Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie ośmieliłyby się :D po prostu mają chwilowo chorobę morską i cierpią w kajutach pod pokładem :lol: :lol:

W zasadzie to wystaczą mi majtki i marynarka. Co za duzo to nie zdrowo, a co za malo to nie ponętnie.

W samych majtkach, marynarce i czarnych kozaczkach :oops: :oops: :oops:

Stuku te kozaczki to jakis straszny fetysz dla Ciebie! To syndrom "z kota w butach" Miauczurku? A ile mam miec ich na nogach zeby pasować do Twoich czterech łapek?

Cobyście się nie miały nad czym zastanawiać, to poznajcie kolegów marynarzy:

http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/18392/chippendales05_450.jpg

Przytaszczyłam ich tu specjalnie z dogorywającej imprezki Efilki :oops:

Ten z prawej mój!!! :lol:

O rany, same chorowitki! Mnie coś brało ale siem nie daję...ciekawe jak długo.

No dobra, ale oni po tej imprezce to ciągle takie 'świeżynki"?

Hihi ale Was wkręciłam :lol: Bo to był test czy czytacie uważnie, czy tylko fotki oglądacie 8) :wink:

300- zajebisty film, myślałam że to jakiś kicz-bajka z pominięciem prawd historycznych, ale to jest naprawdę świetnie skonstruowany film, super klimat, bajeczne efekty, a to co nie jest prawdą zmyślnie się komponuje i symboliką wpasowuje w prawdę historyczną o Spartanach. Bardzo mi się spodobał, a po obejrzeniu dodatków nt. co jest prawdą a co nie etc. podoba mi się jeszcze bardziej.

Chyba sobie kupię bo ten był pożyczony, a to jest pozycja-mus w sali kinowej :D :D :D

Dzień dobry :p

nie ośmieliłyby się :D po prostu mają chwilowo chorobę morską i cierpią w kajutach pod pokładem :lol: :lol:

W zasadzie to wystaczą mi majtki i marynarka. Co za duzo to nie zdrowo, a co za malo to nie ponętnie.

W samych majtkach, marynarce i czarnych kozaczkach :oops: :oops: :oops:

Stuku te kozaczki to jakis straszny fetysz dla Ciebie! To syndrom "z kota w butach" Miauczurku? A ile mam miec ich na nogach zeby pasować do Twoich czterech łapek?

Zaraz tam fetysz..............ot normalne zboczenie :oops: :lol:

A kozaki to na wysokim obcasie , żebym mógł spojrzeć prosto w oczy :roll: :lol: