DorciaIQ 24.09.2008 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Tralalala dziewczynki możeby sobie zrobić trasę wycieczkową przez nas trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 najajniej Ta literówka była zupełnie niezamierzona a wszelkie skojarzenia bądź próby interpretacji moich podświadomych pragnień SUROWO WZBRONIONE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 najajniej Ta literówka była zupełnie niezamierzona a wszelkie skojarzenia bądź próby interpretacji moich podświadomych pragnień SUROWO WZBRONIONE! ZA PÓŹNO!! A co do wycieczki to popieram , to może być najajniejsza wycieczka pod słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i taka trzyjajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i taka trzyjajowa Stuki się obrazi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Tralalala dziewczynki możeby sobie zrobić trasę wycieczkową przez nas trzy to może i do mnie kiedyś zboczycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A daleko do Ciebie dobra Kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A daleko do Ciebie dobra Kobieto? no dokładnie nie wiem bo mam problem nieustający z określeniem kierunków z Pruszkowa do mnie jakieś 15- 20 minut drogi znaczy się Młochów koło Nadarzyna lub odwrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i taka trzyjajowa Stuki się obrazi.... Nie pozwolimy mu obrazic sie oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i taka trzyjajowa Stuki się obrazi.... Nie pozwolimy mu obrazic sie oczywiscie Nie chodzi przeciez o ilosc, ale o jakosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 A daleko do Ciebie dobra Kobieto? no dokładnie nie wiem bo mam problem nieustający z określeniem kierunków z Pruszkowa do mnie jakieś 15- 20 minut drogi znaczy się Młochów koło Nadarzyna lub odwrotnie no to co za problem , myślałam,że machniesz mi tu 200 kilosów odległości To chyba robią nam się cztery jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jak prosta jest i cudowna matematyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nie dostawałam powiadomień i nie załapałam się na impreze - w sumie sama sobiem winna - powinnam pozostać czujna gratki Dorciu a tak zawsze stękasz że nikt do Ciebie nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nie dostawałam powiadomień i nie załapałam się na impreze - w sumie sama sobiem winna - powinnam pozostać czujna gratki Dorciu a tak zawsze stękasz że nikt do Ciebie nie zagląda no proszę Cię... 10 stron komentarzy i nikt do niej nie zagląda?! to chyba jakas prowokacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nie dostawałam powiadomień i nie załapałam się na impreze - w sumie sama sobiem winna - powinnam pozostać czujna gratki Dorciu a tak zawsze stękasz że nikt do Ciebie nie zagląda No właśnie stęskniłam się za Tobą, bałam się że poczułaś się wyobcowana, bo my tu wszystkie mamy do siebie 20 minut Ale cieszę się że internet znosi wszelkie granice!!! Pierniczę od rzeczy, ale to dlatego że własnie wróciłam z działeczki i mimo straszliwego błota i ponurackiej pogody mam wspaniały humorek, mój pan Kazio jest cudowny, a buzia mi się śmieje sama z siebie, że aż się na mnie w pracy dziwnie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.09.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nie dostawałam powiadomień i nie załapałam się na impreze - w sumie sama sobiem winna - powinnam pozostać czujna gratki Dorciu a tak zawsze stękasz że nikt do Ciebie nie zagląda no proszę Cię... 10 stron komentarzy i nikt do niej nie zagląda?! to chyba jakas prowokacja No teraz to zagląda, cały ruch z Grupy Nadarzyńskiej mi się tu przeniósł chiba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja co prawda podpadam pod Grodzisk , ale to jedna grupa przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Dorcia nas kokietuje tymi swoimi haselkami o "niezaglądaniutuprzeznikogo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 24.09.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Chyba musi jeszcze poćwiczyć , bo nikt się na ten kokiet nie złapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.09.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jak to nie - przecie ciagle tu zagladamy no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts