DorciaIQ 09.10.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ajajajaj , wymieniono mnie w dzienniku , aż raka spiekłam... Wizualka fajna Jedna tylko rzecz mi przeszkadza - nie przepadam za okapem tak utkanym między szafkami górnymi. A może płytę przenieść na drugą stronę na ten barek , to podwyższenie akurat ją osłoni , nad tym okap wyspowy.A przy słupku albo normalne szafki , albo takie prostokątne , wydłużone ?? Normalnie to samo miałam napisac Dorcia, chyba mamy podobny układ kuchni, mozesz zajrzec do mojej wizualizacji, moze cos cie natchnie w układzie kuchni Śliweczka mniam, mniam Idem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Woooow to ja już rozumiem czemu jesteś na Olimpie, chapeau bais! No ale one są prostokątne przeca.... Że w poziomie prostokątne? Ale one mają być do sufitu, to by były sporawe takie Aj tam - a po co Ci do sufitu :) Mogą być sporawe i w poziomie. BRW zajrzyj na nowoczesne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.10.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No nie wiem - ja lubię koło płyty mieć więcej miejsca na odstawianie... Zobaczymy, teraz grunt to przekonać małża do śliwuni, bo coś mu nie pasi Nefer: do sufitu, bo nie będę miała wyrzutów sumienia jak teraz, że tam jest syf, którego nigdy palcem nie tknęłam Ale poziome mi się podobają, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 09.10.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Nefer: do sufitu, bo nie będę miała wyrzutów sumienia jak teraz, że tam jest syf, którego nigdy palcem nie tknęłam Ale poziome mi się podobają, fakt Z tym "tykaniem" to masz to samo co ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.10.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 ekhm , Dziewczyny , to tylko taka luźna propozycja była .Nefercia dobrze rozgryzła szafki Dorcia , nawet w tej kuchni śliwkowej , którą wkleiłaś do dziennika masz takie szafki - jedna z nich jest otwarta.Spójrz,że sa duże i prostokątne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.10.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 cześć laseczki Nie wiem jak możecie rozmawiać tyle o budownictwie Idę sobie.......... Jak zaczniecie świntuszyć to dajcie znać na priva, Każdy by chciał na priva , ale to łatwizna.Nam imponują tacy , co zachowują czujność i nie trzeba ich powiadamiać To ja taki średnio czujny jestem To poćwicz.Wiesz kogo czyni ćwiczenie ..... Majstra? pudło Stuk zgaduj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 09.10.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 cześć laseczki Nie wiem jak możecie rozmawiać tyle o budownictwie Idę sobie.......... Jak zaczniecie świntuszyć to dajcie znać na priva, Każdy by chciał na priva , ale to łatwizna.Nam imponują tacy , co zachowują czujność i nie trzeba ich powiadamiać To ja taki średnio czujny jestem To poćwicz.Wiesz kogo czyni ćwiczenie ..... Majstra? pudło Stuk zgaduj dalej Ministranta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.10.2008 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 cześć laseczki Nie wiem jak możecie rozmawiać tyle o budownictwie Idę sobie.......... Jak zaczniecie świntuszyć to dajcie znać na priva, Każdy by chciał na priva , ale to łatwizna.Nam imponują tacy , co zachowują czujność i nie trzeba ich powiadamiać To ja taki średnio czujny jestem To poćwicz.Wiesz kogo czyni ćwiczenie ..... Majstra? pudło Stuk zgaduj dalej Ministranta? Zimno Stuki zimno , ostatni szczał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.10.2008 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 cześć laseczki Nie wiem jak możecie rozmawiać tyle o budownictwie Idę sobie.......... Jak zaczniecie świntuszyć to dajcie znać na priva, Każdy by chciał na priva , ale to łatwizna.Nam imponują tacy , co zachowują czujność i nie trzeba ich powiadamiać To ja taki średnio czujny jestem To poćwicz.Wiesz kogo czyni ćwiczenie ..... Majstra? pudło Stuk zgaduj dalej Ministranta? Zimno Stuki zimno , ostatni szczał I rzutem na taśmę.........mistrzuniem? Widzę, że dalej unikacie świntuszenia to lecę dalej................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.10.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 cześć laseczki Nie wiem jak możecie rozmawiać tyle o budownictwie Idę sobie.......... Jak zaczniecie świntuszyć to dajcie znać na priva, Każdy by chciał na priva , ale to łatwizna.Nam imponują tacy , co zachowują czujność i nie trzeba ich powiadamiać To ja taki średnio czujny jestem To poćwicz.Wiesz kogo czyni ćwiczenie ..... Majstra? pudło Stuk zgaduj dalej Ministranta? Zimno Stuki zimno , ostatni szczał I rzutem na taśmę.........mistrzuniem? Widzę, że dalej unikacie świntuszenia to lecę dalej................. Miszczuniem Stuki PaPa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 10.10.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzięki Dorcia za korektę , oczywiście ,że MISZCZUniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Dzięki Dorcia za korektę , oczywiście ,że MISZCZUniem Oj........czepiacie się ortografi......kóra jest mało erotyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie świntuszycie? to ja mówię dzień dobry i zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 10.10.2008 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie świntuszycie? to ja mówię dzień dobry i zostaje Jak nie świntuszycie to ja też dzień dobry i uciekam stąd szybko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.10.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Nie lubisz Efilcia poświntuszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.10.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.10.2008 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 nie buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.10.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Woooow to ja już rozumiem czemu jesteś na Olimpie, chapeau bais! No ale one są prostokątne przeca.... Że w poziomie prostokątne? Ale one mają być do sufitu, to by były sporawe takie Aj tam - a po co Ci do sufitu :) Mogą być sporawe i w poziomie. BRW zajrzyj na nowoczesne. W sumie to mogą być i prostokątne do sufitu, tylko trza sufit odpowiednio obniżyć z tych 275 http://www.dobrzemieszkaj.pl/sesje/106/f/C5AT4140.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.10.2008 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 No co laseczki, tak lepiej?http://img504.imageshack.us/img504/6104/kitchen1arq1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 teraz jes super, tylko chyba te wiszace dalabym wszystkie jasne, albo chociaz te przy oknie, musze sie jeszcze zastanowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts