Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorcia... a Ty zgłosiłaś rozpoczęcie prac budowlanych? wiesz że bez tego to nawet humusu ściągnąć nie wolno....

Ciiiiiiii no wiem wiem :roll: ale mam nadzieję że nikogo z urzędu nie ma w moich komentarzach :D

Kto by się szczegółami przejmował!!!!!! 8) 8) 8)

Dorcia da sobie radę!

Cóż za wiara we mnie - skąd ona się bierze?!?!! 8) :D

no witam giganciary :lol:

czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? :roll:

przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką....

widziałam domek - nie powiem śliczny....i jeśli będzie Ci tak to wszystko dobrze szło jak do tej pory - to no no....szybciorem będzie po sprawie.... i skąd Ty wydarłaś pod Warszawą 1600m działki....już zazdroszczę...oczywiście w pozytywnym sensie...

no i oczywiście gratuluję tego co to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :lol:

a tego długaśnego posta przebrnęłam, podobnie jak całą resztę.....

a i nie wszystkie nauczycielki są lękliwe..... :lol:

no witam giganciary :lol:

czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? :roll:

przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką....

widziałam domek - nie powiem śliczny....i jeśli będzie Ci tak to wszystko dobrze szło jak do tej pory - to no no....szybciorem będzie po sprawie.... i skąd Ty wydarłaś pod Warszawą 1600m działki....już zazdroszczę...oczywiście w pozytywnym sensie...

no i oczywiście gratuluję tego co to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :lol:

a tego długaśnego posta przebrnęłam, podobnie jak całą resztę.....

a i nie wszystkie nauczycielki są lękliwe..... :lol:

Dzięki za słowa uznania i otuchy :D

A nauczycielki żadnej nie chciałam obrazić, nie mam nic przeciwko nauczycielom w ogóle (tylko przeciw kilku w szczególe :evil: ale złe wspomnienia należy zabijać :wink: ) a lękliwe to nasze panie są ze starości (tu też nie chciałabym urazić żadnej superodważnej staruszki :lol: ) bo tak ludziom się robi generalnie z wiekiem, że się coraz bardziej boją, niestety... :cry:

Jak sobie pomyślę co ja w liceum wyczyniałam i że się nie bałam :oops: :lol:

PS A to o gadaniu i o powierzchni to rozumiem pytanie retoryczne było? :D

no ba pewnie, że retoryczne..... i tak bym się tu wpychała....a co?....może miałabym tyciusi kompleksik sali kinowej....w piwnicy....ale co tam....

ale domek będziecie mieli piękny..... i gratuluję wyboru....projektu....i tego szczęścia co to Wam sprzyja....bo niewątpliwie sprzyja.... :lol: oby tak dalej szło....

Sobie właśnie podczytuję Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć że mamy bardzo podobny gust: bardzo mi się podoba ta Twoja altana, a te płytki Caleidos to są po prostu PIĘKNE!!! :o :D I ten gres udający merbau też jest śliczny 8)

Co do szczęścia to - odpukać! :p

Ja mogę pomuc odpukać :wink:

Że też Ty to z najdalszego kącika usłyszysz jak tylko gdzieś jest o pukaniu, dmuchaniu, świntuszeniu bądź wibratorach.... No ładnie :lol:

Sobie właśnie podczytuję Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć że mamy bardzo podobny gust: bardzo mi się podoba ta Twoja altana, a te płytki Caleidos to są po prostu PIĘKNE!!! :o :D I ten gres udający merbau też jest śliczny 8)

Co do szczęścia to - odpukać! :p

Ja mogę pomuc odpukać :wink:

Że też Ty to z najdalszego kącika usłyszysz jak tylko gdzieś jest o pukaniu, dmuchaniu, świntuszeniu bądź wibratorach.... No ładnie :lol:

Ja tylko pilnuje żeby pewnych granic przyzwoitości nie przekraczać :lol:

A do wibratorów zawsze miałem słabość :oops: :wink:

no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... :lol:

Nic więcej nie mogę powiedzieć bo zaraz burę dostane od DORCI :lol:

Burę? Ode mnie??? Stuki, jak ja patrzę na Twojego avatarka to mam ochotę Cię zagłaskać na śmierć! :lol: :lol: :lol:

a bo to tak specjalnie....zapewne szanowny pan liczy na takie głaskane....co? :lol: :lol:

no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... :lol:

Nic więcej nie mogę powiedzieć bo zaraz burę dostane od DORCI :lol:

Burę? Ode mnie??? Stuki, jak ja patrzę na Twojego avatarka to mam ochotę Cię zagłaskać na śmierć! :lol: :lol: :lol:

a bo to tak specjalnie....zapewne szanowny pan liczy na takie głaskane....co? :lol: :lol:

nic nie wiem na ten temat :roll: :roll: :roll: