78mysz 30.09.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 zobacz zobacz Dobroszka. Mnie ciekawią te kredensy i ten duzy czarny stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 obejrze wszystko dokładnie i będę waszym szpiegiem z krainy deszczowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 ja też czekam na sprawozdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 A macie jakieś konkretne typy do sprawdzenia? jeśli tak to napiszcie - będzie mi łatwiej posprawdzać ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 30.09.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Cześć dziewczyny Co to zas sprawozdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.09.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 sprawozdanie z wycieczki do domoteki. Mamy nadzieje, ze nasza ochotniczka jest dzielna i ma silne serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Jakiś nerwosol chyba se wcześniej łyknę,żeby przeżyć tę misję szpiegowską. A mam znakomity pretekst do pojechania tam , bo w sobote idziemy na imprezę z okazji 10 rocznicy ślubu naszych przyjaciół i musze jakiś prezencior dla nich znaleźć.Może tam się coś uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Helo - ja się też tam wybieram i wybieram... może byśmy w sobotę tak razem się kopnęły, co ? A potem na jakieś jedzonko obok ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Helo - ja się też tam wybieram i wybieram... może byśmy w sobotę tak razem się kopnęły, co ? A potem na jakieś jedzonko obok ... No i co za słuszna koncepcja Ci wyszła:-) Ja mogę tak do drugiej , potem muszę pędzić do domu , bo smigamy w gości. Ale jakby tak na 11 się kopnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Helo - ja się też tam wybieram i wybieram... może byśmy w sobotę tak razem się kopnęły, co ? A potem na jakieś jedzonko obok ... No i co za słuszna koncepcja Ci wyszła:-) Ja mogę tak do drugiej , potem muszę pędzić do domu , bo smigamy w gości. Ale jakby tak na 11 się kopnąć? Mówisz i masz Dla Ciebie zwlekę sie wyjątkowo przed 12.00 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ja będę na nogach pewnie od morderczej godziny 8 - nasza Mycha nauczyła sie wyłazić górą z łóżeczka i robi nam pobudki od dwóch dni Sobota zaklepana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 30.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wyciągnij jej szczeble bo sobie kobieta kark złamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wyciągnij jej szczeble bo sobie kobieta kark złamie Dokładnie tak - już pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wyjmowanie szczebelkow jeszcze przede mną pozostała trojka umie włączać sobie w sobotę rano po cichutku telewizor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.09.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wyjmowanie szczebelkow jeszcze przede mną pozostała trojka umie włączać sobie w sobotę rano po cichutku telewizor Moje jeszcze same robiły chrupy rano w miseczkach Czekało mleko i chrupy i miseczki i jak już sięgały do blatu w kuchni to była samoobsługa. Bo w sobotę mama śpi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ech wiem , wyjmę jej zaraz , jak pójdę zgasić jej lampkę.Tylko teraz nastanie era ucieczek z łóżka przed zasnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Ech wiem , wyjmę jej zaraz , jak pójdę zgasić jej lampkę.Tylko teraz nastanie era ucieczek z łóżka przed zasnięciem no już teraz coraz weselej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 wyjmowanie szczebelkow jeszcze przede mną pozostała trojka umie włączać sobie w sobotę rano po cichutku telewizor Moje jeszcze same robiły chrupy rano w miseczkach Czekało mleko i chrupy i miseczki i jak już sięgały do blatu w kuchni to była samoobsługa. Bo w sobotę mama śpi :) i w mikrofali podgrzewają sobie mleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.09.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Na razie osiągnięciem jest,że sprzatamy razem jej zabawki przed spaniem bardzo aktywnie pomaga i odkłada rzeczy na miejsce. Bardzo się cieszę ,że to załapała.Musze wykorzytywać jej zapał do sprzątania póki nie wejdzie w okres buntu i nie zacznie olewać domowych obowiązków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts