Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Verunia ale Ty miałaś ceramiczny czy kompozytowy???

Kompozytowy, Teki. Kupę kasy wtedy na niego wydałam a teraz wyglada koszmarnie :-? Kiedyś na forum już pokazywałam zdjęcie. Chyba wiem jaki bład popełniłam przy użytkowanu- nie mozna go czyścic płynami typu cif bo ściera sie ochronną powierzchnię i łapie plamy. Szkoda że po fakcie się o tym dowiedziałam. Ale uraz został

Verunia ale Ty miałaś ceramiczny czy kompozytowy???

Kompozytowy, Teki. Kupę kasy wtedy na niego wydałam a teraz wyglada koszmarnie :-? Kiedyś na forum już pokazywałam zdjęcie. Chyba wiem jaki bład popełniłam przy użytkowanu- nie mozna go czyścic płynami typu cif bo ściera sie ochronną powierzchnię i łapie plamy. Szkoda że po fakcie się o tym dowiedziałam. Ale uraz został

Verunia mój cifu na oczy nie widział , a też wygląda jakby nikt go z syfu nie czyścił. One są do bani generalnie :roll:

To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła.

Niechcący wystartowałam Ci 15ta stronę :oops: :oops:

Mysz , no przypadkiem mi tak wyszło :wink: :lol:

jakos Ci nie wierze, nie wiem czego?

MNIE nie wierzysz????? :o :o

No to teraz się zastanawiam , czy już się zacząć obrażać czy jeszcz chwilkę zaczekać :(

Kurde, ale ja się zabezpieczałam - już dawno byłam żeby wybrać, pytałam czy jest, ile trzeba czekać: kilka dni. A jak teraz dzwonię i chcę zamiawiać to: a to pani nie dostała mojej wiadomości??? :x

Problem w tym, że oni to mają wyprodukowane, tylko warszawscy handlowcy przywieźć nie potrafią z zakładu :roll: A jakby mi mieli sprowadzać specjalnie 2 palety dla mnie, to by mi musieli policzyć po 8zyla za szt :evil:

No bo kompozytowe, keramzytowe i inne mieszanki są do d. A ja wierzę w ceramiczne 8) Bo już dość mam stalowego :x

Kuuurde, wczoraj do 2 (a dziś pobudka 6:30 :roll: ) siedziałam nad Pro100 - jak ten program jest prosty, to ja jestem chińską różą: z godzinę mi zajęło zorientowanie się w ogóle jak to chodzi, musiałam zaglądać do instrukcji (!) i w ogóle biblioteka do niczego: szafki jak za komuny i 3 rozmiary na krzyż :x

Cośtam mi wyszło, ale to wieczorem wkleję, bo już w nocy nie miałam siły się szarpać z imageshackiem :roll:

Dobrosiu dzięki za stronkę :wink:

To będzie młyn na spiskową teorie Myszy , która twierdzi , że mam tajemnicze cynki o tym , komu nowa stronka sie zaczęła.

No to teraz się zastanawiam , czy już się zacząć obrażać czy jeszcz chwilkę zaczekać :(

No wiedzialam, ze jak wstane rano to Ci uwierze. Zawsze nie dowierzam z wieczora, nie wiem czego?

No wiedzialam, ze jak wstane rano to Ci uwierze. Zawsze nie dowierzam z wieczora, nie wiem czego?

Bo wieczorem Ci mąż opowiada głodne kawałki, żeby się do Ciebie dobrać, a jak rano się budzisz po takim dobieraniu, to Ci tak dobrze, że nawet jesteś w stanie uwierzyć we wczorajsze banialuki :D

Cholercia, a na stronie takie ładne wizualizacje - myślałam że ten program to naprawdę jest coś :roll: No ale cóż: darowanemu koniowi... :wink:

Pożyczam od koleżanki jakiś pół-profesjonalny program, na którym druga osoba się już wyłożyła i nie wie jak coś zrobić - od czego jest weekend? :D

Eeee no jakie studio , jakie graficzne ..u mnie kuchnia będzie otwarta na jadalnię, a jadalnia dopiero na część dzienną .A chciałabym ściany i przejście do livingu sobie zaznaczyć.A bez ścian to na mój blond rozum nie da się mebli kuchennych porozstawiać :D :D

No i we wszystkich wizualkach co je na FM widziałam jednak były ściany , to sobie pomyślałam , że i w Ikei pewnie będą :wink: :D