78mysz 01.11.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 o rety naprawde az 4 razy? To Ty Aniu super zdolniacha jestes. Bic pokłony trzeba przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 No papa jak sie patrzy no i mnie dogoniłaś Dorcia gratuluję muszę sobie takie kratki do dziur wentylacyjnych jak Twoje zorganizować żeby mi się jakieś ptaki nie zagnieździły raz to przerabiałam nigdy więcej Kratki mi kupili sami ni z tego ni z owego, a że gdzieś kiedyś ktoś tutaj na forum coś o kratkach mówił że kolory nie takie, to się przestraszyłam co też kupili, ale pasują, co? A są brązowe... Ale do wiśniowego klinkieru to chyba nawet lepiej niż czarne, bo by się bardziej odznaczały, tak myślę Ale w innych kwestiach jestem cztery razy dalej niż Ty... pasują bardzo te krateczki a resztę też pewnie nadrobisz niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 o rety naprawde az 4 razy? To Ty Aniu super zdolniacha jestes. Bic pokłony trzeba przed Tobą no bez przesady proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.11.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 i do tego jak skromna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 02.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 noooooooooooooo Dorcia wielkie gratulo dla poczciwej panny PAPY , pięknie ci odziała daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.11.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 witam witam.... o Rossa tu jest... jak miło.... widzę, że mowa o papie... qurcze niestety nic o tym nie wiem więc nie bardzo mogę się udzielac w dysputach no ale powitać się mogę zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 02.11.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 jestem kochana jestem , również witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.11.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Ja tez jestem Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hejka i milego dnia. A wy ciagle na grobach siedzicie, ze tak tu cicho? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hejka i milego dnia. A wy ciagle na grobach siedzicie, ze tak tu cicho? dzie tam... cały weekend w domu...z chorymi dzieckami... nawet nosa nie dało rady wyściubić by na cmentarz pójść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 witam witam.... o Rossa tu jest... jak miło.... widzę, że mowa o papie... qurcze niestety nic o tym nie wiem więc nie bardzo mogę się udzielac w dysputach no ale powitać się mogę zawsze Papa w dzienniku się była pojawiła Przesyła podziękowania Zdrowia wszystkim chorującym dzieciom i dorosłym życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień dobryzostałam przywołana do porządku toteż się zjawiam. Nie komentuje nic a nic bo nie jestem na bieżąco ale obiecuję solennie się wdrożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.11.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 O rety rety Nituś kurujcie sie i wracajcie szybko do formy.Efilko Ty ostatnio chyba w innym świecie zyjesz, bo tak Cie jakos mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 no mało bo ledwo nadrabiam własne komentarze strasznie dużo rzeczy naraz do zrobienia chcesz zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień dobry zostałam przywołana do porządku toteż się zjawiam. Nie komentuje nic a nic bo nie jestem na bieżąco ale obiecuję solennie się wdrożyć. Kurczę żebym u małża taki posłuch miała... Albo wśród współpracowników... Albo u rodziców chociażby... Ja Ci streszczę co jest najważniejsze: Twoja ocena nowej kolorystyki, jaka teraz jest miłościwie panująca w mojej wyobraźni, do oblukania w przedostatnim bodajże poście w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Czerwone akcenty bardzo mi się podobają. Jakbym miała coś wstawić kolorystycznego to najchętniej właśnie czerwony. Z wklejonych przez Ciebie inspiracji najbardziej podoba mi się kuchnia czerwona na wysoki połysk w kolorze krwi z palca - bombowa. Przez Ciebie i Nefercie zaczęłam się łamać i teraz już nikt nie wie jaka ta nasza kuchnia będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 O tej mówię: O http://www.werkshagen.de/img/prisma/prisma_kueche_rot_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 P.S. A z dziennikiem jestem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No super jest ta kuchnia i dobrze nazwałaś kolor Właśnie się namyślam w kwestii lodówkowej i chyba doszłam sama z sobą do konsensusu... Ale jeszcze pogrzebię i wyartykułuję się w dzienniku potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Efilciu a o co chodzi z tą lodziarką bez kruszarki? Bo zdaje się ta lodówka Anjamenki jest Liebherra, a ja chcę właśnie L. bo to jedyna firma która robi pod zabudowę z kostkarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts