Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No papa jak sie patrzy :lol: no i mnie dogoniłaś Dorcia gratuluję :lol:

muszę sobie takie kratki do dziur wentylacyjnych jak Twoje zorganizować :roll: żeby mi się jakieś ptaki nie zagnieździły raz to przerabiałam nigdy więcej :-?

Kratki mi kupili sami ni z tego ni z owego, a że gdzieś kiedyś ktoś tutaj na forum coś o kratkach mówił że kolory nie takie, to się przestraszyłam co też kupili, ale pasują, co? A są brązowe... Ale do wiśniowego klinkieru to chyba nawet lepiej niż czarne, bo by się bardziej odznaczały, tak myślę :)

Ale w innych kwestiach jestem cztery razy dalej niż Ty... :wink:

pasują bardzo te krateczki :lol: a resztę też pewnie nadrobisz niebawem :wink:

witam witam....

o Rossa tu jest... jak miło.... widzę, że mowa o papie... qurcze niestety nic o tym nie wiem :lol: więc nie bardzo mogę się udzielac w dysputach :roll:

no ale powitać się mogę zawsze :wink:

Papa w dzienniku się była pojawiła :lol: Przesyła podziękowania :p

Zdrowia wszystkim chorującym dzieciom i dorosłym życzę!!!

Dzień dobry

zostałam przywołana do porządku toteż się zjawiam. Nie komentuje nic a nic bo nie jestem na bieżąco ale obiecuję solennie się wdrożyć.

Kurczę żebym u małża taki posłuch miała... Albo wśród współpracowników... Albo u rodziców chociażby... :lol:

Ja Ci streszczę :wink: co jest najważniejsze: Twoja ocena nowej kolorystyki, jaka teraz jest miłościwie panująca w mojej wyobraźni, do oblukania w przedostatnim bodajże poście w dzienniku :)

Czerwone akcenty bardzo mi się podobają. Jakbym miała coś wstawić kolorystycznego to najchętniej właśnie czerwony.

Z wklejonych przez Ciebie inspiracji najbardziej podoba mi się kuchnia czerwona na wysoki połysk w kolorze krwi z palca - bombowa.

Przez Ciebie i Nefercie zaczęłam się łamać i teraz już nikt nie wie jaka ta nasza kuchnia będzie :lol: