stukpuk 28.07.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Gratuluje rozpoczęcia budowy! Ja bym tego drzewka nie ruszał Widzę że można go nawet zastosować awaryjnie do wieszania bielizny Dzięęęęeki Stuku A Ty tylko o gaciach, co? A bo mi się wszystko z sexem kojaży TO BARDZO ZDROWO!!! Przedstawiłam dziś Twoją argumentację mężowi - jakoś nie dał się przekonać A powiedziałam mu, że wszyscy na forum uważają że powinniśmy tę czereśnię zostawić - chciałabym żebyś docenił swój awans na "wszystkich" A jaki jest następny awans? I nie wiem czy to dobrze dla stanu mojego zdrowia, że mi się wszystko zsexem kojaży jak żonka wraca dopiero za 9 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.07.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Gratuluje rozpoczęcia budowy! Ja bym tego drzewka nie ruszał Widzę że można go nawet zastosować awaryjnie do wieszania bielizny Dzięęęęeki Stuku A Ty tylko o gaciach, co? A bo mi się wszystko z sexem kojaży TO BARDZO ZDROWO!!! Przedstawiłam dziś Twoją argumentację mężowi - jakoś nie dał się przekonać A powiedziałam mu, że wszyscy na forum uważają że powinniśmy tę czereśnię zostawić - chciałabym żebyś docenił swój awans na "wszystkich" A jaki jest następny awans? I nie wiem czy to dobrze dla stanu mojego zdrowia, że mi się wszystko zsexem kojaży jak żonka wraca dopiero za 9 tygodni Hmmm dobre pytanie: obawiam się że ze szczytu to można tylko w dół Więc skoncentruj się na szczytowaniu!!! 9 tygodni - uuuuu no to rzeczywiście Ale czy zdrowiej byłoby się zmuszać do niemyślenia o seksie? I czy to w ogóle możliwe??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.07.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 Gratuluje rozpoczęcia budowy! Ja bym tego drzewka nie ruszał Widzę że można go nawet zastosować awaryjnie do wieszania bielizny Dzięęęęeki Stuku A Ty tylko o gaciach, co? A bo mi się wszystko z sexem kojaży TO BARDZO ZDROWO!!! Przedstawiłam dziś Twoją argumentację mężowi - jakoś nie dał się przekonać A powiedziałam mu, że wszyscy na forum uważają że powinniśmy tę czereśnię zostawić - chciałabym żebyś docenił swój awans na "wszystkich" A jaki jest następny awans? I nie wiem czy to dobrze dla stanu mojego zdrowia, że mi się wszystko zsexem kojaży jak żonka wraca dopiero za 9 tygodni Hmmm dobre pytanie: obawiam się że ze szczytu to można tylko w dół Więc skoncentruj się na szczytowaniu!!! 9 tygodni - uuuuu no to rzeczywiście Ale czy zdrowiej byłoby się zmuszać do niemyślenia o seksie? I czy to w ogóle możliwe??? Jakaś rehabilitacja by mi się przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Gratuluje rozpoczęcia budowy! Ja bym tego drzewka nie ruszał Widzę że można go nawet zastosować awaryjnie do wieszania bielizny Dzięęęęeki Stuku A Ty tylko o gaciach, co? A bo mi się wszystko z sexem kojaży TO BARDZO ZDROWO!!! Przedstawiłam dziś Twoją argumentację mężowi - jakoś nie dał się przekonać A powiedziałam mu, że wszyscy na forum uważają że powinniśmy tę czereśnię zostawić - chciałabym żebyś docenił swój awans na "wszystkich" A jaki jest następny awans? I nie wiem czy to dobrze dla stanu mojego zdrowia, że mi się wszystko zsexem kojaży jak żonka wraca dopiero za 9 tygodni Hmmm dobre pytanie: obawiam się że ze szczytu to można tylko w dół Więc skoncentruj się na szczytowaniu!!! 9 tygodni - uuuuu no to rzeczywiście Ale czy zdrowiej byłoby się zmuszać do niemyślenia o seksie? I czy to w ogóle możliwe??? Jakaś rehabilitacja by mi się przydała Cwaniura Nooo ale rzeczywiście: powineneś się po tych swoich tekstach jakoś zrehabilitować, bo jak to wpłynie na Twoją niezachwianą reputację? I jeszcze do żonki dotrze??? ... o ile ona w ogóle istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.07.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Gratuluje rozpoczęcia budowy! Ja bym tego drzewka nie ruszał Widzę że można go nawet zastosować awaryjnie do wieszania bielizny Dzięęęęeki Stuku A Ty tylko o gaciach, co? A bo mi się wszystko z sexem kojaży TO BARDZO ZDROWO!!! Przedstawiłam dziś Twoją argumentację mężowi - jakoś nie dał się przekonać A powiedziałam mu, że wszyscy na forum uważają że powinniśmy tę czereśnię zostawić - chciałabym żebyś docenił swój awans na "wszystkich" A jaki jest następny awans? I nie wiem czy to dobrze dla stanu mojego zdrowia, że mi się wszystko zsexem kojaży jak żonka wraca dopiero za 9 tygodni Hmmm dobre pytanie: obawiam się że ze szczytu to można tylko w dół Więc skoncentruj się na szczytowaniu!!! 9 tygodni - uuuuu no to rzeczywiście Ale czy zdrowiej byłoby się zmuszać do niemyślenia o seksie? I czy to w ogóle możliwe??? Jakaś rehabilitacja by mi się przydała Cwaniura Nooo ale rzeczywiście: powineneś się po tych swoich tekstach jakoś zrehabilitować, bo jak to wpłynie na Twoją niezachwianą reputację? I jeszcze do żonki dotrze??? ... o ile ona w ogóle istnieje... Cawniura zaraz.........mały romantyczny wilczek raczej NIc nie dotrze. A co to znaczy " za swoje teksty"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.07.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Gratuluje rozpoczęcia budowy! Ja bym tego drzewka nie ruszał Widzę że można go nawet zastosować awaryjnie do wieszania bielizny Dzięęęęeki Stuku A Ty tylko o gaciach, co? A bo mi się wszystko z sexem kojaży TO BARDZO ZDROWO!!! Przedstawiłam dziś Twoją argumentację mężowi - jakoś nie dał się przekonać A powiedziałam mu, że wszyscy na forum uważają że powinniśmy tę czereśnię zostawić - chciałabym żebyś docenił swój awans na "wszystkich" A jaki jest następny awans? I nie wiem czy to dobrze dla stanu mojego zdrowia, że mi się wszystko zsexem kojaży jak żonka wraca dopiero za 9 tygodni Hmmm dobre pytanie: obawiam się że ze szczytu to można tylko w dół Więc skoncentruj się na szczytowaniu!!! 9 tygodni - uuuuu no to rzeczywiście Ale czy zdrowiej byłoby się zmuszać do niemyślenia o seksie? I czy to w ogóle możliwe??? Jakaś rehabilitacja by mi się przydała Cwaniura Nooo ale rzeczywiście: powineneś się po tych swoich tekstach jakoś zrehabilitować, bo jak to wpłynie na Twoją niezachwianą reputację? I jeszcze do żonki dotrze??? ... o ile ona w ogóle istnieje... Ale dlaczego mały?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.07.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2008 Wchodze sobie niby nigdy nic, a tu widze małe stuku puku odchodzi. Skandal!Wszakze scian jeszcze nie ma, a walenie mlotkiem az do Pruszkowa niesie Dorcia skoncentruj sie na budowie, bo rozpraszanie energii w Twoim przypadku nie jest wskazane. A Ty drogi Stuku to pomedytuj troche, ponoc to pomaga, tez sie musisz skoncentrowac, zeby nie bylo zalamania formy jak szanowna małżonka powroci na Ojczyzny ŁONO. spokojnej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Wchodze sobie niby nigdy nic, a tu widze małe stuku puku odchodzi. Skandal!Wszakze scian jeszcze nie ma, a walenie mlotkiem az do Pruszkowa niesie Dorcia skoncentruj sie na budowie, bo rozpraszanie energii w Twoim przypadku nie jest wskazane. A Ty drogi Stuku to pomedytuj troche, ponoc to pomaga, tez sie musisz skoncentrowac, zeby nie bylo zalamania formy jak szanowna małżonka powroci na Ojczyzny ŁONO. spokojnej nocy To Ty jesteś z Pruszkowa?!?!?!?!?! A u mnie na budowie odchodzi też stukanie bo się zbrojonka robią na fundamencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.07.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 tymczasowo jestem z Pruszkowa. A wiec Stuk puk tylko tak bajdurzyl. No wiec jak to Twoje fundamenty Dorcia to co innego. Ciesze sie, ze u Ciebie ruszylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.07.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dobrze, ze Orwella i Kafke mamy w liceum, bo sie mozna wstepnie przygotowac do życia. Dorcia, trzymam kciuki, bedzie dobrze .... tylko troche pod górkę może, ale bedzie dobrze, taaak, jestem pewna, ....albo prawie pewna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Dzięki za wsparcie Dobrze być po prostu musi, chociaż dziś miałam dzwonić do urzędu o 15-tej dowiedzieć się czy jest już w końcu ten cholerny kawałek papieru i co? Oczywiście o tej porze to nikt w urzędzie nie odbiera... Pocieszam się że jakby coś było jeszcze nie tak, to by chyba dzwonili..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.07.2008 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Nie przejmuj się. Ja bylam wczoraj w urzedzie zareklamowac ich blad w wypisie z rej gruntow i co mi powiedzieli? ze jest dzien zamkniety. Na to ja: ze musze to miec na jutro dlatego staralam sie o papier dzien wczesniej a oni zrobili blad. Na to pan: ze w urzedzie nie ma ze musi Chwala jednej pani, ktora sie ulitowala nademna. I zalatwilam. Ufff. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 31.07.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 A 3 im w 4 W sumie jak się zarabia takie grosze jak oni, to: a. NIC się nie chce b. jakby się było bardziej kumatym to by się pracowało gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Jezu jaka ja gupia jestem - kto takiego megaposta przeczyta??? Ja przeczytałam z zapartym tchem i czytam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dorcia... a Ty zgłosiłaś rozpoczęcie prac budowlanych? wiesz że bez tego to nawet humusu ściągnąć nie wolno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.08.2008 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Dorcia... a Ty zgłosiłaś rozpoczęcie prac budowlanych? wiesz że bez tego to nawet humusu ściągnąć nie wolno.... Ciiiiiiii no wiem wiem ale mam nadzieję że nikogo z urzędu nie ma w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 jak wiesz to oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.08.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Czesc Dorcia,ale imponujace wykopy. Wielka ta piwnica. Ja jade i wracam dopiero za dwa trzy tygodnie, ale jak wroce to zaraz zagladam do Twojego dzienniczka.PozdrawiamMagda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Dorcia gratuluję......wiesz czego ciiiiiii..... ja nie z urzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.08.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dorcia gratuluję......wiesz czego ciiiiiii..... ja nie z urzędu Dzięęęęęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts