stukpuk 26.09.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No mówiłam że będziesz narzekał: jak nie na kolor to że nie na obcasie Naprawdę, żeby zwykłymi kaloszami nie można było Cię zadowolić Ja nie nażekam, tylko czy są wogóle koazki na płaskim obcasie(mogę się nie zanć na damskiej modzie) ??? Najważniejsze żeby tylko na żepy nie były!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 czy za otwarcie stronki coś mi sie należy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 mam nadzieję że to pytanie do gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.09.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No mówiłam że będziesz narzekał: jak nie na kolor to że nie na obcasie Naprawdę, żeby zwykłymi kaloszami nie można było Cię zadowolić Moze nawet kalosze byly by dla Stuka dobre, tylko w lakierku i do szpica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No mówiłam że będziesz narzekał: jak nie na kolor to że nie na obcasie Naprawdę, żeby zwykłymi kaloszami nie można było Cię zadowolić Moze nawet kalosze byly by dla Stuka dobre, tylko w lakierku i do szpica Ostatnio widziałem chyba w Claudii temat o nowej modzie na kolorowe kaloszki!!!! Wcześniej myslałem ,że sobie jaja robicie, ale faktycznie są takie kaloszki!!!!!!!! Co za czasy!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 baaaaaaaaaardzo budowlany wątek bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 baaaaaaaaaardzo budowlany wątek bardzo Jak nie chcecie to możemy porozmawaić o wędkarstwie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 baaaaaaaaaardzo budowlany wątek bardzo Jak nie chcecie to możemy porozmawaić o wędkarstwie?! ale jakim? na grunt, na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 baaaaaaaaaardzo budowlany wątek bardzo Jak nie chcecie to możemy porozmawaić o wędkarstwie?! ale jakim? na grunt, na żywca? Moje ulubione metody to : feeder ,sławikowa, spiningowa i gruntowa. żadko uprawiam wędkarstwo morskie i żywcowe. To ja proponuje porozmawiać o feederku? Co ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 przecież to też gruntówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 przecież to też gruntówka Wiem. A ty na co lubisz łowić? jutro wybieram się na karpie, jakie kulki by były odpowiednie na tą pore roku? Do tej pory szły scopexy+orzech ,ale woda zimniejsza i chyba lepiej przejść na zapachy zwieżęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.09.2008 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Kurczę, Efilka interesujesz się wędkarstwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.09.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 kiedyś zdarzało mi się wędkować ale teraz to bardziej na bieżąco jest mój luby. choć nie wiem jak on to robi bo czasu na ryby to nie ma w ogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.09.2008 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Mnie to małż raz namówił, że pokaże mi "jak to jest (fajnie)" Byliśmy u niego na działce nad Bugiem (wtedy jeszcze była "jego" rodzinna, a nie "nasza" rodzinna) a to był jakiś świąteczny długi weekend, ergo wszystkie sklepy pozamykane. Wyszperaliśmy puszkę kukurydzy w domku i powiedział, że to się nada. Nadało się. Na kilkugodzinne ślęczenie nad brzegiem włącznie z paroma wątpliwymi i moim zdaniem przywidzeniowymi "poruszeniami" spławika, ale wyciągnąć jakoś nic się nie udało Utwierdziło mnie to tylko w przekonaniu, że wędkowanie to straszne nudy Podejście nr 2 było na łódkach na Wigrach, gdzie przytaszczył wraz z kumplem wędki, a my z żoną kumpla jak gupie nawet przyprawę do ryb miałyśmy. Poszliśmy do knajpy na rybkę i tak się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.09.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2008 Trzeba nauczuciela wędkarstwa zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.09.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 A ja tam wole rybki w akwarium. I do złowienia wędki mi nawet nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.09.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2008 Biedny małż Będzie mu sie biurokracja teraz po nocach śniła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.09.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Biedny małż Będzie mu sie biurokracja teraz po nocach śniła Może się obudzi w środku nocy przerażony i będzie szukał pocieszenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts