Nefer 23.09.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Woda to nie mój żywioł Poczekam na Was z piwem w porcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I co bedziesz robić w czasie tego czekania ? Jak Cię znam bezczynnie siedzieć nie będziesz : albo coś zbudujesz , albo znowu obudzisz się piękniejsza i pół portu zbałamucisz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I co bedziesz robić w czasie tego czekania ? Jak Cię znam bezczynnie siedzieć nie będziesz : albo coś zbudujesz , albo znowu obudzisz się piękniejsza i pół portu zbałamucisz ... Kto tam wie, ale mimo wszystko to chyba Nefer bedzie lepiej niz nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.09.2008 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I co bedziesz robić w czasie tego czekania ? Jak Cię znam bezczynnie siedzieć nie będziesz : albo coś zbudujesz , albo znowu obudzisz się piękniejsza i pół portu zbałamucisz ... Kto tam wie, ale mimo wszystko to chyba Nefer bedzie lepiej niz nam To zależy jaki towar będzie w porcie, a jaki na morzu A jak morze cieplutkie, to można napotkać kąpiących się ął natiurel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.09.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I co bedziesz robić w czasie tego czekania ? Jak Cię znam bezczynnie siedzieć nie będziesz : albo coś zbudujesz , albo znowu obudzisz się piękniejsza i pół portu zbałamucisz ... Kto tam wie, ale mimo wszystko to chyba Nefer bedzie lepiej niz nam Mysz no gdzie Twój zew wilka morskiego , gdzie żądza przygód... Dorcia dobrze prawi , a wiesz Ty kobieto jacy fajni marynarze sa na takich rejsach ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.09.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Fajni, fajni... A ile wypić potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.09.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dorcia zbierasz ekipę na statek?! Miożna się jeszcze zaciągnąć?! Tylko poproszę dłuuuuuuuuuuuuuuugi hamak żeby mi nogi nie zwisały!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.09.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jak będzie za krótki to je troche podkulisz Prawdziwe wilki morskie nie płaczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 23.09.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Jak będzie za krótki to je troche podkulisz Prawdziwe wilki morskie nie płaczą nie dość , że bujać ma to jeszczę mam z podkulonymi nogami sapć?! Ja jestem słodkowodny sierściuch o zasięgu przybżerznym Ale na słone wody też mogę wypłynąć tylko beczkę mleka wezmę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I co bedziesz robić w czasie tego czekania ? Jak Cię znam bezczynnie siedzieć nie będziesz : albo coś zbudujesz , albo znowu obudzisz się piękniejsza i pół portu zbałamucisz ... Kto tam wie, ale mimo wszystko to chyba Nefer bedzie lepiej niz nam Mysz no gdzie Twój zew wilka morskiego , gdzie żądza przygód... Dorcia dobrze prawi , a wiesz Ty kobieto jacy fajni marynarze sa na takich rejsach ?! Ej nie rob mi smaka, bo nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 23.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 I co bedziesz robić w czasie tego czekania ? Jak Cię znam bezczynnie siedzieć nie będziesz : albo coś zbudujesz , albo znowu obudzisz się piękniejsza i pół portu zbałamucisz ... Kto tam wie, ale mimo wszystko to chyba Nefer bedzie lepiej niz nam Mysz no gdzie Twój zew wilka morskiego , gdzie żądza przygód... Dorcia dobrze prawi , a wiesz Ty kobieto jacy fajni marynarze sa na takich rejsach ?! Ej nie rob mi smaka, bo nie zasne Właśnie zaśniesz i może jakiś fajny Ci się przyśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.09.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 to ja się piszę na to piwo z Nefercią ........................... w porcie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to ja się piszę na to piwo z Nefercią ........................... w porcie oczywiście Zostawisz nas z Dobroszką same z sierściuszkiem i marynarzami??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to ja się piszę na to piwo z Nefercią ........................... w porcie oczywiście Zostawisz nas z Dobroszką same z sierściuszkiem i marynarzami??? doskonale dacie sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Madzia daj spokój - przecież najgorzej się dostać do/wyjechać z centrum, dalej to już wszystko jedno czy masz 12km jak ja czy 20km jak Ty Zresztą ja teraz mieszkam w centrum, co wcale mnie nie chroni przed przychodzeniem do domu w nocy Podtrzymuję powyższe: wczoraj jechałam do Pruszkowa i specjalnie patrzyłam na czasy przejazdu : - pokonanie trasy od pl. 3 Krzyży do Dworca Zachodniego zajęło mi 36 minut (a to i tak tylko dlatego że odcinek od pl.Starynkiewicza do pl.Zawiszy śmignęłam pasem dla autobusów, dzięki czemu zaoszczędziłam z 5 minut) - na poziomie mojej budowy (skąd jechałabym na nią jakieś 5min max) byłam po... 9 minutach od Dw.Zach - po kolejnych 11 min byłam w Pruszkowie - w Nadarzynie byłabym pewnie kilka minut później, to jaka to różnica jest dziewczyny??? Mówię Ci Madzia: stoi się w Wawie, a potem to już wszsytko jedno parę km w tę czy wewtę nie robi różnicy BTW Powrót po 21 do centrum zajał mi 19min z tego Pruszkowa A najlepsze jest to, że przedwczoraj pokonywałam tę samą trasę o tej samej porze (po 18 ) i całość zajęła mi 34 min Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A to ciekawe, kto komu da rade my jemu czy on nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A to ciekawe, kto komu da rade my jemu czy on nam No najajniej to sobie dawać radę nawzajem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Madzia daj spokój - przecież najgorzej się dostać do/wyjechać z centrum, dalej to już wszystko jedno czy masz 12km jak ja czy 20km jak Ty Zresztą ja teraz mieszkam w centrum, co wcale mnie nie chroni przed przychodzeniem do domu w nocy Podtrzymuję powyższe: wczoraj jechałam do Pruszkowa i specjalnie patrzyłam na czasy przejazdu : - pokonanie trasy od pl. 3 Krzyży do Dworca Zachodniego zajęło mi 36 minut (a to i tak tylko dlatego że odcinek od pl.Starynkiewicza do pl.Zawiszy śmignęłam pasem dla autobusów, dzięki czemu zaoszczędziłam z 5 minut) - na poziomie mojej budowy (skąd jechałabym na nią jakieś 5min max) byłam po... 9 minutach od Dw.Zach - po kolejnych 11 min byłam w Pruszkowie - w Nadarzynie byłabym pewnie kilka minut później, to jaka to różnica jest dziewczyny??? Mówię Ci Madzia: stoi się w Wawie, a potem to już wszsytko jedno parę km w tę czy wewtę nie robi różnicy BTW Powrót po 21 do centrum zajał mi 19min z tego Pruszkowa A najlepsze jest to, że przedwczoraj pokonywałam tę samą trasę o tej samej porze (po 18 ) i całość zajęła mi 34 min Hmmm Dorcia czyżbyśmy budowały na dodatek po tej samej stronie Wawy?? Nasza działka jest obok Milanówka , jadąc na nią zawsze przejeżdząm przez Pruszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A to ciekawe, kto komu da rade my jemu czy on nam No najajniej to sobie dawać radę nawzajem Moim zdaniem najprzyjemniejsze z tego może byc próbowanie kto kogo zmoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Madzia daj spokój - przecież najgorzej się dostać do/wyjechać z centrum, dalej to już wszystko jedno czy masz 12km jak ja czy 20km jak Ty Zresztą ja teraz mieszkam w centrum, co wcale mnie nie chroni przed przychodzeniem do domu w nocy Podtrzymuję powyższe: wczoraj jechałam do Pruszkowa i specjalnie patrzyłam na czasy przejazdu : - pokonanie trasy od pl. 3 Krzyży do Dworca Zachodniego zajęło mi 36 minut (a to i tak tylko dlatego że odcinek od pl.Starynkiewicza do pl.Zawiszy śmignęłam pasem dla autobusów, dzięki czemu zaoszczędziłam z 5 minut) - na poziomie mojej budowy (skąd jechałabym na nią jakieś 5min max) byłam po... 9 minutach od Dw.Zach - po kolejnych 11 min byłam w Pruszkowie - w Nadarzynie byłabym pewnie kilka minut później, to jaka to różnica jest dziewczyny??? Mówię Ci Madzia: stoi się w Wawie, a potem to już wszsytko jedno parę km w tę czy wewtę nie robi różnicy BTW Powrót po 21 do centrum zajał mi 19min z tego Pruszkowa A najlepsze jest to, że przedwczoraj pokonywałam tę samą trasę o tej samej porze (po 18 ) i całość zajęła mi 34 min Ale dlaczego mnie nie odwiedzilas Dorcia? Ja wczoraj tak czekalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts