Nefer 29.09.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 Ja mojego nawet nie wpuszczam do urzędów, bo spokojny facet 0 i mi ten tryb odpwiada. A tak - jeszcze zwierzę się w nim obudzi i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 u nas na szczęście urzędy to miodzio. jedyne z czym się musimy użerać to wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 29.09.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 My do tej pory urzędami dzielimy sie fifty - fifty A w ogóle to dzień dobry Jak ja nie lubię poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.09.2008 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 my sie dzielilismy w zależności od ilości czasu ale że ja wtedy w ciąży byłam to większość na mnie spadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.09.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2008 My do tej pory urzędami dzielimy sie fifty - fifty A w ogóle to dzień dobry Jak ja nie lubię poniedziałków No u nas też w założeniu miało być fifty-fifty: małż PnB, a ja media... Kto mógł wiedzieć że przeboje w gminie to jest pikuś w porównaniu z papierologią medialną? A kto lubi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 piękne te mebelki i widoki też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 taaak ja to bym najchętniej zakupiła te mebelki wraz z otoczeniem i pogodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ostkowna 30.09.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja też chcę te mebelik, tylko gdzie ja je postawie na tej swojej wsi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.09.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Eh no właśnie się zastanawiam, czy mi przypadkiem te mebelki tak bardzo nie podeszły bo są na pięknych zdjęciach zaaranżowane - niesamowite jak aranżacja ma znaczenie No i co że na wsi: a na zdjęciach to niby gdzie one są - w mieście? Normalnie postawisz: przy basenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Meble wygladają mi na Willow House , czyli bardziej niż drogo Mają w sklep w Domotece , można pojechac i pokatować sie cenami jeśli masz skłonności masochistyczne Z tego materiału duzo się teraz robi.Mnie sie tez marzą takie cuda na taras i po poszukiwaniach znalazłam taki namiar - sa tańsi http://www.doramdesign.pl/ No i pojawiaja się przed wiosną takie rzeczy na Allegro , niektóre sa całkiem całkiem.Trzeba polowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.09.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Niektóre z tych mebli to smiało moznaby i na salony wprowadzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Niektóre z tych mebli to smiało moznaby i na salony wprowadzic Willow House ma i meble do wnętrza.Nie wiem czy wciąż tam jest , ale mieli tam taki szezlong z technorattanu , że mijałam wystawę z oznakami stanu przedzawałowego Ale cenę miał równie zabójczą co wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 a jaki to rząd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 szezlong kosztował koło 18 tysi , jeden taki duży fotel na taras , taki okrągły z materiałowym zadaszeniem koło 6 tysi chyba. Taki rząd cenowy,to dla mnie nierząd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.09.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Nie wiem ile toto kosztuje, ale to nie jest na szczęście Willow House, bo to też widziałam, ale to są delikatne mebelki chyba właśnie z czegoś naturalnego raczej, w przeciwieństwie to co mi się podoba no i one są chyba nawet głównie do wnętrz. A te co mi się podobają to są Cane-Line do kupienia w Polsce np. tu. A w tym sklepie podoba mi się zestaw jadalniany, który ma zupełnie sensowną cenę więc mam nadzieję że nie oferują kosmicznie drogaśnych mebli ogrodowych jednocześnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To jak sprawdzisz ceny ogrodowych to sie pochwal , bo pięknie te meble wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.09.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To jak sprawdzisz ceny ogrodowych to sie pochwal , bo pięknie te meble wyglądają No nie? Sprawdzę, tylko nie wiem kiedy, bo ten sklep jest na drugim końcu miasta, a ja na weekend wyjeżdżam... Może coś wykombinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To jak sprawdzisz ceny ogrodowych to sie pochwal , bo pięknie te meble wyglądają No nie? Sprawdzę, tylko nie wiem kiedy, bo ten sklep jest na drugim końcu miasta, a ja na weekend wyjeżdżam... Może coś wykombinię Jest namiar na ten sklep na ich stronie? bo tez bym sobie podjechała..w jakich on jest okolicach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.09.2008 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 To jak sprawdzisz ceny ogrodowych to sie pochwal , bo pięknie te meble wyglądają No nie? Sprawdzę, tylko nie wiem kiedy, bo ten sklep jest na drugim końcu miasta, a ja na weekend wyjeżdżam... Może coś wykombinię Jest namiar na ten sklep na ich stronie? bo tez bym sobie podjechała..w jakich on jest okolicach?? Jest - Domoteka i gdzieś jeszcze chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Do Domoteki mam rzut kamieniem , powinnam być obok w tym tygodniu to wdepnę i zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts