak miałam - jak przyszłam z Zu do domu i przyjechał do nas roczniak w odwiedziny - wydawał się olbrzymi a co dopiero taka duża Pannica:) No ale to czyjś roczniak był, a tu moja córcia, do której przyzwyczajona jestem że taka jest słodka i malutka, a tu wracam i taki kloc się na mnie zwala Nie wiem czy wiesz, ale kiedyś to własnie chłopców ubierano na różowo a dziewczynki na niebiesko. No niby wiem, ale i tak się śmieję. Nawet mu przerobiłam kombinezon z takiego: na taki: Hihi że też mi się chciało - dzień przed porodem, bo akurat wpadłam na to, że zawsze mnie ten wór wkurzał, bo ani dobrze złapać dziecko, a wpiąć w fotelik to istna ekwilibrystyka, więc mu dorobiłam nogę A przy okazji trzasnęłam aplikację, coby był bardziej uniseksowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.11.2012 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Ej Dorciu, ale się uwinęłaś z Tymonkiem Aniołkiem:cool:! Ogromne gratulacje dla Ciebie, Tymusia, Ninusi i Mężusia:cool:. http://artsklep.pl/plakaty/galerie/a/anne-geddes-branch-40x50_479.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 26.11.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 Dorciu, ogromne gratulacje!!!!!!!! Synek śliczny!!!! Super,ze jesteście już wszyscy w komplecie w domu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.12.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia życzy lidszu z rodzinką http://www.mironproperties.com//images/userfiles/1/image/BookTreeC.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 23.12.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Dorciu http://img803.imageshack.us/img803/3871/417ff.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts