efilo 08.10.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Spytaj wykonawcy czy sobie by dziurawke zrobił to nie chodzi o spaliny tylko o wode żeby zrobic obróbki kominiarskie musisz zrobić wcinki w ten komin. jakoś nie chciałabym żeby mi się lała woda kominem. wiem że wykonawcy podchodzą do sprawy lajtowo ale to tylko dlatego że oni tam mieszkać nie będą. babka w centrum klinkieru mimo że chętnie by mi wcisnęła to co ma na magazynie na mój tekst że to na komin powiedziała tylko krótko: no tak. zaraz wkleje zdjecie zaczatków mojego klinkieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dorcia sprzedam Ci mój sposób na zlew. Zakłądasz gumowa rękawiczkę bierzesz gąbeczke albo ściere, nalewasz troche domestosa, przecierasz gąbką i... już Zlew jak ze sklepu trzeba tylko ładnie wypłukać. ale nawet jak nie wypłukasz to to i tak wyparowuje i zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dorcia sprzedam Ci mój sposób na zlew. Zakłądasz gumowa rękawiczkę bierzesz gąbeczke albo ściere, nalewasz troche domestosa, przecierasz gąbką i... już Zlew jak ze sklepu trzeba tylko ładnie wypłukać. ale nawet jak nie wypłukasz to to i tak wyparowuje i zniknie. No niestety: czy cilit, czy domestos, to sam nie odszoruje i przetarcie gąbką nie wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 u mnie starcza nic nie szoruje - normalnie przeciagam gąbką i znika jak na reklamie. spróbuj tylko mi tu o cilitach nie pisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 moze i po domestosie znika, ale miec jasny zlew i byc jego niewolnikiem to ja dziekuje. To by trzeba bylo codziennie akcje domestos zapuszczac a to smierdzi i niszczy srodowisko. Staram sie uzywac malo takiej chemii wiec wybieram zlew ceramiczny, chyba ze bede miec czarny łupkowy blat to wówczas zlew tez jakis prawie czarny z silgranitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Łupkowy? A jak taki wygląda, bo zielonam? Zapodasz Myszko jakąś fotę? Ja myślę że do Twojej angielskiej kuchni to pasuje drewniany najbardziej no i on jest chyba dość bezproblemowy? (znaczy blat nie zlew drewniany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 08.10.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Asia - okna najlepiej ustawic na takiej wysokosci zeby blat w kuchni byl conajmniej na wysokosci parapetu. Ja polecam 90 cm. Wydaje mi sie ze to taki kompromis dla nizszych i wyzszych osób. Zaraz polecę zmierzyć, jak wysoko mam teraz blat, dzięki za podpowiedź! Dorcia, dzięki za linka , mam właśnie Vistę więc chyba najpierw też na Ikei pokombinuję. Wiadomo, nie uzyska się na pewno nawet w 50% takiego efektu jak w realu ma być, ale właśnie o te odległości chodzi - co, gdzie i jak ustawić, żeby potem zgrzytu nie było i latania po kuchni w te i we w tę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Łupkowy? A jak taki wygląda, bo zielonam? Zapodasz Myszko jakąś fotę? Ja myślę że do Twojej angielskiej kuchni to pasuje drewniany najbardziej no i on jest chyba dość bezproblemowy? (znaczy blat nie zlew drewniany ) Mnie się też łupkowe bardzo podobaja. Z tej strony nie mam jak ściągnąc zdjęć , ale bardzo prosze link http://www.arsgranit.pl/lupek/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dorcia , czy ja dobrze pamiętam , że Ty chciałas śliwkową kuchnię ?Takie znalazłam , tylko nie wiem czy ten kolor ok : http://images49.fotosik.pl/18/24ec2bccdc223479med.jpg http://images31.fotosik.pl/377/301c38f284432a9emed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 No fajne. A nie ma jasnych łupków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A nie wiem , wiesz,że ja jestem zboczona , bo tylko szare mnie interesują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dorcia , czy ja dobrze pamiętam , że Ty chciałas śliwkową kuchnię ? Takie znalazłam , tylko nie wiem czy ten kolor ok : http://images49.fotosik.pl/18/24ec2bccdc223479med.jpg http://images31.fotosik.pl/377/301c38f284432a9emed.jpg Woooow (dopiero zauważyłam ) ale zajefajna kuchnia - i nawet ta pierwsza połączona z jasnym, tak z grubsza jak mi się podoba - dzięęęęęęki Dobrosiu Cmok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ło Jezu , tak przy ludziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A w ogóle to kuchnie znalazłam na stronie firmy z Lublina - robią w Wawie , kiedyś do nich dzwoniłam w tej sprawie http://www.laura.com.pl Cieszę się,że mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja mam taki jasny zlew teraz i nie chce takiego więcej Poprzebarwiał się od róznych płynów co sie tam czasem wyleja i nie od razu zmyją.I nie daje sie juz do czysta odszorowac.Nie lubię go.. to witaj w klubie Myslałam że tylko ja jedna nie lubie mojego jasnego zlewu U mnie będzie teraz stalowy wpuszczany z lnu. Może i trzeba szorowac , ale przynajmniej sie da wyszorowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Verunia ale Ty miałaś ceramiczny czy kompozytowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A w ogóle to kuchnie znalazłam na stronie firmy z Lublina - robią w Wawie , kiedyś do nich dzwoniłam w tej sprawie http://www.laura.com.pl Cieszę się,że mogłam pomóc Oj przy ludziach - sami swoi A cenowo to oni są do przełknięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Ja mam taki jasny zlew teraz i nie chce takiego więcej Poprzebarwiał się od róznych płynów co sie tam czasem wyleja i nie od razu zmyją.I nie daje sie juz do czysta odszorowac.Nie lubię go.. to witaj w klubie Myslałam że tylko ja jedna nie lubie mojego jasnego zlewu U mnie będzie teraz stalowy wpuszczany z lnu. Może i trzeba szorowac , ale przynajmniej sie da wyszorowac No uff , dobrze , że nie ja jedna mam ten problem - zastanawiałam się nawet , czy coś robie nie tak z czyszczeniem , ale chyba ten typ tak ma. Najpierw ładny i jasny , a po kilku latach nie prezentuje się już ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A w ogóle to kuchnie znalazłam na stronie firmy z Lublina - robią w Wawie , kiedyś do nich dzwoniłam w tej sprawie http://www.laura.com.pl Cieszę się,że mogłam pomóc Oj przy ludziach - sami swoi A cenowo to oni są do przełknięcia? To zależy ile chcesz wydać na kuchnię , jak duża ona jest itp itd. Ja dzwoniłam do nich w zeszłym roku i za około 10 metrową kuchnię chcieli o ile pamiętam koło 20 tysi - bez AGD.Ale najlepiej sama zadzwoń i podpytaj ich o koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.10.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A w ogóle to kuchnie znalazłam na stronie firmy z Lublina - robią w Wawie , kiedyś do nich dzwoniłam w tej sprawie http://www.laura.com.pl Cieszę się,że mogłam pomóc Oj przy ludziach - sami swoi A cenowo to oni są do przełknięcia? To zależy ile chcesz wydać na kuchnię , jak duża ona jest itp itd. Ja dzwoniłam do nich w zeszłym roku i za około 10 metrową kuchnię chcieli o ile pamiętam koło 20 tysi - bez AGD.Ale najlepiej sama zadzwoń i podpytaj ich o koszty. 10m powierzchni, nie bieżących, rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts