dobroszka 08.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dobrze rozumiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Verunia ale Ty miałaś ceramiczny czy kompozytowy??? Kompozytowy, Teki. Kupę kasy wtedy na niego wydałam a teraz wyglada koszmarnie Kiedyś na forum już pokazywałam zdjęcie. Chyba wiem jaki bład popełniłam przy użytkowanu- nie mozna go czyścic płynami typu cif bo ściera sie ochronną powierzchnię i łapie plamy. Szkoda że po fakcie się o tym dowiedziałam. Ale uraz został Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła. Niechcący wystartowałam Ci 15ta stronę Mysz , no przypadkiem mi tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Verunia ale Ty miałaś ceramiczny czy kompozytowy??? Kompozytowy, Teki. Kupę kasy wtedy na niego wydałam a teraz wyglada koszmarnie Kiedyś na forum już pokazywałam zdjęcie. Chyba wiem jaki bład popełniłam przy użytkowanu- nie mozna go czyścic płynami typu cif bo ściera sie ochronną powierzchnię i łapie plamy. Szkoda że po fakcie się o tym dowiedziałam. Ale uraz został Verunia mój cifu na oczy nie widział , a też wygląda jakby nikt go z syfu nie czyścił. One są do bani generalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła. Niechcący wystartowałam Ci 15ta stronę Mysz , no przypadkiem mi tak wyszło jakos Ci nie wierze, nie wiem czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.10.2008 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Co do zlewu to ja mialam 2 keramzytowe, jeden jakis niemiecki ale nie pamietam nazwy, drugi tez niemiecki ? Blanco -tani nie byl. pierwszy sie starl, a drugi jest ciemny wiec nie widac za bardzo ze sie zapuscil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 08.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła. Niechcący wystartowałam Ci 15ta stronę Mysz , no przypadkiem mi tak wyszło jakos Ci nie wierze, nie wiem czego? MNIE nie wierzysz????? No to teraz się zastanawiam , czy już się zacząć obrażać czy jeszcz chwilkę zaczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dorcia a nie mówiłam żeby się wcześniej zabezpieczyć z tą cegłą! na wienerbergera nie licz - ja czekałam dwa, trzy cztery tygodnie a potem sie okazało że nie potrafią tego wyprodukować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kurde, ale ja się zabezpieczałam - już dawno byłam żeby wybrać, pytałam czy jest, ile trzeba czekać: kilka dni. A jak teraz dzwonię i chcę zamiawiać to: a to pani nie dostała mojej wiadomości??? Problem w tym, że oni to mają wyprodukowane, tylko warszawscy handlowcy przywieźć nie potrafią z zakładu A jakby mi mieli sprowadzać specjalnie 2 palety dla mnie, to by mi musieli policzyć po 8zyla za szt No bo kompozytowe, keramzytowe i inne mieszanki są do d. A ja wierzę w ceramiczne Bo już dość mam stalowego Kuuurde, wczoraj do 2 (a dziś pobudka 6:30 ) siedziałam nad Pro100 - jak ten program jest prosty, to ja jestem chińską różą: z godzinę mi zajęło zorientowanie się w ogóle jak to chodzi, musiałam zaglądać do instrukcji (!) i w ogóle biblioteka do niczego: szafki jak za komuny i 3 rozmiary na krzyż Cośtam mi wyszło, ale to wieczorem wkleję, bo już w nocy nie miałam siły się szarpać z imageshackiem Dobrosiu dzięki za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 09.10.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła. Niechcący wystartowałam Ci 15ta stronę Mysz , no przypadkiem mi tak wyszło jakos Ci nie wierze, nie wiem czego? MNIE nie wierzysz????? No to teraz się zastanawiam , czy już się zacząć obrażać czy jeszcz chwilkę zaczekać No wiedzialam, ze jak wstane rano to Ci uwierze. Zawsze nie dowierzam z wieczora, nie wiem czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a Ty myślałaś że dlaczego ta moja wizualka taka cudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła. Niechcący wystartowałam Ci 15ta stronę Mysz , no przypadkiem mi tak wyszło jakos Ci nie wierze, nie wiem czego? MNIE nie wierzysz????? No to teraz się zastanawiam , czy już się zacząć obrażać czy jeszcz chwilkę zaczekać No wiedzialam, ze jak wstane rano to Ci uwierze. Zawsze nie dowierzam z wieczora, nie wiem czego? Bo wieczorem Ci mąż opowiada głodne kawałki, żeby się do Ciebie dobrać, a jak rano się budzisz po takim dobieraniu, to Ci tak dobrze, że nawet jesteś w stanie uwierzyć we wczorajsze banialuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 a Ty myślałaś że dlaczego ta moja wizualka taka cudna... A Ty w czym ją robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 no w prosto właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Cholercia, a na stronie takie ładne wizualizacje - myślałam że ten program to naprawdę jest coś No ale cóż: darowanemu koniowi... Pożyczam od koleżanki jakiś pół-profesjonalny program, na którym druga osoba się już wyłożyła i nie wie jak coś zrobić - od czego jest weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.10.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 To i ja się może w weekend zabawię w projektowanie kuchni.Tylko od jakiego programu pownnam zacząć jak jestem totalnie w tym zielona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 zacznij od ikei - jest banalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.10.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No dobrze , rozumiem , że ikeowski program nie pójdzie na Macu , będę musiała go zrobić w Windowsach?A da się tam pobawić ścianami czy to taka mega prosta wersja?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 to nie jest do scian tylko do rozstawienia mebli z ikei ikea ścian nie sprzedaje wiec zbytniego interesu w tym nie ma zobacz czy jest na maca a Ty co? gdyby nie to że pytasz o taki program to bym pomyślała że pracujesz w studiu graficznym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Eeee no jakie studio , jakie graficzne ..u mnie kuchnia będzie otwarta na jadalnię, a jadalnia dopiero na część dzienną .A chciałabym ściany i przejście do livingu sobie zaznaczyć.A bez ścian to na mój blond rozum nie da się mebli kuchennych porozstawiać No i we wszystkich wizualkach co je na FM widziałam jednak były ściany , to sobie pomyślałam , że i w Ikei pewnie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts