DorciaIQ 05.11.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Tiaaa no pewnie masz absolutną rację Wpieprzać to się pewnie też będę że gdzie ja sobie taką furą pojeżdżę w tej zakorkowanej Wawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przede wszystkim kochana dziecko będzie potrafiło powiedzieć qrwa zanim będzie mówiło mama spróbuj w trzydrzwiowym aucie wsadzić dziecko do fotelika to będziesz wiedzieć o czym mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie no, mój małż stwierdził że jak się urodzi, to mi odda swój samochód a sobie weźmie tajp erkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 a no to chyba że takbo wózka to Ty tam nie schowasza jakie to auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przede wszystkim kochana dziecko będzie potrafiło powiedzieć qrwa zanim będzie mówiło mama spróbuj w trzydrzwiowym aucie wsadzić dziecko do fotelika to będziesz wiedzieć o czym mówię Tez o tym pomyslalam. Twoje autko jest super super fajne. Ja to nie lubie przerostu formy nad trescią. Jak bedziesz miala malucha to wogole najlepsze jest troche wyzsze "rodzinne" auto, bo wsadzanie i wyciąganie dzieciaka i zapinanie w foteliku to nie raz mocno nadwyręża kręgosłup - nie tylko moralny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 dlatego ja marzę o ceerfałce mimo że mam kombiaka specjalnie pod Kruszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Dodam jeszcze jedno - ja bym wolala lepiej sobie wykonczyc dom, albo miec mniejszy kredyt, a pozniej z biezących środków sobie dołożyc do lepszej furki. Wychodze z załozenia ze na razie dobre auto to takie, ktore sie nie psuje, dosc sprawnie sie toczy - daje rade na szybszym pasie. A i musi byc klima i musi byc duze i względnie bezpieczne. Reszta to fanaberia - z pewnościa dodam jeszcze pare wymagan jak juz wybudujemy dom. Udanego wyboru zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja na odwrótwoel wziac wiekszy kredyt i kupić z niego auto niż mniejszy i potem wziąć kredyt na auto oprocentowany 15% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2008 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Z tym oprocentowaniem to racja Ale macie rację, chyba potrzebowałam z Waszej strony wsparcia mojego głosu rozsądku, żeby zagłuszył mój głos szaleństwa drogowego FRV jest fajniejsza i jeszcze bardziej rodzinna A wózek równie (nie)dobrze się zmieści do zwykłego Civica co do 200 konnego... Eeee no spory jest ten bagażnik, o ile nie będzie bliźniaków to się powinien zmieścić... A małż ma accorda - takie z nas hondziary No dobra, to robimy tak: bierzemy większy kredyt na lepsze wykończenie a samochód zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 ja na odwrót woel wziac wiekszy kredyt i kupić z niego auto niż mniejszy i potem wziąć kredyt na auto oprocentowany 15% Nie, no jesli mialabym brac auto na kreche to lepiej dobrac kredyt do domu oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Właśnie mi małż napisał że już sprzedany więc problem z głowy a co sobie pogadałyśmy to nasze A już miałam iść do Neferci jej cynk sprzedawać, bo ona też mówiła o Type-Rce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 No to poblem z głowy. Najgorsze są takie "okazje" ze trzeba sie zastanawiac w 5 minut czy brac czy nie, bo w sumie fajne, nawet sie oplaca i to okazja, a z drugiej strony cena , no niby da sie, ale po co?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.11.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Cóż, człowiek uczy się całe życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.11.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Że nie trzeba być w gorącej wodzie kąpanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 05.11.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Że nie trzeba być w gorącej wodzie kąpanym świete slowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Listę podpisuję i zmykam bo padam na ryjka dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Co to za spanie????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie!!!!! Kota nie ma to myszy charcują!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.11.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 też się kłaniam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts