Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moja Małpka tez wczoraj pol nocy nie spala. Bolalo ją ucho. Wyżynaja jej sie szóstki i na domiar wszystkiego nie chciala wypic nurofenu. Dopiero po trzech godzinach męki wmusilismy go z mezem w nią. Zasneła, ufff.

A dzisiaj patrze, ze ma wysiek z ucha i zaraz jedziemy do lekarza. Niech to, a taki ladny dzien na spacerek i na przedszkole

Cobyście się nie miały nad czym zastanawiać, to poznajcie kolegów marynarzy:

http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/18392/chippendales05_450.jpg

Przytaszczyłam ich tu specjalnie z dogorywającej imprezki Efilki :oops:

Ten z prawej mój!!! :lol:

O rany, same chorowitki! Mnie coś brało ale siem nie daję...ciekawe jak długo.

Ja między dwuletnimi panienkami: zwolniłam się z pracy, a to oznacza że naaaaaprawdę musiało być źle - czułam się jakby powróciły do mnie naraz wszystkie kace z całego życia, oprócz napierniczającego łba jak nigdy chyba, bołalo mnie jedno ucho, przeciwległe żebro, chciało mi się wymiotować i brakowało mi powietrza. Dziwne. Wróciłam do domu o 11, poszłam spać, obudziłam się o 4 z troche mniejszym bólem głowy, zjadłam obiad, poszłam spać znowu, obudziłam się przed chwilą i co, myślicie że nie będę mogła spać w nocy? Mogę się założyć że zasnę bez problemu :p