78mysz 18.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 dobra, jestem przekonana do tego kamienia, ale juz nic wiecej nie mowcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.10.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Słoneczka moje dzięki za kolejną stronkę a co do kamienia, to właśnie interstone tak mnie zainspirował, a tam 200 zł/mkw, więc nie tak źle jak Neferka wieszczy, a ta jej inspiracja to jest WŁAŚNIE TO - takie paski mi się marzyły Zaraz wklejam nowiutką więźbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.10.2008 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dorcia A co z miotełką wczoraj tanczylas caly wieczór ze Ci sie w głowie kręci? A jeszcze pytam Cie na jakiej wysokosci masz okno w kuchni? Bo na projekcie jest 80 - to nie za nisko do blatu?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Nie - impra rodzinna, ale całkiem fajna Jest 80, bo pani architekt jest gupia ale ja sobie zrobię tak, żeby mi pasowało - na razie zdusiłam małża na 90, a marzy mi się 100, bo gdzieś przeczytałam, że najwygodniejszy jest blat 15 cm poniżej zgiętych pod kątem prostym łokci no i to mi wychodzi na 115... więc niech by chociaż 100 było Zresztą im wyżej tym lepiej - dzieci będą starsze, jak już będą dosięgać do kuchenki Chociaż moje to się pewnie urodzą metrowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Chociaż moje to się pewnie urodzą metrowe... Odpukaj Kochana , odpukaj.Jak sie urodzą metrowe chyba będziesz musiała kajak na wózek przerobić , bo się w standardowym nie pomieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Chociaż moje to się pewnie urodzą metrowe... Odpukaj Kochana , odpukaj.Jak sie urodzą metrowe chyba będziesz musiała kajak na wózek przerobić , bo się w standardowym nie pomieszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.10.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dorcia co ty narzekasz u ciebie już za chwilkę daszek też będzie i to jakkki - myślałam że mój skomplikowany jest ale Twoja więźba jest bardzo skomplikowana. Podoba mi się twoja kuchnia - taka duża, ustawna - moja to przy niej kruszyna Co do mebli ogrodowych to się nie odzywam - piękne są a w szczególności pierwszy zestaw - nawet do salonu by się nadawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Pożyczę Ci mój wózek jakby co. Kruszka sie nim mieści do teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Podoba mi się twoja kuchnia - taka duża, ustawna - moja to przy niej kruszyna Oj tam zaraz duża - idź to Efilki, jak chcesz zobaczyć naprawdę dużą kuchnię Dobre z tym kajakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a kiedy rodzisz bo się chyba na jakieś info nie załapalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Może powinnam to opatentować i fortunę bym zbiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a kiedy rodzisz bo się chyba na jakieś info nie załapalam JA mam wrażenie,że hipotetyczny ten dzidziuś - gigant... Chyba,że faktycznie - Dorcia , mamy zacząć zrzutę na ten kajak robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a kiedy rodzisz bo się chyba na jakieś info nie załapalam JA mam wrażenie,że hipotetyczny ten dzidziuś - gigant... Chyba,że faktycznie - Dorcia , mamy zacząć zrzutę na ten kajak robić? Jak mamusia długa laska to i dzidzia się długa wykluje ale jak to hipotetycznie Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia Tam gdzie zawsze: w planach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.10.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia Tam gdzie zawsze: w planach ściemka jak zwykle a już się szykowałam z becikiem ale jak będą ładne pokoiki pod tym ładnym daszkiem w tym pięknym domku to nie omieszkam Ci przypomnieć o kajaku i metrowej dzidzi no może być pól metrowa z małym haczykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia Tam gdzie zawsze: w planach W planach budowlanych ta dzidzia??? A masz na nią pozwolenie?? Mogę się zgłosić na Inspektora Nadzoru hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ściemka jak zwykle Co ściemka? - kwas foliowy: kupiony - skierowanie na różyczki, toksoplazmozy i inne: wypisane - małż: powiadomiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.10.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia Tam gdzie zawsze: w planach W planach budowlanych ta dzidzia??? A masz na nią pozwolenie?? Mogę się zgłosić na Inspektora Nadzoru hehe no nie miało być zachęcająco Dobroszko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.10.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No dobrze , poprawię się MOże być taka zachęta ? http://images27.fotosik.pl/285/ad9aeccebd96890b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jejciu jakie cukieraki!!! I do wystroju mi pasują kolorystycznie... Jestem zachęcona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts