efilo 03.11.2008 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Na pewno w jakichś kategoriach może być droższy A co do poboru mocy to fakt: Siemens 420kWh/rok, a mój sbs 182+303, czyli 485... Tylko że tam zamrażara jest A+ a lodówa tylko A... Myślisz że w takim układzie mogłabym mieć inną lodówkę a inną zamrażarkę? I tak nie będę ich otwierać jednoczesnie, a nawet gdyby, to przecież i tak są inne... Hę? Myślę że różne firmy nie mają znaczenia - przecież i tak zazwyczaj zamrażarka się różni od lodówki a poza tym zmywarke też chcesz mieć z takim samym wystrojem wnętrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 03.11.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.11.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 aleśmy się rozgadały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ojej bo znowu forum krzaczory wali stronka się nie wyświetla, ja odświeżam a tu w tle się posty zapodają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.11.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 zrozumiane =wybaczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 04.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 od wczoraj przeglądam Wasz dziennik i się zastanawiam kiedy ja będę na takim etapie przemyśleń !!! Wszystko masz Dorcia obmyślone, lodówka mnie powaliła , mebelki ogrodowe rewelka -też takie w moim typie A ta elewacja jasna z grafitowym dachem i białymi oknami naprawdę fajnie się komponuje , ładnie, ładnie Pewnie nie doczytałam, a czym się będziecie ogrzewać tzn dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no mało bo ledwo nadrabiam własne komentarze strasznie dużo rzeczy naraz do zrobienia chcesz zobaczyć? Ja u Ciebie to jestem na bieżąco moja Droga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ale listy nie widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.11.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No bo ja dopiero siadłam, jeszcze dzisiaj nie bylam u Cie, ale juz na ten tychmiast tam podązam, o. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 myszko listy nie widziałaś bo jej nie ma w dzienniku mam ją tylko na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.11.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 myszko listy nie widziałaś bo jej nie ma w dzienniku mam ją tylko na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.11.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 No pieknie. Ladnie to tak robic w konia kolezanke z centrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 od wczoraj przeglądam Wasz dziennik i się zastanawiam kiedy ja będę na takim etapie przemyśleń !!! Wszystko masz Dorcia obmyślone, lodówka mnie powaliła , mebelki ogrodowe rewelka -też takie w moim typie A ta elewacja jasna z grafitowym dachem i białymi oknami naprawdę fajnie się komponuje , ładnie, ładnie Pewnie nie doczytałam, a czym się będziecie ogrzewać tzn dom Gazem Na podłogówce wodnej. I rekuperacją hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 myszko listy nie widziałaś bo jej nie ma w dzienniku mam ją tylko na kompie Cwaniura - a słonia w karafce gdzie masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no jak to gdzie? w karafce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.11.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 no jak to gdzie? w karafce cwaniura silnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2008 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Kurczę dziewczyny mam problem (zawsze chciałabym mieć tylko takie problemy wprawdzie, ale jednak to problem ) Mam możliwość wymienić swoją nieco ponad roczną Hondę Civic 5D z silnikiem 1.8 140KM i przebiegiem 12tys km na prawie nowiutką (2008, 5tys km) testową Civic TYPE R 200 KM, 5 s do setki, z full wyposażeniem (moje jest minimalne) za dopłatą 20 tysi... Tylko że ona jest 3-drzwiowa. Nie wiem czy mnie stać (no niby stać tylko troszkę większy kredyt się weźmie... ) i czy jest sens, ale taka Type R-ka jest po prostu odlotowa!!! NO I CO JA MAM ROBIĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 jak Cie stać na to żeby za rok zamienić auto na kolejne to nie widzę przeciwskazańzakładam jednak że będziesz na etapie wykończenia i Cię nie będzie stać i wtedy albo będziesz się wpieprzać i jeździć tą albo stracisz kupe kasy sprzedając nowe auto i dopłacisz do starszego bo na nowe już nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts