Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Na pewno w jakichś kategoriach może być droższy :)

A co do poboru mocy to fakt: Siemens 420kWh/rok, a mój sbs 182+303, czyli 485... Tylko że tam zamrażara jest A+ a lodówa tylko A...

Myślisz że w takim układzie mogłabym mieć inną lodówkę a inną zamrażarkę? I tak nie będę ich otwierać jednoczesnie, a nawet gdyby, to przecież i tak są inne... Hę?

Myślę że różne firmy nie mają znaczenia - przecież i tak zazwyczaj zamrażarka się różni od lodówki

a poza tym zmywarke też chcesz mieć z takim samym wystrojem wnętrza? :wink:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

od wczoraj przeglądam Wasz dziennik i się zastanawiam kiedy ja będę na takim etapie przemyśleń !!!

Wszystko masz Dorcia obmyślone, lodówka mnie powaliła , mebelki ogrodowe rewelka -też takie w moim typie :lol:

A ta elewacja jasna z grafitowym dachem i białymi oknami naprawdę fajnie się komponuje , ładnie, ładnie

Pewnie nie doczytałam, a czym się będziecie ogrzewać tzn dom :wink:

od wczoraj przeglądam Wasz dziennik i się zastanawiam kiedy ja będę na takim etapie przemyśleń !!!

Wszystko masz Dorcia obmyślone, lodówka mnie powaliła , mebelki ogrodowe rewelka -też takie w moim typie :lol:

A ta elewacja jasna z grafitowym dachem i białymi oknami naprawdę fajnie się komponuje , ładnie, ładnie

Pewnie nie doczytałam, a czym się będziecie ogrzewać tzn dom :wink:

Gazem :cry: Na podłogówce wodnej.

I rekuperacją hihi :p

Kurczę dziewczyny mam problem (zawsze chciałabym mieć tylko takie problemy wprawdzie, ale jednak to problem :roll: )

Mam możliwość wymienić swoją nieco ponad roczną Hondę Civic 5D z silnikiem 1.8 140KM i przebiegiem 12tys km na prawie nowiutką (2008, 5tys km) testową Civic TYPE R 200 KM, 5 s do setki, z full wyposażeniem (moje jest minimalne) za dopłatą 20 tysi... Tylko że ona jest 3-drzwiowa. Nie wiem czy mnie stać (no niby stać tylko troszkę większy kredyt się weźmie... :-? ) i czy jest sens, ale taka Type R-ka jest po prostu odlotowa!!!

NO I CO JA MAM ROBIĆ???

jak Cie stać na to żeby za rok zamienić auto na kolejne to nie widzę przeciwskazań

zakładam jednak że będziesz na etapie wykończenia i Cię nie będzie stać i wtedy albo będziesz się wpieprzać i jeździć tą albo stracisz kupe kasy sprzedając nowe auto i dopłacisz do starszego bo na nowe już nie starczy