stukpuk 13.10.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 I dalej nic...................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 13.10.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Coś Ty, Efilcia nie na Ciebie, tylko się wkurzam na tę pindę "architekt"... Nie chce mi się nic, a mebli cały czas nie widzę w moim projekcie: odesłałam się nawet do instrukcji, ale tam oczywiście jest: kliknij i wstaw i wcale nie ma dlaczego jak się tak zrobi i widać na planie to się nie pokazuje w 3D I jeszcze mnie dziś małż uczył na gitarze grać i nic mi nie wychodzi W takiej sytuacji to chyba tylko sex pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 masz racje zgwałć męża to od razu ci sie humor poprawi u mnie meble widać normalnie - chociaż we wstępnej wersji sie utopiły w podłodze. weź kochana wejdź na pasku w menu i znajdź wysokość posadowienia obiektu (nie pamiętam czy dokładnie tak to się nazywa) i ustaw np. 2 metry - zobaczysz czy ci sie jakis lewitujacy przedmiot nie pojawi. niestety automatycznie nie pojawia się to na poziomie podłogi (co jest idiotyczne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.10.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 o rety o rety z tymi schodami i kominem. No jak zrobic komin prawie na oknie. Toz wiecznie bedzie zapackane. O rety rety rety. no nic zrobisz sobie lukarne w pokoju naprzeciw, bo tam chyba nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Kurde no chyba jednak tak zostanie. Nie jest aż tak źle, jak na początku wklejałam, bo popierdzieliłam lukarnę i będzie tak: http://img511.imageshack.us/img511/9798/komin1xj3.jpg Trudno, to jest z tyłu, więc nie będziemy na to patrzeć. A cieśla powiedział że nie ma problemu żeby to wykonać Efilko, a Tobie to ten program działa pod vistą w ogóle? Bo niby na opakowaniu jest napisane dla xp i wyższych (cokolwiek by to miało znaczyć, bo przecież wyższa jest tylko vista, a nie mogą tak pisać pod przyszłe wersje, bo nie mogą wiedzieć, czy będzie pracować pod wersją której nie ma, nie? ) ale w instrukcji mam tylko xp i faktycznie, jak próbowałam zainstalować na swoim laptku to coś się krzaczyło. A wysokość mebli od razu sprawdzałam i nic - jest dobra. Ustawiłam na +2, +4, +6, nawet -2 dla pewności i nie ma A roślinki widać... Nic nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 a na dworze próbowałaś coś postawic? ja mam oryginał - pod viste. moze są różne wersje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2008 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 No ja też mam oryginał A z którego roku Ty masz wersję? Bo ja z 2006... Na dworze próbowałam - spróbuję sobie jeszcze zainstalować na laptku małża, ale mi się nie chce na razie - zniechęciło mnie to, szczerze powiem, bo to odbiera temu programowi sens A może napiszę do pomocy technicznej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ja mam kupioną tydzień temu w sklepie wiec zakladam że nic nowszego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 15.10.2008 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Aha. A ja mam kupioną przed rokiem. Przez rok nauczyli się dodawać meble Napiszę im maila, może to coś pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 A u Ciebie na salonach cisza jak makiemm Dorcia!Ciagle pada, no nie? Puppa.Jak widze strasznie sie upierwasz na te trawertyny i granity. Bylas kiedys w takiej rudej albo zoltej lazience i sie dobrze czulas? Sam kamien ladny, ale latwo skaszanic. No chyba, ze ktos mnie przekona jakąś inspiracją moze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.10.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 No chyba, ze ktos mnie przekona jakąś inspiracją moze? Cwaniura Poszukam Na razie widziałam mnóstwo łazienek w tym jasnym trawertynie, ale wydaje mi się taka jednobarwna kamienność przytłaczająca... Wydaje mi się że tym czerwonym się rozjaśni, ale masz rację - może wyjść kiszka. Się zobaczy, a tymczasem fakt: mam fazę kamienną, Ty wiesz ile one mają przepięknych kolorów i wzorów??? Domu by mi nie starczyło na wszystko co bym chciała, a mały nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.10.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 W tym jasnym piaskowym to wiele osob teraz robilo. wyglada ladnie,takze w polaczeniu z ciemnym drewnem. Reszta jest barokowa - rokokowa i faktycznie moze wyjsc kiszka albo salceson w lazience - a to nie jego miejsce. Ale co prawda to prawda - kamienne plyty sa piękne same w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja widziałam gdzieś łazienke z takim kamieniem. jedna tafla służyła jako tył brodzika. vis-a-vis była szyba i to już była cała kabina. wyglądało bosko myślę że kamień to piękna rzecz byleby z nim nie przesadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No, ale co zrobic, gdy w lazience jest duza strefa mokra, a farby nawet najlepsze to nie do konca sobie z tym radzą. Oblepic całą lazienke kamieniem? Jeszcze jesli lazienka jest duza i jasna to moze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 mówisz o drewnie? w łazience wchodzi w gre tylko olejowane a tak na marginesie statki też bywają z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Jest troche kamenia na moim kompie, ale niestety jest to głównie szare albo czarne:http://lh5.ggpht.com/78mysz/SPhcdwZtglI/AAAAAAAAAmU/pIvRPHj59cU/s320/IcjUQZcd60JXku5GlX.jpghttp://lh3.ggpht.com/78mysz/SPhcq5cn6PI/AAAAAAAAAmc/45Dui4qYM0I/s320/btH9Z4WF4jZjDHGUmX.jpghttp://lh4.ggpht.com/78mysz/SPhdCvWBhGI/AAAAAAAAAm8/K9D6x57ckgY/s320/9kaa3A2AZ9H6FAWJqX.jpghttp://lh4.ggpht.com/78mysz/SPhdOhHlgXI/AAAAAAAAAnc/w-_GIJaHVps/s320/ap_wyscigi12.jpgMoja ulubiona z szarym salcesonem wiec dam Wam dwiehttp://lh6.ggpht.com/78mysz/SPhdhxKaYkI/AAAAAAAAAnk/lgQa5P_0kM0/s400/locrWIvrp0tn4FGlKB.jpghttp://lh6.ggpht.com/78mysz/SPhd8N31JmI/AAAAAAAAAoE/E9-SIwo2n0Y/s400/7e5c391dc8394ec9ef179876b92d3b1e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 jak dla mnie trawertynek miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ja widziałam gdzieś łazienke z takim kamieniem. jedna tafla służyła jako tył brodzika. vis-a-vis była szyba i to już była cała kabina. wyglądało bosko myślę że kamień to piękna rzecz byleby z nim nie przesadzić. Wlasnie Efilo wczoraj pisalam Ci ale cos murator zamulil i nie poszlo w koncu. Mówilas gdzies, ze znajomi mają deske w domu i podlogowke? Mozesz cos wiecej o tym? Maja pompe ciepla? Czy maja tez kaloryfery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 odpisałam ci, ale gdzie to nie mam bladego pojęcia drewna nie maja tylko w lazienkach maja podłogówke ale gazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 acha, czyli ogólna niepoczytalnosc panuje. Forum nie wysyla a publikuje a my nie wiemy nawet gdzie wczoraj zesmy gadaly. Pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts