stukpuk 25.09.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Jak dla mnie to nie jest film na ból głowy - ryczałam na nim a po tym mnie głowa boli jeszcze bardziej ale z drugiej strony - na którym filmie ja nie ryczę? A widziałaś REC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 to mi się kojarzy jedynie z klawiszem nagrywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie ośmieliłyby się po prostu mają chwilowo chorobę morską i cierpią w kajutach pod pokładem W zasadzie to wystaczą mi majtki i marynarka. Co za duzo to nie zdrowo, a co za malo to nie ponętnie. W samych majtkach, marynarce i czarnych kozaczkach Stuku te kozaczki to jakis straszny fetysz dla Ciebie! To syndrom "z kota w butach" Miauczurku? A ile mam miec ich na nogach zeby pasować do Twoich czterech łapek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.09.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Cobyście się nie miały nad czym zastanawiać, to poznajcie kolegów marynarzy: http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/18392/chippendales05_450.jpg Przytaszczyłam ich tu specjalnie z dogorywającej imprezki Efilki Ten z prawej mój!!! O rany, same chorowitki! Mnie coś brało ale siem nie daję...ciekawe jak długo. No dobra, ale oni po tej imprezce to ciągle takie 'świeżynki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hehehe wchodzę do Twojego dziennika a tam już domek wykończony i nawet kostka brukowa położona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.09.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dircia fajnie jak się to wszystko pnie w górę nie??? Sypialnia cudo i zestawienie kolorków w moim guście - cudo I tak jak Efilo gały mi wyszły na widok ostatniej fotki bo myślałam że to wasz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hihi ale Was wkręciłam Bo to był test czy czytacie uważnie, czy tylko fotki oglądacie 300- zajebisty film, myślałam że to jakiś kicz-bajka z pominięciem prawd historycznych, ale to jest naprawdę świetnie skonstruowany film, super klimat, bajeczne efekty, a to co nie jest prawdą zmyślnie się komponuje i symboliką wpasowuje w prawdę historyczną o Spartanach. Bardzo mi się spodobał, a po obejrzeniu dodatków nt. co jest prawdą a co nie etc. podoba mi się jeszcze bardziej. Chyba sobie kupię bo ten był pożyczony, a to jest pozycja-mus w sali kinowej Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry dorciu jak jest na BR to ja też zakupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 dzień dobry dorciu jak jest na BR to ja też zakupię Czy wiesz, jaka była jedna z moich pierwszych myśli dziś rano? Czy jest 300 na BR? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 26.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Hihi ale Was wkręciłam Bo to był test czy czytacie uważnie, czy tylko fotki oglądacie Dzień dobry , no czytamy , czytamy.Gdybym nie czytała , powiedziałabym na podstawie tej fotki , że to najbardziej expresowa budowa swiata i starałabym podebrac ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Sypialnia cudo i zestawienie kolorków w moim guście - cudo Cieszem siem ogromniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dorcia - 300 oglądałam superaśny i obejrzę napewno jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 i tak jest ekspresowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a jakie piękne ma kozaczki inwestorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a jakie piękne ma kozaczki inwestorka Ciiii to nie kozaczki tyko kaloszki, nie mów kozaczki bo zaraz Stuki się zleci i będzie narzekał że nie białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 bo to pierwszy raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 bo to pierwszy raz... no i na pewno nie ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 a jakie piękne ma kozaczki inwestorka Ciiii to nie kozaczki tyko kaloszki, nie mów kozaczki bo zaraz Stuki się zleci i będzie narzekał że nie białe Co się tego koloru przyczepiłaś...... ja lubię każdy kolor Byle pasowały do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 nie ośmieliłyby się po prostu mają chwilowo chorobę morską i cierpią w kajutach pod pokładem W zasadzie to wystaczą mi majtki i marynarka. Co za duzo to nie zdrowo, a co za malo to nie ponętnie. W samych majtkach, marynarce i czarnych kozaczkach Stuku te kozaczki to jakis straszny fetysz dla Ciebie! To syndrom "z kota w butach" Miauczurku? A ile mam miec ich na nogach zeby pasować do Twoich czterech łapek? Zaraz tam fetysz..............ot normalne zboczenie A kozaki to na wysokim obcasie , żebym mógł spojrzeć prosto w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No mówiłam że będziesz narzekał: jak nie na kolor to że nie na obcasie Naprawdę, żeby zwykłymi kaloszami nie można było Cię zadowolić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts