Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Efilciu czemu nie na Boże Narodzenie? Bo stres że się nie zdąży i impry nie będzie? Jak nie tu to gdzie indziej... :wink:

Bo ciemno i zimno.

Musisz wozić wszystko w chlapę po zimnicy i w dodatku niewiele widząc. W dodatku trzeba wielką chałupę specjalnie na siłe w środku zimy rozgrzewać. A to wcale nie takie proste - mury najpierw dużo energii muszą pochłonąć zanim zacznie być cieplutko we wnętrzach.

Nie lepiej jak jest ślicznie ciepło i jasno?

Tak sobie tylko myślę.... :lol:

No tiaaaa... na przykład tak ślicznie, ciepło i jasno jak we wrześniu? :evil: :wink:

Na pewno warte przemyślenia, a będzie co ma być :D

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gratuluje montażu suwaczka!

Tez bym sie juz chciala wyeksportowac z bloku, bo mial byc fajny, a wyszedł jak reszta. Dlatego jestem wsciekla. Tylko moj Nadarzyn jest tak daleko od Wawy. Całe 20 kilosow. Nie cierpie dojazdów do domu na noc. I te korki.łe. Jutro poprobuje zapodac jakis optymistyczny wątek z fotoforum.

pozdrawiam dziewczynki z suwaczkami i bez

myszko

dlatego ja mam działkę w centrum :D

choć szczerze mówiąc na Śląsku wszędzie jest 20 km :lol:

tak prawdę mówiąc to ja nie wiem jak wy się tam polapujecie gdzie jesteście i czy już wyjechaliście z miasta czy już wjechaliście do drugiego :roll:

myszko

dlatego ja mam działkę w centrum :D

choć szczerze mówiąc na Śląsku wszędzie jest 20 km :lol:

tak prawdę mówiąc to ja nie wiem jak wy się tam polapujecie gdzie jesteście i czy już wyjechaliście z miasta czy już wjechaliście do drugiego :roll:

kochana

na pewno łatwiej niż w warszawskich dzielnicach :lol:

a tak poza tym to jest podobnie - znasz po prostu ulice jak w jednym wielkim mieście. niewiele się to różni od dużej metropolii oprócz tego że korki dużo mniejsze bo są szybkie drogi pomiędzy miastami.

no nie wiem nie wiem czy tak fajnie, wkurzaja mnie szczerze te odleglosci, to ze dzieciaki beda sie szwendac godzinami poza domem, to ze my bedziemy wracac i wracac do łózka zeby sie wyspac przed pracą i takie to jakies dziwne dla mnie.

Dorcia sama wiesz - jak zajezdzasz na budowe po pracy to jest noc. Nie wiem gdzie jest tu miejsce na zycie.

A czy Wy jestescie z tym pogodzone, ze tak ma byc i juz?

Emblemat wywalilam, bo jak jest przepisowy rozmiar to picasa go nie widzi a jak wiekszy to krzaczy strone - widzialyscie same.

Aniu, a ja nie wiedzialam, ze Ty w tym muratorze to nie daleko odemnie mieszkasz :). Fajnie, bedzie sie łatwiej spotkac, tylko Efilo daleko, ale Tobie Efilciu to wszystko jedno chyba, jestes przyzwyczajona do międzymiastowych kursów, prawda?

Fajnie, bedzie sie łatwiej spotkac, tylko Efilo daleko, ale Tobie Efilciu to wszystko jedno chyba, jestes przyzwyczajona do międzymiastowych kursów, prawda?

pewnie że jestem

ale u mnie z jednego miasta do drugiego jest metr :lol:

buduje się w jednym mieście ale tak szczerze mówiąc to za 500 metrów już zaczyna się inne a vis-a-vis jest trzecie (znaczy po drugiej stronie ulicy :lol: )

Fajnie, bedzie sie łatwiej spotkac, tylko Efilo daleko, ale Tobie Efilciu to wszystko jedno chyba, jestes przyzwyczajona do międzymiastowych kursów, prawda?

pewnie że jestem

ale u mnie z jednego miasta do drugiego jest metr :lol:

buduje się w jednym mieście ale tak szczerze mówiąc to za 500 metrów już zaczyna się inne a vis-a-vis jest trzecie (znaczy po drugiej stronie ulicy :lol: )

Moznaby się pokusić o stwierdzenie: Dziewczyna z Pogranicza.

To wszystko brzmi mistycznie i podgrzewa atmosferę, co jest jak najbardziej wskazane.

A widziałyscie, Stuk sie pojawił, żeby powiedziec krótko "nie". Jego "Nie-znaczyło za pewne, że nie ma czasu na ploty i bierze sie do roboty. Hi hi i bedzie nam wmawial ze w suwaczku nie grzebał Przewrotnik!

Cześć laseczki i sierściuchy :lol:

Byłam wczoraj na Batmanie w Imaxie - nawet całkiem całkiem, oczywiście megaprzewidywalny i godzinę wcześniej można było się zorientować na czym polega "zasadzka" i że to w ogóle zasadzka (jakiś ten Batman niekumaty :oops: ) ale fajne sceny, super wrażenie na ogromnym ekranie no i rola Ledgera jako Jokera naprawdę bombowa!

Madzia daj spokój - przecież najgorzej się dostać do/wyjechać z centrum, dalej to już wszystko jedno czy masz 12km jak ja czy 20km jak Ty :p 8) Zresztą ja teraz mieszkam w centrum, co wcale mnie nie chroni przed przychodzeniem do domu w nocy :cry: A niedługo jak będę wychodzić rano z domu to już będzie ciemno :evil:

No ja wiem, że pięknem mojego domku w świetle dziennym to ja się będę cieszyła głównie w weekendy, ale wolę to niż kisić się w syfiastym centrum :roll:

Dorcia, Ty sie urodziłas w Warszawie? Bo jesli tak to ja wiem, ze nie do konca wiesz o co mi chodzi. Ja sie wychowalam w 70 tys. miescie na pograniczu, gdzie wszedzie mozna bylo dojśc pieszo, a w 20 minut autobusem objechalas wzdłuz miasto. Przedszkola byly czynne do 16 bo nie bylo potrzeby dluzej. Po pracy, czy szkole wracalo sie do domu na obiad, a nie o 19 na kolacje i raczej mozna bylo pogadac z rodzicami, a nie tylko dac im ciumka na dobranoc. Moja Tesciowa - tez z pogranicza, ale poludniowego otwiera oczy w 5 zł jak jej mowie ze dzieci tu siedza w przedszkolu od rana do 17-18, bo rodzice musza dojechac

Jasne, ze Tu jest dobrze, bo sa zarobki, marzenia i plany. Tylko wydaje mi się, ze koszt tego jest bardzo duży.

Ot, mój punkt widzenia

Aniu, a moze Ty w Granicy sie budujesz?