dobroszka 29.10.2008 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jestem za szarym , świetnie wygląda to zestawienie A w tej szarej łazience ocieplonej drewnem i przygaszoną czerwienią ...mmmmm....zakochać się można I Mąż się zgadza...czyli co - sielanka ? Dobranocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Środek też się robi jak widzę. Ty mówiłaś że to intuicyjny i nietrudny program? Bo jak sobie o nim czytam i filmiki oglądam to się wydaje zarąbiście profesjonalnie skomplikowany... a mi sie wydaje ze on ma po prostu mase funkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to jestem i ja..... i powiem Wam, że mam tak samo jak Nefercia....tzn ona lubi patrzeć na klasyczne wnętrza, ale u siebie takich nie zrobi..... Mnie z kolei bardzo się podobaja te wiśniowo-czerwone kuchnie, łazienki (nawet robiłam próbny podjazd pod opinię małona), ale doszliśmy do wniosku, że raczej to nie nasze wnętrza.....więc zagości klasyka... Jaki wniosek? będę miała gdzie jeździć na macanko jak mnie sie już moja opatrzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No moze nie są to inspiracje, tylko moja łazienka i pokój w dodatku nie dopracowane, ale to im juz nie grozi:http://lh4.ggpht.com/_81jLH965IWA/SQlr3O0uGHI/AAAAAAAAAwY/_CR1qTcS0nY/s320/IMG_0732.JPG http://lh3.ggpht.com/_81jLH965IWA/SQlsqro7KdI/AAAAAAAAAwg/oDGR2XUwyeY/s400/IMG_9832.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Bardzo podoba mi sie to pierwsze zdjecie, które wkleiłas:http://farm1.static.flickr.com/131/353899177_11202a5335.jpgMyśle, ze jest to troche taki kompromis miedzy prostotą nowoczesności, a pięknem klasyki.Co do ścian kawowych to ładnie komponują sie z szarościami, ale wg mnie trzeba wtedy zastosowac meble ciemny brąz. Z jasnymi jest troche mdło.Podoba mi sie zestawienie kolorów w tej kuchni:http://www.trendir.com/archives/mobalpa-heliante-red-kitchen.jpg Drewno nadaje jej miękkości i przytulności. Sliwka z tym drewnienkiem komponowalaby sie równiez uroczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 znalazlam jeszcze to:z fotoforum autor margie:http://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hc/ef/szij/qbQHo42qNV00pDKagX.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hc/ef/szij/SvdNOCaL8NkYu16tJX.jpghttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/7/hc/ef/szij/vM7ZeZUkWRLtfXt4fX.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.10.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dzięki dziewczyny, bardzo fajne to wszystko Myszka to ostatnie to czyjś dom rozumiem? Niezły... Kurczę a to Twoje mieszkanko też super - szczególnie łazienka mi się podoba, taka przytulna z tym drewnem i bardzo ładna ta umywalka prostokątna - ona jest taka malutka czy ma dwa krany a drugiego nie widać na zdjęciu? Fajne też to lusterko - takie w hotelach często są powiększające wyciągane i jeszcze z takim kręgiem oświetlającym naookoło - bardzo funkcjonalne, ciekawe czy gdzieś to można dostać... Nitu zapraszam - na razie to wprawdzie można podziwiać tylko pomarańcze pustaków i zielenie belek, ale może kiedyś... Dobrosia no sielana!!! Aż się na pracy skupić w żaden sposób nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.10.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 I ta lampa w miekszaniu Myszki w sralonie mi się podoba tyż BTW - znalazłam wczoraj taką lampę, bardzo mi się podoba: http://image.ceneo.pl/data/products/1271456/product.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dzięki dziewczyny, bardzo fajne to wszystko Myszka to ostatnie to czyjś dom rozumiem? Niezły... Kurczę a to Twoje mieszkanko też super - szczególnie łazienka mi się podoba, taka przytulna z tym drewnem i bardzo ładna ta umywalka prostokątna - ona jest taka malutka czy ma dwa krany a drugiego nie widać na zdjęciu? Fajne też to lusterko - takie w hotelach często są powiększające wyciągane i jeszcze z takim kręgiem oświetlającym naookoło - bardzo funkcjonalne, ciekawe czy gdzieś to można dostać... : Całą łazienke robiłam tak zeby było TANIO i w miare ladnie.Za łazienke dałam w rezultacie 5.5 tys. Ma 5 metrów 2. Umywalka 60 cersanitu, z jednym kranem, tylko blat roboczy jest duzy wiec moze stad sie wydaje taka malutka. Generalnie ma dosc szerokie brzegi wiec srodek jest na pewno troche mniejszy niz w umywalce wiszącej. Z lustrem to mialam fuksa. Jest naprawde niezłe i z drewna. Kupilam je na wyprzedazy w obi za 150 zł! (wymiary 120/80) czy jakos tak. Lampeczki w katalogach widziałam 3 razy drozsze niz na wyprzedazy w Leroyu lub castoramie. Nie byly do konca wymarzone, ale byly spoko wiec wzielam. I tak to. Drugiej umywalki w lazience juz nie potrzebowalam, bo maż ma swoją lazieneczke jeszcze tanszą , ale i mniejszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 30.10.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dorcia takie lusterko wyciągane i powiększające możesz kupić w Ikei FRÄCK Lustro 19,99 PLN http://images46.fotosik.pl/25/e74b647a5c1fed29.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.10.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Takie to widziałam, chodzi mi o takie, co ma naokoło światło (taką ramkę szerokości 3-4 cm świecącą na biało: trochę jak reflektor u stomatologa, tylko nie tak mocny, rzecz jasna) bo to naprawdę fantastycznie oświetla twarz (a z moją cerą trzeba często robić porządek i coś takiego jest bardzo wygodne) ale w sklepach nie widziałam, tylko w hotelach... Madzia my mamy łazienkę niecałe 3mkw i to jedną, a mój mąż tam lubi przesiadywać z jakąś gazetką albo jeszcze lepiej z laptopem i wtedy mnie trafia jak chcę siusiu... Fajnie macie a będzie za miesiąc jeszcze fajniej, a za rok to już superfajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 30.10.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja to sie juz tak rozbestwiłam i przyzwyczailam do swojej prywatnej własnej lazienki, ze nie wiem jak to bedzie w domu, gdy znow sie spotkamy z mężem w jednej. No nie wiem i to ma byc na zawsze, o rety. Jak sie nie rozwiedziemy na budowie, to z pewnoscia po jakims miesiacu od uwspólnienia łazienki.A mam najswiezsze widoki na elewacje od mojego Architekta. Zaraz wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.10.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dla mnie ważne, żeby była alternatywa, że jak ktoś musi "na dłużej" to sobie może iść do kibelka gościnnego, a nie uniemożliwiać drugiej osobie całą masę rzeczy, które się robi w łazience... A nie żebyśmy w ogóle tam nie przebywali razem, bo to jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dla mnie ważne, żeby była alternatywa, że jak ktoś musi "na dłużej" to sobie może iść do kibelka gościnnego, a nie uniemożliwiać drugiej osobie całą masę rzeczy, które się robi w łazience... A nie żebyśmy w ogóle tam nie przebywali razem, bo to jest fajne Nie no ja tez zapraszam czasem męza do swojej łazienki, a potem sie odwdzieczam rewizytą u niego w łazience Miłego dnia Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 O rety !papka!. Jaka piękna!No nabiera domek kształtów. A te cegly W. to normalnie nie wiem jak mogli takie sprzedac, choc na pierwszym kominie to niby wogole nie widac ze krzywo cos jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 No papa jak sie patrzy no i mnie dogoniłaś Dorcia gratuluję muszę sobie takie kratki do dziur wentylacyjnych jak Twoje zorganizować żeby mi się jakieś ptaki nie zagnieździły raz to przerabiałam nigdy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 31.10.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Helloł, taki dzień że by się tylko spało i chyba tylko kawka pita w takiej energetycznej kuchni mogłaby mnie obudzić - o, ten zestaw kolorystyczny jest super! http://www.laura.com.pl/imgs_upload/dynamiczna_nowoczesnosc/style_123_01.jpg[/img] Nie no ja tez zapraszam czasem męza do swojej łazienki, a potem sie odwdzieczam rewizytą u niego w łazience Uuuu, aż pewnie wszystkie lustra parują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemoch 31.10.2008 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 bardzo się mi podoba ten dziennik i literacką lekkością i i rozmachem opisów, i dom jest ładny tudzież inne obiekty obiektywem objęte a wcale nie z piasku i cementu swoją istotę wywodzące. Fajnie Wam a wartko budowa idzie, hadko czytać i cieszyć się z każdego postępu. Nie bacz na ilość, wklejaj zdjęcia ile dusza podpowiada, toż to memorabilia dla inwestorów piękne, no i dla córki i syna. Aczkolwiek nie piszesz czy testowanie organizmu po wieczerzy z p.Kazikiem sukcesem opłacone zostało i nic tylko bocianiego klekotu na Waszym pięknym kominie oczekiwać należy. niech się mury pną do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 bardzo się mi podoba ten dziennik i literacką lekkością i i rozmachem opisów, i dom jest ładny tudzież inne obiekty obiektywem objęte a wcale nie z piasku i cementu swoją istotę wywodzące. Fajnie Wam a wartko budowa idzie, hadko czytać i cieszyć się z każdego postępu. Nie bacz na ilość, wklejaj zdjęcia ile dusza podpowiada, toż to memorabilia dla inwestorów piękne, no i dla córki i syna. Aczkolwiek nie piszesz czy testowanie organizmu po wieczerzy z p.Kazikiem sukcesem opłacone zostało i nic tylko bocianiego klekotu na Waszym pięknym kominie oczekiwać należy. Dizięęęeki (literacka lekkość??? bo rozmach opisów to faktycznie mi się zdarza rodem z Nad Niemnem ) bardzo się cieszę że się podoba A co do klekotania to jeszcze nie tą razą... niech się mury pną do góry Howgh! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2008 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No papa jak sie patrzy no i mnie dogoniłaś Dorcia gratuluję muszę sobie takie kratki do dziur wentylacyjnych jak Twoje zorganizować żeby mi się jakieś ptaki nie zagnieździły raz to przerabiałam nigdy więcej Kratki mi kupili sami ni z tego ni z owego, a że gdzieś kiedyś ktoś tutaj na forum coś o kratkach mówił że kolory nie takie, to się przestraszyłam co też kupili, ale pasują, co? A są brązowe... Ale do wiśniowego klinkieru to chyba nawet lepiej niż czarne, bo by się bardziej odznaczały, tak myślę Ale w innych kwestiach jestem cztery razy dalej niż Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts