78mysz 12.09.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ano do przełnięcia ponoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 a ile mniej więcej za takie 80cm np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 12.09.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Tutaj sie ukrywacie jak was na RW nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Tutaj sie ukrywacie jak was na RW nie ma! a to nie legalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.09.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Wow Aniu jaki avatarek nowiutki - aś lśni od tej nowości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.09.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Co Ty na to, czy cos Ci te zdjecia przypominają? Wiecej na: http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,62204070,62204070,0.html milego dnia Klimkoklusiowe i fajne , szczególnie jak do przełknięcia Spodobało mi się u tej pani toto: http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/ph/pe/fgpe/K5WvUO8D8ZQeZrJjLX.jpg akurat wpadłam w wątek toaletkowy i to mi się podoba do zaadaptowania na toaletkę po uzupełnieniu lustrem Albo w oryginale jako konsolka do hallu: ładna taka i prosta forma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.09.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Słyszałem ,że mężuś był na wypadzie w Amsterdamie No to poazdrościć żonki co go puściła Mam nadzieje ,że zwiedził (tylko naocznie) główną atrakcję Amsterdamu! I czemu nie pisałaś wcześniej to by pozdrowił taką jedą czekoladkę ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 a ile mniej więcej za takie 80cm np Nie pamietam juz dzis ceny, ale swita mi, ze chcial za to kolo 1600 zl. Pamietam, ze jakos tak bral tez za te duze szafy garderobiane co tam sa na zdjeciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.09.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dorcia mam stolik kawowy chyba z tego drzewa, ale maźniety na troche ciemniejszy kolor. Dobrze sie sprawuje, nie powiem.Nie bylo mnie w weekend, a tu widze, ze rozkręcasz sie z koncepcją aranzacji wnętrz. Jak mi sie mowi oberzyna to mam zaraz w glowie to:http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?id=20i to:http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?id=57#photoNumbersW tym drugim linku zdjecie jest utrzymane chyba w Twojej kolorystyce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.09.2008 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Słyszałem ,że mężuś był na wypadzie w Amsterdamie No to poazdrościć żonki co go puściła Mam nadzieje ,że zwiedził (tylko naocznie) główną atrakcję Amsterdamu! I czemu nie pisałaś wcześniej to by pozdrowił taką jedą czekoladkę ............... No pewnie że zwiedził Ale mówi że fotek nie ma bo tam nie wolno robić fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.09.2008 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Dorcia mam stolik kawowy chyba z tego drzewa, ale maźniety na troche ciemniejszy kolor. Dobrze sie sprawuje, nie powiem. Nie bylo mnie w weekend, a tu widze, ze rozkręcasz sie z koncepcją aranzacji wnętrz. Jak mi sie mowi oberzyna to mam zaraz w glowie to: http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?id=20 i to: http://www.mylivingroom.pl/produkt.php?id=57#photoNumbers W tym drugim linku zdjecie jest utrzymane chyba w Twojej kolorystyce No... prawie Tylko że ja jednak chciałabym kanapę skórzaną Widziałam skóry w tym kolorze co mi się podoba w Kler (drrrrogo!) i w... Agata Meble, ale nie jestem specjalnie przekonana do tej firmy No nic, jeszcze mam mnóstwo czasu na wybór kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 15.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2008 Słyszałem ,że mężuś był na wypadzie w Amsterdamie No to poazdrościć żonki co go puściła Mam nadzieje ,że zwiedził (tylko naocznie) główną atrakcję Amsterdamu! I czemu nie pisałaś wcześniej to by pozdrowił taką jedą czekoladkę ............... No pewnie że zwiedził Ale mówi że fotek nie ma bo tam nie wolno robić fotek Musze tam jeszcze kiedyś pojechać, ale sam, bez żonki tylko niech mi da 50 euro (chya że się ceny zmieniły ) Bo jak bylismy to miałem tylo 50 centów a za taką kase to tylko z liścia można dostać Fakt za zdjęcia to można tam oberwać , ale od czego spryt i mega zoom w aparacie Udało mi się odstrzelic kilka lasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Dzieńdoberek W Amsterdamie to jest pyszna Gouda. A nie jakies wyeksploatowane cizie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Słyszałem ,że mężuś był na wypadzie w Amsterdamie No to poazdrościć żonki co go puściła Mam nadzieje ,że zwiedził (tylko naocznie) główną atrakcję Amsterdamu! I czemu nie pisałaś wcześniej to by pozdrowił taką jedą czekoladkę ............... No pewnie że zwiedził Ale mówi że fotek nie ma bo tam nie wolno robić fotek Musze tam jeszcze kiedyś pojechać, ale sam, bez żonki tylko niech mi da 50 euro (chya że się ceny zmieniły ) Bo jak bylismy to miałem tylo 50 centów a za taką kase to tylko z liścia można dostać Fakt za zdjęcia to można tam oberwać , ale od czego spryt i mega zoom w aparacie Udało mi się odstrzelic kilka lasek Yyyy Stuki ale nie wrzucaj mi tu ich zdjęć, dobra? No popatrz, Goudy mi nie przywiózł Ale za to przywiózł najpyszniejsze czekoladki nadziewane alkoholicko jakie kiedykolwiek jadłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Wierze czekolada też jest boska (bynajmniej nie taka o jakiej mówi stukpuk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Ale zlew KONIECZNIE podwieszany pod blatem, ten kto to wymyślił powinien co najmniej Nobla dostać! A do podwieszanego zlewu jeszcze mlynek do odpadow i sprzatanie kuchni po obiadku trwa 5 minutek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 16.09.2008 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 do młynka musi być specjalny zlew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 do młynka musi być specjlny zlew Jaki specjalny? Specjalnej troski pewnie też? Efilciu gratuluję dwustudniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 cześć idę poczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 drzwi mi się podobają Dorcia myślę o podobnych u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts