DorciaIQ 17.10.2008 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Tu rzeczywiście ślicznie widać połączenie trawertynu z drewnem: http://lh4.ggpht.com/78mysz/SPhdOhHlgXI/AAAAAAAAAnc/w-_GIJaHVps/s320/ap_wyscigi12.jpg Sama już nie wiem - w sumie i tak łazienkę trzeba obłożyć płytkami, chociażby w strefie mokrej, to jaka to różnica czy płytkami czy kamieniem? A kamień jest piękny i naturalny Nawet na tej pierwszej fotce jest bardzo ciemny w malutkiej łazience i nie wygląda jakoś bardzo przytłaczająco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.10.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Tu rzeczywiście ślicznie widać połączenie trawertynu z drewnem: http://lh4.ggpht.com/78mysz/SPhdOhHlgXI/AAAAAAAAAnc/w-_GIJaHVps/s320/ap_wyscigi12.jpg ładnaaa ta łazienka Sama już nie wiem - w sumie i tak łazienkę trzeba obłożyć płytkami, chociażby w strefie mokrej, to jaka to różnica czy płytkami czy kamieniem? Hmmm , czyżby róznica w cenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 w powierzchni też jednak lepiej jest wyczyścić z mydła glazure niż porowaty kamień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Tu rzeczywiście ślicznie widać połączenie trawertynu z drewnem: http://lh4.ggpht.com/78mysz/SPhdOhHlgXI/AAAAAAAAAnc/w-_GIJaHVps/s320/ap_wyscigi12.jpg Sama już nie wiem - w sumie i tak łazienkę trzeba obłożyć płytkami, chociażby w strefie mokrej, to jaka to różnica czy płytkami czy kamieniem? A kamień jest piękny i naturalny Nawet na tej pierwszej fotce jest bardzo ciemny w malutkiej łazience i nie wygląda jakoś bardzo przytłaczająco... Moze dlatego ze ma stonowany kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.10.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No dobra, ale jak płytki granitowe są np. po 200 zł (w pierwszym lepszym miejscu, gdzieś pewnie można znaleźć taniej) to nie jest znowu tak więcej niż za gres np... A kamień polerowany/żywicowany/szpachlowany wcale nie jest porowaty No co sobie wymyślę to skrytykują, doprawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.10.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 No dobra, ale jak płytki granitowe są np. po 200 zł (w pierwszym lepszym miejscu, gdzieś pewnie można znaleźć taniej) to nie jest znowu tak więcej niż za gres np... A kamień polerowany/żywicowany/szpachlowany wcale nie jest porowaty No co sobie wymyślę to skrytykują, doprawdy Ale przynajmniej konstruktywna ta krytyka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 E tam skrytykuja. My stawiając kontrargumenty dzialamy jak adwokat diabla i pozwalamy Ci sie uchronic przed złą decyzją. Nie to ze mi sie nie podoba kamien. Uwielbiam naturalne materialy, ale trzeba sie mocno zastanowic jak i gdzie je stosowac, zeby efekt nie byl nadęty i przekombinowany, zwlaszcza ze potem trudno to sobie ot tak wyrzucic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 zgadzam się z myszką lepiej znać obie strony medalu i świadomie podejmować decyzję - rozważając za i przeciw. a nie na hurra zachłystując się pomysłem no chyba że tak chcesz. jak dla Ciebie to mogę same zachwyty zapodawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Trawertyn rządzi - muszę ruszyć tyłek w Al. Krakowką zamówić ten żywicowany do łazienki dla gości ( dobrze, że jest mała, bo koszty są chore)Moja inspiracja sprzed 3 lat:http://www.studiokubik.pl/images/2005_03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nefciua możesz uświadomić co to są chore koszty? już i tak jestem nastawiona psychicznie na szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Nefciu a możesz uświadomić co to są chore koszty? już i tak jestem nastawiona psychicznie na szok 400 pln za mkw takiego trawertynu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 wownieźle ale w sumie średniej klasy top kafle tyle kosztują a efekt niewspółmierny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.10.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Mąż mnie pociesza,że w czasie kryzysu wszystko tanieje , ale coś czuję , że nawet po stanieniu cena takiego "kamyczka" byłaby kosmiczna Pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.10.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Mąż mnie pociesza,że w czasie kryzysu wszystko tanieje , ale coś czuję , że nawet po stanieniu cena takiego "kamyczka" byłaby kosmiczna Pikny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.10.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dobra luksusowe to raczej nie potanieja niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 18.10.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja niestety działam z opóźnieniem (przez rozpoczęte prace budowlane i z tym związany brak czasu) i chciałam tylko szybciutko powiedzieć, że mniej więcej wiem jak mój dach będzie wyglądał ))) ... połamaniec ale śliczny ))) Jeżeli chodzi o wykończenie, to ... chyba narazie nie chcę o tym myśleć ... co nie znaczy, że nie myślę ... piękne te kamienie kurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja niestety działam z opóźnieniem (przez rozpoczęte prace budowlane i z tym związany brak czasu) i chciałam tylko szybciutko powiedzieć, że mniej więcej wiem jak mój dach będzie wyglądał ))) ... połamaniec ale śliczny ))) Jeżeli chodzi o wykończenie, to ... chyba narazie nie chcę o tym myśleć ... co nie znaczy, że nie myślę ... piękne te kamienie kurka Cześć Kruela - też zdecydowaliśmy się budować nasz dom z Monsieur M. Praktycznie nie mieliśmy wyboru po takich referencjach. Spotykamy się z nim w tym tygodniu,żeby dograć szczegóły.Mam nadzieję,że nas utwierdzisz w tej decyzji i dalej jesteś zadowolona. No i gdzie można podziwiać postępy prac...może czas już na dziennik czy cuś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja założę Kreulci ten dziennik w końcu - choć nie ma takiego tu zwyczaju :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Ja założę Kreulci ten dziennik w końcu - choć nie ma takiego tu zwyczaju :)) No dajmy jej szansę , trza tylko dziewczynie jakiś deadline wyznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vendea 18.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dorciu, skoro jestes z warszawy moge ci polecic dobry adres jesli chodzi o kamien naturalny. www . interstone . pl to hurtownia w adamowicach, jakos 60 km od warszawy. maja wiele przecen. ja koncze wlasnie lazienke w polaczeniu bezu i ceglastej czerwieni. wybralam w tej czerwieni marmur rojo alicante i kosztowal mnie 160 zl netto za mkw. polecam, zadzwon, popytaj - moze cos upolujesz. na stronie www w dziale magazyn tez jest mozliwosc przegladania materialu na wyprzedazy. trawertyny trafiaja sie i po 120 zl netto... http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/XLT112X0W3FQeyv93X.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/uB2phBG2mrvpQuRfiB.jpg http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/se/ib/nua9/bICxbWFIFnJtmZu0cB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts