Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Początkowo plan był prosty - w tym roku tylko fundamenty :), ale tak mnie chłopaki wykonawcy zakręcili, że chcą chałupę całą postawić wraz z dachówką, coby sobie domek przezimował już w ciepłej czapeczce ;) aby na wiosnę ruszać z pracami dalej :) ... to nawet już dachówkę przyklepałam :)

Nauczę się wstawiać zdjęciówki i chyba założę dziennik, aby nie bruździć w Twoim :)

A ty pokaż dalej co się u Ciebie dzieje, bo nie ukrywam, że ciekawa jestem baaardzo :)

No to ambitnie, fakt 8)

Ojeeeej następna "nie chce mi zaśmiecać wątku" i będzie zakładać dziennik i komentarze do których wszyscy sobie ode mnie pójdą :cry: :wink:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hehe Madzia no co Ty - nawet sobie zapisałam parę tych zdjątek co przyniosłaś w inspiracjach :lol:

A nie, nie projektowałam bo ręce mi opadły po wizycie u pani od gazu, normalnie nie wiem po co ja tam jechałam taki kawał, jakby nie mogła przez telefon powiedzieć że nic dla mnie nie ma :evil:

Ale nic to: patrzcie jakiego zaraz będę miała avatara 8)

Dorcia , ten dobijający się ludik działał na mnie depresyjnie , ale żeby nie było za wesoło teraz reprezentuje mnie postać z "Gnijącej panny młodej" :lol: :lol:

A gdzie ten Twój avatar?? nic nie widzę... :roll: :roll:

Gnijąca panna młoda to faktycznie brzmi bardzo optymistycznie :lol: Żartuję - super film i tak właśnie mi się wydawało że to z tego, tylko tej postaci nie pamiętam :oops: i to mnie zmyliło... W ogóle zajefajne są filmy Burtona - kurde chyba nie tylko w kwestii sentencji mamy podobne gusta :wink:

Przypatrzże się raz jeszcze! :o

Dorcia , ten dobijający się ludik działał na mnie depresyjnie , ale żeby nie było za wesoło teraz reprezentuje mnie postać z "Gnijącej panny młodej" :lol: :lol:

A gdzie ten Twój avatar?? nic nie widzę... :roll: :roll:

Gnijąca panna młoda to faktycznie brzmi bardzo optymistycznie :lol: Żartuję - super film i tak właśnie mi się wydawało że to z tego, tylko tej postaci nie pamiętam :oops: i to mnie zmyliło... W ogóle zajefajne są filmy Burtona - kurde chyba nie tylko w kwestii sentencji mamy podobne gusta :wink:

Przypatrzże się raz jeszcze! :o

Noooo Kobietooooo , kiedy się można wprosić na rejsik jakiś dalekomorski :lol: :lol: Mpogę być nawet majtkiem :oops: :oops: