Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

My do tej pory urzędami dzielimy sie fifty - fifty :D A w ogóle to dzień dobry :oops: :wink:

Jak ja nie lubię poniedziałków

No u nas też w założeniu miało być fifty-fifty: małż PnB, a ja media... Kto mógł wiedzieć że przeboje w gminie to jest pikuś w porównaniu z papierologią medialną? :evil: :wink:

A kto lubi??? :-?

Eh no właśnie się zastanawiam, czy mi przypadkiem te mebelki tak bardzo nie podeszły bo są na pięknych zdjęciach zaaranżowane - niesamowite jak aranżacja ma znaczenie :D

No i co że na wsi: a na zdjęciach to niby gdzie one są - w mieście? :lol: Normalnie postawisz: przy basenie 8) :wink:

Meble wygladają mi na Willow House , czyli bardziej niż drogo :evil: :evil:

Mają w sklep w Domotece , można pojechac i pokatować sie cenami jeśli masz skłonności masochistyczne :wink:

Z tego materiału duzo się teraz robi.Mnie sie tez marzą takie cuda na taras i po poszukiwaniach znalazłam taki namiar - sa tańsi

http://www.doramdesign.pl/

No i pojawiaja się przed wiosną takie rzeczy na Allegro , niektóre sa całkiem całkiem.Trzeba polowac :-)

Nie wiem ile toto kosztuje, ale to nie jest na szczęście Willow House, bo to też widziałam, ale to są delikatne mebelki chyba właśnie z czegoś naturalnego raczej, w przeciwieństwie to co mi się podoba no i one są chyba nawet głównie do wnętrz.

A te co mi się podobają to są Cane-Line do kupienia w Polsce np. tu. A w tym sklepie podoba mi się zestaw jadalniany, który ma zupełnie sensowną cenę więc mam nadzieję że nie oferują kosmicznie drogaśnych mebli ogrodowych jednocześnie... :roll:

To jak sprawdzisz ceny ogrodowych to sie pochwal , bo pięknie te meble wyglądają :D

No nie? :lol:

Sprawdzę, tylko nie wiem kiedy, bo ten sklep jest na drugim końcu miasta, a ja na weekend wyjeżdżam... Może coś wykombinię :wink:

Jest namiar na ten sklep na ich stronie? bo tez bym sobie podjechała..w jakich on jest okolicach??

To jak sprawdzisz ceny ogrodowych to sie pochwal , bo pięknie te meble wyglądają :D

No nie? :lol:

Sprawdzę, tylko nie wiem kiedy, bo ten sklep jest na drugim końcu miasta, a ja na weekend wyjeżdżam... Może coś wykombinię :wink:

Jest namiar na ten sklep na ich stronie? bo tez bym sobie podjechała..w jakich on jest okolicach??

Jest - Domoteka i gdzieś jeszcze chyba