stukpuk 03.08.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Dorcia... a Ty zgłosiłaś rozpoczęcie prac budowlanych? wiesz że bez tego to nawet humusu ściągnąć nie wolno.... Ciiiiiiii no wiem wiem ale mam nadzieję że nikogo z urzędu nie ma w moich komentarzach Kto by się szczegółami przejmował!!!!!! Dorcia da sobie radę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dorcia a tak w ogóle to ta chałupa ogroooooooomna. A ja myślałam że nasza duża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dorcia... a Ty zgłosiłaś rozpoczęcie prac budowlanych? wiesz że bez tego to nawet humusu ściągnąć nie wolno.... Ciiiiiiii no wiem wiem ale mam nadzieję że nikogo z urzędu nie ma w moich komentarzach Kto by się szczegółami przejmował!!!!!! Dorcia da sobie radę! Cóż za wiara we mnie - skąd ona się bierze?!?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Dorcia a tak w ogóle to ta chałupa ogroooooooomna. A ja myślałam że nasza duża Sama się jej boję... A Wasza jaką ma powierzchnię bo się nie doczytałam w dzienniku? Ale fajny ma rozkład i elewacja też mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 hm... nie pamiętam ale poszukam w projekcie i powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.08.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 325 razem z garażem. no i bez piwnic (których nie mam, a nie których nie liczę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 325 razem z garażem. no i bez piwnic (których nie mam, a nie których nie liczę ) No to kochana ja mam 360 z piwnicami których jest 120 To prawie tyle samo zakładając że piwnica się liczy mniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no witam giganciary czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką.... widziałam domek - nie powiem śliczny....i jeśli będzie Ci tak to wszystko dobrze szło jak do tej pory - to no no....szybciorem będzie po sprawie.... i skąd Ty wydarłaś pod Warszawą 1600m działki....już zazdroszczę...oczywiście w pozytywnym sensie... no i oczywiście gratuluję tego co to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii... a tego długaśnego posta przebrnęłam, podobnie jak całą resztę..... a i nie wszystkie nauczycielki są lękliwe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 15:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no witam giganciary czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką.... widziałam domek - nie powiem śliczny....i jeśli będzie Ci tak to wszystko dobrze szło jak do tej pory - to no no....szybciorem będzie po sprawie.... i skąd Ty wydarłaś pod Warszawą 1600m działki....już zazdroszczę...oczywiście w pozytywnym sensie... no i oczywiście gratuluję tego co to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii... a tego długaśnego posta przebrnęłam, podobnie jak całą resztę..... a i nie wszystkie nauczycielki są lękliwe..... Dzięki za słowa uznania i otuchy A nauczycielki żadnej nie chciałam obrazić, nie mam nic przeciwko nauczycielom w ogóle (tylko przeciw kilku w szczególe ale złe wspomnienia należy zabijać ) a lękliwe to nasze panie są ze starości (tu też nie chciałabym urazić żadnej superodważnej staruszki ) bo tak ludziom się robi generalnie z wiekiem, że się coraz bardziej boją, niestety... Jak sobie pomyślę co ja w liceum wyczyniałam i że się nie bałam PS A to o gadaniu i o powierzchni to rozumiem pytanie retoryczne było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no ba pewnie, że retoryczne..... i tak bym się tu wpychała....a co?....może miałabym tyciusi kompleksik sali kinowej....w piwnicy....ale co tam.... ale domek będziecie mieli piękny..... i gratuluję wyboru....projektu....i tego szczęścia co to Wam sprzyja....bo niewątpliwie sprzyja.... oby tak dalej szło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Sobie właśnie podczytuję Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć że mamy bardzo podobny gust: bardzo mi się podoba ta Twoja altana, a te płytki Caleidos to są po prostu PIĘKNE!!! I ten gres udający merbau też jest śliczny Co do szczęścia to - odpukać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 A, i te umywalki szklane też są piękne, tylko one się chyba strasznie brudzą, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Sobie właśnie podczytuję Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć że mamy bardzo podobny gust: bardzo mi się podoba ta Twoja altana, a te płytki Caleidos to są po prostu PIĘKNE!!! I ten gres udający merbau też jest śliczny Co do szczęścia to - odpukać! Ja mogę pomuc odpukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Sobie właśnie podczytuję Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć że mamy bardzo podobny gust: bardzo mi się podoba ta Twoja altana, a te płytki Caleidos to są po prostu PIĘKNE!!! I ten gres udający merbau też jest śliczny Co do szczęścia to - odpukać! Ja mogę pomuc odpukać Że też Ty to z najdalszego kącika usłyszysz jak tylko gdzieś jest o pukaniu, dmuchaniu, świntuszeniu bądź wibratorach.... No ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Sobie właśnie podczytuję Twój dziennik i muszę Ci powiedzieć że mamy bardzo podobny gust: bardzo mi się podoba ta Twoja altana, a te płytki Caleidos to są po prostu PIĘKNE!!! I ten gres udający merbau też jest śliczny Co do szczęścia to - odpukać! Ja mogę pomuc odpukać Że też Ty to z najdalszego kącika usłyszysz jak tylko gdzieś jest o pukaniu, dmuchaniu, świntuszeniu bądź wibratorach.... No ładnie Ja tylko pilnuje żeby pewnych granic przyzwoitości nie przekraczać A do wibratorów zawsze miałem słabość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... Nic więcej nie mogę powiedzieć bo zaraz burę dostane od DORCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... Nic więcej nie mogę powiedzieć bo zaraz burę dostane od DORCI Burę? Ode mnie??? Stuki, jak ja patrzę na Twojego avatarka to mam ochotę Cię zagłaskać na śmierć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.08.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... Nic więcej nie mogę powiedzieć bo zaraz burę dostane od DORCI Burę? Ode mnie??? Stuki, jak ja patrzę na Twojego avatarka to mam ochotę Cię zagłaskać na śmierć! a bo to tak specjalnie....zapewne szanowny pan liczy na takie głaskane....co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.08.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no jak facet mówi, że ma słabość do wibratorów....to no no....robi się ciekawie.... Nic więcej nie mogę powiedzieć bo zaraz burę dostane od DORCI Burę? Ode mnie??? Stuki, jak ja patrzę na Twojego avatarka to mam ochotę Cię zagłaskać na śmierć! a bo to tak specjalnie....zapewne szanowny pan liczy na takie głaskane....co? nic nie wiem na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts