Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Coś Ty, Efilcia nie na Ciebie, tylko się wkurzam na tę pindę "architekt"...

Nie chce mi się nic, a mebli cały czas nie widzę w moim projekcie: odesłałam się nawet do instrukcji, ale tam oczywiście jest: kliknij i wstaw i wcale nie ma dlaczego jak się tak zrobi i widać na planie to się nie pokazuje w 3D :cry:

I jeszcze mnie dziś małż uczył na gitarze grać i nic mi nie wychodzi :cry:

W takiej sytuacji to chyba tylko sex pomoże... :oops: :lol:

masz racje

zgwałć męża to od razu ci sie humor poprawi :lol:

u mnie meble widać normalnie - chociaż we wstępnej wersji sie utopiły w podłodze.

weź kochana wejdź na pasku w menu i znajdź wysokość posadowienia obiektu (nie pamiętam czy dokładnie tak to się nazywa) i ustaw np. 2 metry - zobaczysz czy ci sie jakis lewitujacy przedmiot nie pojawi.

niestety automatycznie nie pojawia się to na poziomie podłogi (co jest idiotyczne)

Kurde no chyba jednak tak zostanie. Nie jest aż tak źle, jak na początku wklejałam, bo popierdzieliłam lukarnę i będzie tak:

http://img511.imageshack.us/img511/9798/komin1xj3.jpg

Trudno, to jest z tyłu, więc nie będziemy na to patrzeć. A cieśla powiedział że nie ma problemu żeby to wykonać :)

Efilko, a Tobie to ten program działa pod vistą w ogóle? Bo niby na opakowaniu jest napisane dla xp i wyższych (cokolwiek by to miało znaczyć, bo przecież wyższa jest tylko vista, a nie mogą tak pisać pod przyszłe wersje, bo nie mogą wiedzieć, czy będzie pracować pod wersją której nie ma, nie? :roll: ) ale w instrukcji mam tylko xp i faktycznie, jak próbowałam zainstalować na swoim laptku to coś się krzaczyło.

A wysokość mebli od razu sprawdzałam i nic - jest dobra. Ustawiłam na +2, +4, +6, nawet -2 dla pewności i nie ma :cry: A roślinki widać... Nic nie kumam :evil:

No ja też mam oryginał :D

A z którego roku Ty masz wersję? Bo ja z 2006...

Na dworze próbowałam - spróbuję sobie jeszcze zainstalować na laptku małża, ale mi się nie chce na razie - zniechęciło mnie to, szczerze powiem, bo to odbiera temu programowi sens :cry:

A może napiszę do pomocy technicznej?

A u Ciebie na salonach cisza jak makiemm Dorcia!

Ciagle pada, no nie? Puppa.

Jak widze strasznie sie upierwasz na te trawertyny i granity. Bylas kiedys w takiej rudej albo zoltej lazience i sie dobrze czulas? Sam kamien ladny, ale latwo skaszanic. No chyba, ze ktos mnie przekona jakąś inspiracją moze?

No chyba, ze ktos mnie przekona jakąś inspiracją moze?

Cwaniura :lol:

Poszukam 8) Na razie widziałam mnóstwo łazienek w tym jasnym trawertynie, ale wydaje mi się taka jednobarwna kamienność przytłaczająca... Wydaje mi się że tym czerwonym się rozjaśni, ale masz rację - może wyjść kiszka.

Się zobaczy, a tymczasem fakt: mam fazę kamienną, Ty wiesz ile one mają przepięknych kolorów i wzorów??? Domu by mi nie starczyło na wszystko co bym chciała, a mały nie jest :roll: :wink:

ja widziałam gdzieś łazienke z takim kamieniem. jedna tafla służyła jako tył brodzika. vis-a-vis była szyba i to już była cała kabina.

wyglądało bosko

myślę że kamień to piękna rzecz byleby z nim nie przesadzić.

Wlasnie Efilo wczoraj pisalam Ci ale cos murator zamulil i nie poszlo w koncu. Mówilas gdzies, ze znajomi mają deske w domu i podlogowke? Mozesz cos wiecej o tym? Maja pompe ciepla? Czy maja tez kaloryfery?