efilo 03.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 odpowiadam na Twoje pytanie z dziennika Efilciu a o co chodzi z tą lodziarką bez kruszarki? Bo zdaje się ta lodówka Anjamenki jest Liebherra, a ja chcę właśnie L. bo to jedyna firma która robi pod zabudowę z kostkarką... chodzi o to że jak masz sbs z kruszarką to podchodzisz ze szklanką do lodówki, przytykasz i masz wypełnioną kruszonym lodem (który BTW uwielbiam gryźć) a jak masz samą kostkarkę ukrytą w zamrażalniku to po prostu musisz go wyjąć czymś (np. szufelką vel ręką) z lodówki, przełożyć do miksera i skruszyć. oczywiście możesz woleć lód w kostkach i wtedy nie ma sprawy - po prostu otwierasz lodówkę i wygrzebujesz łapką lód i tyle ja sobie opcji nr 2 nie wyobrażam. ale ja mam aktualnie sbs. jak nie masz to nie ma o czym mówić - kup taką jak chce anja i nawet nie będziesz wiedzieć co tracisz P.S. Ja bym kupiła z zamrażalnikiem na dole. uważam że to wygodniejsze rozwiązanie i jest więcej miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ooo przekleiłaś je Sprytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Raczej Pierdołka niż Sprytka jak nie wiem co gdzie wklejam Chodzi o to że takie duże kostki powstają? No tak, mi też się one nie podobają, ale jestem w stanie z nimi żyć - to i tak poprawa standardu obecnego, czyli plastikowych wytłoczek brrrrr Pewnie masz rację z zamrażalnikiem, ale i tak jestem z siebie dumna A ja dużo rzeczy trzymam w zamrażalniku i często tam sięgam, więc myślę że będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a czemu nie chcesz takiej jak Ci radze? są dużo wygodniejsze i dużo pojemniejsze. nawet lepiej w zabudowie wygladają P.S. ja się do liebherra już dwa razy w życiu się przymierzałam ale za każdym razem wymiękłam ze względu na wskaźnik użyteczność/kasa P.P.S. mówiłam o takiej http://www.siemens-agd.pl/Files/Siemens/Pl/pl/ProductFiles/ProductImages/BigImages/MCSA030219_CI36BP00_def.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Nie że nie chcę - ja nie wiedziałam co radzisz Kurde jakoś sobie zakodowałam że siemens nie ma kostkarki No no... i pojemność duża faktycznie Ciekawa jestem czy można takie coś zaraz przy ścianie umieścić bo jak się otworzy? Czy musi być jakiś odstęp od ściany? Zaraz idę oblukać ile to kosztuje, ale i tak jesteś genialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Yyyyy ale ona bezcenna jest - wszędzie cena do negocjacji, to chyba jakby kosztowała mniej niż 8 to by się nie negocjowało, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 pewnie nie mają w ofercie dlatego tak piszą a Ty się lepiej przyznaj ile ten bezcenny liebherr bo to najdroższe lodówki na rynku są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Toż pisałam: lodówka 4k i zamrażarka 4k.... Z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No ba - pikuś - tylko 22tysie ten Twój tani Siemens kosztuje, proszę http://www.siemens-agd.pl/?SiteMapId=1404&30=Ch6XUP3cwTE&31=QNI5FwdiUT0&32=63YzFNdfUiY&14=1420%2630%3DCh6XUP3cwTE%2632%3D63YzFNdfUiY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Najdroższy Liebherr jaki tylko jest: http://www.liebherr.pl/liebherr/zdj/gkpv1480.jpg z kategorii profesjonalnych zresztą to 14k - to tyle w kwestii obalania mitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Hehehe ja to mam rękę do takich niestety zawsze ale to zawsze jak coś gdzieś wypatrze to się nie mogę zer doliczyć. nawet jak wybieraliśmy gres do garażu gdzie wszystkie ceny oscylowały wokół 12 złotych to mi wpadł w oko ponad dwa razy droższy mimo że to castorama i wszystko z dolnej półki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mi akurat się taka podoba: http://s-studio.com.pl/storage//sbses7053.jpg swoją droga nie wiem czy to nie ta którą anja wklejała koszt też 14 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Taki jest Liebherr (tylko nie do zabudowy) http://www.liebherr.pl/liebherr/zdj/cnes62560.jpg za 12.5 tysia No tak to jest, niestety, najgorsze że droższe rzeczy rzeczywiście są lepsze i nie chce się z tego rezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Mi akurat się taka podoba: http://s-studio.com.pl/storage//sbses7053.jpg swoją droga nie wiem czy to nie ta którą anja wklejała koszt też 14 tysi Nie wiem czy to ta sama, takiej foty nie widziałam - to co wklejała to to: http://www.liebherr.pl/liebherr/zdj/sbses71550.jpg i kosztuje 12 A moje home-made sbs za 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 a home made pobór mocy? bo pewnie będzie jednak żarło więcej niż w jednej obudowie P.S. do zabudowy urządzenia zawsze są droższe ale cena tego siemensa jest powalająca a wracajac do cen liebherra to nadal podtrzymuję że jest drogi. inne sbsy to koszt 3-5 tysi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Na pewno w jakichś kategoriach może być droższy A co do poboru mocy to fakt: Siemens 420kWh/rok, a mój sbs 182+303, czyli 485... Tylko że tam zamrażara jest A+ a lodówa tylko A... Myślisz że w takim układzie mogłabym mieć inną lodówkę a inną zamrażarkę? I tak nie będę ich otwierać jednoczesnie, a nawet gdyby, to przecież i tak są inne... Hę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Albo ja jestem ślepa, albo jest coś nie tak z chłodziarkami do zabudowy Siemensa:wys. 102 cm kosztuje 2 tys.następna wysokość: 213 kosztuje od 17... O co tu chodzi?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Chłodziarko-zamrażarki wszystkie pod zabudowę kosztują normalnie...Czyli jak ktoś kupuje dużą chłodziarkę, to znaczy że ma oddzielnie dużą zamrażarkę, a za taki luksus trzeba go obedrzeć??? Paranoja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 ja bym poczekała na cene w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 No ale 22 nie znegocjujesz do 10, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts