Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Słoneczka moje dzięki za kolejną stronkę :wink: a co do kamienia, to właśnie interstone tak mnie zainspirował, a tam 200 zł/mkw, więc nie tak źle jak Neferka wieszczy, a ta jej inspiracja to jest WŁAŚNIE TO - takie paski mi się marzyły :D

Zaraz wklejam nowiutką więźbę :p

Nie - impra rodzinna, ale całkiem fajna :)

Jest 80, bo pani architekt jest gupia :roll: ale ja sobie zrobię tak, żeby mi pasowało - na razie zdusiłam małża na 90, a marzy mi się 100, bo gdzieś przeczytałam, że najwygodniejszy jest blat 15 cm poniżej zgiętych pod kątem prostym łokci no i to mi wychodzi na 115... więc niech by chociaż 100 było :wink:

Zresztą im wyżej tym lepiej - dzieci będą starsze, jak już będą dosięgać do kuchenki 8) Chociaż moje to się pewnie urodzą metrowe... :roll: :lol:

Dorcia co ty narzekasz u ciebie już za chwilkę daszek też będzie i to jakkki - myślałam że mój skomplikowany jest ale Twoja więźba jest bardzo skomplikowana.

Podoba mi się twoja kuchnia - taka duża, ustawna - moja to przy niej kruszyna :roll:

Co do mebli ogrodowych to się nie odzywam - piękne są a w szczególności pierwszy zestaw - nawet do salonu by się nadawał :)

a kiedy rodzisz bo się chyba na jakieś info nie załapalam :o

JA mam wrażenie,że hipotetyczny ten dzidziuś - gigant... Chyba,że faktycznie - Dorcia , mamy zacząć zrzutę na ten kajak robić? :wink: :D

Jak mamusia długa laska to i dzidzia się długa wykluje :lol: ale jak to hipotetycznie :roll: Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia :o

Dorcia bez ściemy gdzie ta dzidzia :o

Tam gdzie zawsze: w planach :lol:

ściemka jak zwykle :roll:

a już się szykowałam z becikiem :-?

ale jak będą ładne pokoiki pod tym ładnym daszkiem w tym pięknym domku to nie omieszkam Ci przypomnieć o kajaku i metrowej dzidzi :roll: no może być pól metrowa z małym haczykiem :lol: