Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

przede wszystkim kochana dziecko będzie potrafiło powiedzieć qrwa zanim będzie mówiło mama

spróbuj w trzydrzwiowym aucie wsadzić dziecko do fotelika to będziesz wiedzieć o czym mówię :lol: :lol: :lol:

Tez o tym pomyslalam. Twoje autko jest super super fajne. Ja to nie lubie przerostu formy nad trescią.

Jak bedziesz miala malucha to wogole najlepsze jest troche wyzsze "rodzinne" auto, bo wsadzanie i wyciąganie dzieciaka i zapinanie w foteliku to nie raz mocno nadwyręża kręgosłup - nie tylko moralny

Dodam jeszcze jedno - ja bym wolala lepiej sobie wykonczyc dom, albo miec mniejszy kredyt, a pozniej z biezących środków sobie dołożyc do lepszej furki. Wychodze z załozenia ze na razie dobre auto to takie, ktore sie nie psuje, dosc sprawnie sie toczy - daje rade na szybszym pasie. A i musi byc klima i musi byc duze i względnie bezpieczne. Reszta to fanaberia - z pewnościa dodam jeszcze pare wymagan jak juz wybudujemy dom. Udanego wyboru zycze.

Z tym oprocentowaniem to racja :evil:

Ale macie rację, chyba potrzebowałam z Waszej strony wsparcia mojego głosu rozsądku, żeby zagłuszył mój głos szaleństwa drogowego :lol:

FRV jest fajniejsza i jeszcze bardziej rodzinna :)

A wózek równie (nie)dobrze się zmieści do zwykłego Civica co do 200 konnego... :-? Eeee no spory jest ten bagażnik, o ile nie będzie bliźniaków :o :o :o to się powinien zmieścić...

A małż ma accorda - takie z nas hondziary :oops: :wink:

No dobra, to robimy tak: bierzemy większy kredyt na lepsze wykończenie a samochód zostaje 8) :lol: