aniawmuratorze 20.10.2008 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 No dobrze , poprawię się MOże być taka zachęta ? http://images27.fotosik.pl/285/ad9aeccebd96890b.jpg piękne male sliweczki zachęta super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A propos śliweczek to znalazlam to:http://www.laura.com.pl/dynamiczna_nowoczesnosc/foto23/#topDobrosia chyba kiedys wklejala Ci ten kolorek frontów, a u AskiK strone producenta fajnych kuchni: Laura. Ogladam oglądam i znalazlam to zdjecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dorcia zamykaj oczy i nie patrz na tamte sliweczki. One z reguly to tylko na obrazkach takie slodziutkie są. To byla antyreklama. A tak na serio to Aniawmuratorze sie odezwala zaraz jak sie pojawil wątek dzieciowy. A to ciekawe dlaczego? Czesc Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.10.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dorcia zamykaj oczy i nie patrz na tamte sliweczki. Jak to? Teraz Ty zniechęcasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.10.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No to jeszcze raz podam namiar , bo i u Dorci i u Aśki to była ta sama firma http://www.laura.com.pl Mysz , nie zniechęcaj jej , każdy musi swoje z tymi słodkimi stworzonkami odcierpieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no tak jak we wszystkim, trzeba podac argumenty i kontrargumenty, zeby przyszly uzytkownik sam dokonal wyboru. Moje 'slodkie malenstwo' siedzi juz 2 tygodnie w domu. nie wiesz jak sie nie moge doczekac, az znowu pojdzie do przedszkola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no tak jak we wszystkim, trzeba podac argumenty i kontrargumenty, zeby przyszly uzytkownik sam dokonal wyboru. Moje 'slodkie malenstwo' siedzi juz 2 tygodnie w domu. nie wiesz jak sie nie moge doczekac, az znowu pojdzie do przedszkola Znam ten ból - moja córeczka co prawda dopiero zaczęła zajęcia przygotowawcze , ale też po dwóch razach zachorzała i nie może się wygrzebać z grypy do tej pory. Też drugi tydzień mamy obie areszt domowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no tak jak we wszystkim, trzeba podac argumenty i kontrargumenty, zeby przyszly uzytkownik sam dokonal wyboru. Moje 'slodkie malenstwo' siedzi juz 2 tygodnie w domu. nie wiesz jak sie nie moge doczekac, az znowu pojdzie do przedszkola Znam ten ból - moja córeczka co prawda dopiero zaczęła zajęcia przygotowawcze , ale też po dwóch razach zachorzała i nie może się wygrzebać z grypy do tej pory. Też drugi tydzień mamy obie areszt domowy Ja juz dzisiaj wypełzłam troche z małą na słoneczko, bo mnie krew zalewala w domu (podwójnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no tak jak we wszystkim, trzeba podac argumenty i kontrargumenty, zeby przyszly uzytkownik sam dokonal wyboru. Moje 'slodkie malenstwo' siedzi juz 2 tygodnie w domu. nie wiesz jak sie nie moge doczekac, az znowu pojdzie do przedszkola Znam ten ból - moja córeczka co prawda dopiero zaczęła zajęcia przygotowawcze , ale też po dwóch razach zachorzała i nie może się wygrzebać z grypy do tej pory. Też drugi tydzień mamy obie areszt domowy Ja juz dzisiaj wypełzłam troche z małą na słoneczko, bo mnie krew zalewala w domu (podwójnie) To był dobry dzień na wypełzanie - od jutra ma podobno znowu lać - min.2 dni. Mnie tak grypa przeczołgała,że Małż zjechał w środku dnia do domu , żeby mi pomóc przy małej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dorcia zamykaj oczy i nie patrz na tamte sliweczki. One z reguly to tylko na obrazkach takie slodziutkie są. To byla antyreklama. A tak na serio to Aniawmuratorze sie odezwala zaraz jak sie pojawil wątek dzieciowy. A to ciekawe dlaczego? Czesc Ania cześć Słońce pewnie nie uwierzysz ale zupełnie przypadkiem wpadłam do Dorci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no tak jak we wszystkim, trzeba podac argumenty i kontrargumenty, zeby przyszly uzytkownik sam dokonal wyboru. Moje 'slodkie malenstwo' siedzi juz 2 tygodnie w domu. nie wiesz jak sie nie moge doczekac, az znowu pojdzie do przedszkola Znam ten ból - moja córeczka co prawda dopiero zaczęła zajęcia przygotowawcze , ale też po dwóch razach zachorzała i nie może się wygrzebać z grypy do tej pory. Też drugi tydzień mamy obie areszt domowy Ja juz dzisiaj wypełzłam troche z małą na słoneczko, bo mnie krew zalewala w domu (podwójnie) To był dobry dzień na wypełzanie - od jutra ma podobno znowu lać - min.2 dni. Mnie tak grypa przeczołgała,że Małż zjechał w środku dnia do domu , żeby mi pomóc przy małej. dwa dni deszczu zdrówka dla zagrypionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 aż poszłam we fusy popatrzeć trochę deszczu jutro rano a wielki opad w nocy z śr/czw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 21.10.2008 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 aż poszłam we fusy popatrzeć trochę deszczu jutro rano a wielki opad w nocy z śr/czw a może szklana kula powie cosik innego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dorcia zamykaj oczy i nie patrz na tamte sliweczki. One z reguly to tylko na obrazkach takie slodziutkie są. To byla antyreklama. A tak na serio to Aniawmuratorze sie odezwala zaraz jak sie pojawil wątek dzieciowy. A to ciekawe dlaczego? Czesc Ania cześć Słońce pewnie nie uwierzysz ale zupełnie przypadkiem wpadłam do Dorci Taaaaaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 aż poszłam we fusy popatrzeć trochę deszczu jutro rano a wielki opad w nocy z śr/czw a może szklana kula powie cosik innego.... A moze jednak niech trzyma sie jednej opcji bo straci wiarygodność wieszcza. Jakos zacisniemy zęby i przetrwamy, może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 21.10.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 dziendoberek wszystkim śliwki prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 aż poszłam we fusy popatrzeć trochę deszczu jutro rano a wielki opad w nocy z śr/czw a może szklana kula powie cosik innego.... A moze jednak niech trzyma sie jednej opcji bo straci wiarygodność wieszcza. Jakos zacisniemy zęby i przetrwamy, może deszcz w nocy nie pasi panienkom to może na dzień przestawić łe mam kubkiem wstrząchnąć czy nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 aż poszłam we fusy popatrzeć trochę deszczu jutro rano a wielki opad w nocy z śr/czw a może szklana kula powie cosik innego.... A moze jednak niech trzyma sie jednej opcji bo straci wiarygodność wieszcza. Jakos zacisniemy zęby i przetrwamy, może deszcz w nocy nie pasi panienkom to może na dzień przestawić łe mam kubkiem wstrząchnąć czy nie ? Nie wiem czy wstrząsnełas czy nie, ale pogoda dzisiaj chyba nie taka najgorsza nawet dla budowniczych? (choc moglo byc lepiej, to moglo tez byc gorzej przeciez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Czy śliwunie słodkie, czy robaczywe, ja kupiłam dziś Folik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dorcia brawo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts