Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Słyszałem ,że mężuś był na wypadzie w Amsterdamie :o :D No to poazdrościć żonki co go puściła :lol: :lol:

Mam nadzieje ,że zwiedził (tylko naocznie) :lol: :wink: główną atrakcję Amsterdamu! I czemu nie pisałaś wcześniej to by pozdrowił taką jedą czekoladkę ............... :lol: :wink: :roll: :oops:

No pewnie że zwiedził :lol: Ale mówi że fotek nie ma bo tam nie wolno robić fotek :o

Musze tam jeszcze kiedyś pojechać, ale sam, bez żonki tylko niech mi da 50 euro (chya że się ceny zmieniły :cry: :lol: ):wink: :roll: :lol: Bo jak bylismy to miałem tylo 50 centów :lol: a za taką kase to tylko z liścia można dostać :lol:

Fakt za zdjęcia to można tam oberwać :-? , ale od czego spryt i mega zoom w aparacie :roll: Udało mi się odstrzelic kilka lasek :lol:

Yyyy Stuki ale nie wrzucaj mi tu ich zdjęć, dobra? :roll: :lol:

No popatrz, Goudy mi nie przywiózł :cry: Ale za to przywiózł najpyszniejsze czekoladki nadziewane alkoholicko jakie kiedykolwiek jadłam! :p

A w muzeum sexu był? :o

Bilet grosze, ale mało co nie popękaliśmy ze śmiechu :lol: :lol: :lol:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

drzwi mi się podobają Dorcia myślę o podobnych u siebie :D

No właśnie, bo białe drzwi z białymi listwami to mi się kojarzą tak dość kolonialnie, a to nie jest ten wystrój, który chcę mieć, chociaż mi się podoba. A te są i ładne i dość nowoczesne jednak. I niedrogie, szczególnie że one NAPRAWDĘ są b. dobrej jakości - na Bartyckiej można obejrzeć właśnie takie drzwi.

A jak kiedyś będę chciała sobie zmienić wystrój na bardziej kolonialno-angielski (a to coraz bardziej niewykluczone, bo przemawiają do mnie inspiracje w tym guście :wink: ) to myslę że nadal będą pasować 8)

No właśnie, bo białe drzwi z białymi listwami to mi się kojarzą tak dość kolonialnie, a to nie jest ten wystrój, który chcę mieć, chociaż mi się podoba. A te są i ładne i dość nowoczesne jednak. I niedrogie, szczególnie że one NAPRAWDĘ są b. dobrej jakości - na Bartyckiej można obejrzeć właśnie takie drzwi.

A jak kiedyś będę chciała sobie zmienić wystrój na bardziej kolonialno-angielski (a to coraz bardziej niewykluczone, bo przemawiają do mnie inspiracje w tym guście :wink: ) to myslę że nadal będą pasować 8)

ja już sama nie wiem tyle różnych rzeczy mi sie podoba że niezły miszmasz by z tego wyszedl jakby tak pozwolić mi poszaleć :roll: :lol:

a biale wydają mi sie neutralne i pasują do różnych wizji :lol:

chcialabym żeby drzwi nie miały zadnej struktury tylko były w dotyku gładkie :roll: czy te takie są Dorciu ?

okna u nas plastiki biale ze szprosami :D teraz mam drewniane i co pięć lat należy je malować :-? mieszkamy 8 i nie ma chętnego coby je pomalował :roll: (czytaj mąż )

ja już sama nie wiem tyle różnych rzeczy mi sie podoba że niezły miszmasz by z tego wyszedl jakby tak pozwolić mi poszaleć :roll: :lol:

a biale wydają mi sie neutralne i pasują do różnych wizji :lol:

chcialabym żeby drzwi nie miały zadnej struktury tylko były w dotyku gładkie :roll: czy te takie są Dorciu ?

okna u nas plastiki biale ze szprosami :D teraz mam drewniane i co pięć lat należy je malować :-? mieszkamy 8 i nie ma chętnego coby je pomalował :roll: (czytaj mąż )

Gładziuteńkie - dokładnie takie chciałam 8)

Właśnie to mnie przekonało do białych okien: białe drzwi są niezobowiązujące i można w każdym pokoju mieć drewniane meble w innym kolorze i się nie gryzie - teraz mam drzwi w okleinie drewnianej i wkurzają mnie niepomiernie :evil: :wink:

No a szprosy to mus! :D

No wlasnie jak by tu robic na bialo i sie nie narobic potem z tym malowaniem i myciem?

Ja mam teraz plastikowe biale okna, ale ciagle wygladaja jak brudne - a mają dopiero rok wiec jeszcze nie pozółkły.

Efilo jeszcze tylko 200 dni!

Też się trochę tego boję, a szczególnie czyszczenia zewnętrznych drzwi ale co poradzę? :roll: :wink:

Faktycznie ładnie - ale jak ma być inaczej jak kogoś stać na drzwi KiK?

A Ty myslisz, ze duza kasa to wszystko? Ludzie z kasą tak sobie nie raz i nie dwa potrafia spitolic wywnętrza, ze hej! Tak samo jak i ci bez kasy. Tylko ci pierwsi wydadzą jeszcze dodatkowo na projektanta, ktory nie bedzie mial odwagi wypersfadowac im durnych pomyslow, albo bedzie miał taaaaki polot ze poleci po bandzie. Bo róznie to bywa. Hmmm.

Jesli Efilcia mówi ze 3 lata to rozsadna granica błedu - to ja mowie - witajcie mnie wsrod budujących! No bo w koncu jestem umowiona z Architektem na jutro - juz jutro. Niech sie tylko dzialka sprzeda, niech sie sprzeda. Zróbcie cos, zaczarujcie, zeby sie sprzedala, bo fajna jest i zasługuje na fajnego potencjalnego sąsiada - mojego sasiada. Niech ja ktos przygarnie i zagospodaruje.

Milego dnia wszystkim

Faktycznie ładnie - ale jak ma być inaczej jak kogoś stać na drzwi KiK?

A Ty myslisz, ze duza kasa to wszystko? Ludzie z kasą tak sobie nie raz i nie dwa potrafia spitolic wywnętrza, ze hej! Tak samo jak i ci bez kasy. Tylko ci pierwsi wydadzą jeszcze dodatkowo na projektanta, ktory nie bedzie mial odwagi wypersfadowac im durnych pomyslow, albo bedzie miał taaaaki polot ze poleci po bandzie. Bo róznie to bywa. Hmmm.

Jesli Efilcia mówi ze 3 lata to rozsadna granica błedu - to ja mowie - witajcie mnie wsrod budujących! No bo w koncu jestem umowiona z Architektem na jutro - juz jutro. Niech sie tylko dzialka sprzeda, niech sie sprzeda. Zróbcie cos, zaczarujcie, zeby sie sprzedala, bo fajna jest i zasługuje na fajnego potencjalnego sąsiada - mojego sasiada. Niech ja ktos przygarnie i zagospodaruje.

Milego dnia wszystkim

No dobra, wyraziłam się nieprecyzyjnie: jeśli ktoś wybiera KiK to a. ma kasę, b. ma gust, a to połączenie daje niemal gwarancję że bedzie ładnie :D

Ale o sso chozi z tą sprzedażą działki? A to nie kupować trzeba? :wink: A serio, to dzie ta działa?

Efilciu czemu nie na Boże Narodzenie? Bo stres że się nie zdąży i impry nie będzie? Jak nie tu to gdzie indziej... :wink:

Piłka jest okrągła a działki są dwie.Obiedwie w Nadarzynie - jedna moja - druga na postawienie domu. Tak wiec jezdem troche uziemNiona z budową. Musze pchnac albo ziemie albo mieszkanie. A Ty Dorcia to gdzie budujesz, bo sie kiedys zdradzilas, ze masz do Pruśkowa rzut beretem.

Dziewczyny nic na sile z przeprowadzkami - dobrze Dorcia gadosz.

A dzisiaj pogoda pod psem i zimano jak diabli.

Podrzucam Wam kolejne wątki, które chyba warto obejrzec:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,73822676,73828667,0,2.html?v=2

mroczne mieszkanie margie:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,75200952,75201023,0,2.html?v=2

Piłka jest okrągła a działki są dwie.Obiedwie w Nadarzynie - jedna moja - druga na postawienie domu. Tak wiec jezdem troche uziemNiona z budową. Musze pchnac albo ziemie albo mieszkanie. A Ty Dorcia to gdzie budujesz, bo sie kiedys zdradzilas, ze masz do Pruśkowa rzut beretem.

Dziewczyny nic na sile z przeprowadzkami - dobrze Dorcia gadosz.

A dzisiaj pogoda pod psem i zimano jak diabli.

Podrzucam Wam kolejne wątki, które chyba warto obejrzec:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,73822676,73828667,0,2.html?v=2

mroczne mieszkanie margie:

http://fotoforum.gazeta.pl/72,2,35,75200952,75201023,0,2.html?v=2

W Gołąbkach k. Ursusa :p

Madzia, normalnie jesteś prawdziwy skarb: wyszukujesz nam fajne wątki na konkurencyjnym forum 8) :lol:

A co mi tam, czy szukam tu czy siam. Wazne ze znajduje to czego chce, nieprawdaż?

Faktycznie mamy do siebie 5.8 km, choc nie wiem dlaczego google wyszukały mi trasę zaczynając od cmentarza w Gołąbkach.;).

Fajną masz lokalizacje, nie pogada

Gdzieś trzeba zacząć, choć tam przeważnie się kończy... :roll: :wink:

Efilciu czemu nie na Boże Narodzenie? Bo stres że się nie zdąży i impry nie będzie? Jak nie tu to gdzie indziej... :wink:

Bo ciemno i zimno.

Musisz wozić wszystko w chlapę po zimnicy i w dodatku niewiele widząc. W dodatku trzeba wielką chałupę specjalnie na siłe w środku zimy rozgrzewać. A to wcale nie takie proste - mury najpierw dużo energii muszą pochłonąć zanim zacznie być cieplutko we wnętrzach.

Nie lepiej jak jest ślicznie ciepło i jasno?

Tak sobie tylko myślę.... :lol: