Rossa 27.10.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 DorciaIQ powiedz mi czy zmieniałaś wielkość okien , bo u nas dzisiaj zobaczyłam okna jak bedą wyglądać i się przeraziłam że takie ogromne najbardziej okno z salonu czy jadalni?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 27.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 sory zapomniałam pogratulować postępów na budowie ......super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Alez sie ja stęsknilam. Udalo sie Wam poprzesuwac te słupki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.10.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Rossa - no zajefajne są takie duże okna Nic nie zmieniałam, a teraz myślę że mogłam jeszcze powiększyć Będziemy zakładać rolety podtynkowe na te okna, bo faktycznie się ciepło traci (szczególnie jak się kocha platonicznie szprosy...) a latem z kolei też można umrzeć, bo akurat mamy to największe okno od południa Myszko - jeszcze nie, bo na razie robią resztę więźby, ale wygląda na to że nie będzie problemu Ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no bo ja jeszcze jedną rzecz wymyslilam z tymi slupkami. W sumie nie wiem czy Ci sie spodoba, ale moze jesli chcesz zostawic widoczne belki w salonie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 To co? Zostawić sobie słupek w drzwiach do pokoju żeby pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 DorciaIQ powiedz mi kochana jeszcze skąd wzięłaś wizualizację domku a chodzi mi o kolorystykę dachu , elewację , okna itd.może jest jakiś program o czym ja niestety nie wiem a nie mogę wziąść z oryginalu ponieważ mam zmiany u siebie choćby nawet podniesiona ścianka kolankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Pożyczyłam taki program od koleżanki (Twoje Studio Projektowe czy jakoś tak), ale jest kiepski, nie polecam - wkurza mnie 100 rzeczy (np. kolorystyka dachu to to co było, a nie co bym chciała - program jest amerykański, więc jedyne w czym możesz wybierać to niezliczone ilości buro-brązowych kolorów "dachówki" bitumicznej ), aczkolwiek mam go za darmo, a wiadomo czego się darowanemu koniu nie robi A niektóre rzeczy są fajne: np. możliwość wstawienia jednostronnie kolorowych okien (która akurat mi nie jest potrzebna ), projekcji wzrostu roślin za x lat (do której jeszcze nie doszłam ), zaprojektowania dowolnego kształtu szafki (której potem nie widać w mojej wersji w widoku perspektywicznym )... No i szczerze powiem, że nie słyszałam o lepszym programie nieprofesjonalnym... Fajnie wygląda wizualizacja w dzienniku Myszki - zobacz sobie jeśli nie widziałaś, ale ją robił architekt, więc podejrzewam że w programie za 4.5 tysia A same elewacje możesz sobie przerobić w Paintcie (jak coponiektóre dziewczyny się męczą ) albo w Photoshopie - tam jest dużo więcej możliwości i na pewno można ściągnąć z jakiegoś osiołka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 28.10.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 wielkie dzięki coś będę kombinować , bo chciałabym to zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.10.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Pożyczyłam taki program od koleżanki (Twoje Studio Projektowe czy jakoś tak), ale jest kiepski, nie polecam - wkurza mnie 100 rzeczy (np. kolorystyka dachu to to co było, a nie co bym chciała - program jest amerykański, więc jedyne w czym możesz wybierać to niezliczone ilości buro-brązowych kolorów "dachówki" bitumicznej ), aczkolwiek mam go za darmo, a wiadomo czego się darowanemu koniu nie robi A niektóre rzeczy są fajne: np. możliwość wstawienia jednostronnie kolorowych okien (która akurat mi nie jest potrzebna ), projekcji wzrostu roślin za x lat (do której jeszcze nie doszłam ), zaprojektowania dowolnego kształtu szafki (której potem nie widać w mojej wersji w widoku perspektywicznym )... No i szczerze powiem, że nie słyszałam o lepszym programie nieprofesjonalnym... Fajnie wygląda wizualizacja w dzienniku Myszki - zobacz sobie jeśli nie widziałaś, ale ją robił architekt, więc podejrzewam że w programie za 4.5 tysia A same elewacje możesz sobie przerobić w Paintcie (jak coponiektóre dziewczyny się męczą ) albo w Photoshopie - tam jest dużo więcej możliwości i na pewno można ściągnąć z jakiegoś osiołka To bylo robione w archi cadzie. Nie moglam sie napatrzec jak zgrabniutko i szybciutko sie w nim pracuje. Jest intuicyjny i wogole tratatata. Nie wiem ile kosztuje. No juz wiem. Ba. na jedno stanowisko 4 tysiace ale w euro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No tak myślałam A wszystkie tanie programy dla szaraczków oczywiście muszą być takie nieintuicyjne i upośledzone - nic dziwnego zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Myszko a ile mu zajęło zrobienie Twojego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.10.2008 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie wiem ile mu zajelo, ale siedzielismy 2 godziny nad poprawkami i wyprobowalismy miliony opcji na raz dwa trzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kurde fajny taki architekt...A ten program jest też do wnętrz (mebli), czy tylko budowli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kurde fajny taki architekt... Ba, bardzo fajny, moze nawet najfajniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kurde fajny taki architekt... A ten program jest też do wnętrz (mebli), czy tylko budowli? oj Ślepotka znów przeoczylam. Nie wiem czy środek tez sie nim wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Środek też się robi jak widzę.Ty mówiłaś że to intuicyjny i nietrudny program? Bo jak sobie o nim czytam i filmiki oglądam to się wydaje zarąbiście profesjonalnie skomplikowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 cześć projektantki padam na ryjka a jeszcze po malża muszę jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nie padaj, ania! Kurde znudził mi się mój avatar, ale już nie mam siły go zmieniać... Idę spać chiba w koniecu... Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts