efilo 05.08.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no no no ale postępy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeeezu co to za stukanie o trzeciej nad ranem - prawie się obudziłam... Jak rybki - biorą? dziś brały!!!!!!! A stukałem bo na ryby szukałem chętnej niewiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no no no ale postępy! Hehe, no nie? A ja się martwiłam jak wczoraj lało pół dnia czy panowie pod błotem nie utoną... Ale nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeeezu co to za stukanie o trzeciej nad ranem - prawie się obudziłam... Jak rybki - biorą? dziś brały!!!!!!! A stukałem bo na ryby szukałem chętnej niewiasty Oj to zły adres - ja na ryby to nie bałdzo... W ogóle o 3 w nocy to niechętna jestem przeważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeeezu co to za stukanie o trzeciej nad ranem - prawie się obudziłam... Jak rybki - biorą? dziś brały!!!!!!! A stukałem bo na ryby szukałem chętnej niewiasty Oj to zły adres - ja na ryby to nie bałdzo... W ogóle o 3 w nocy to niechętna jestem przeważnie... A bo trzeba wiedzieć jak obudzić i pobudzić....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeeezu co to za stukanie o trzeciej nad ranem - prawie się obudziłam... Jak rybki - biorą? dziś brały!!!!!!! A stukałem bo na ryby szukałem chętnej niewiasty Oj to zły adres - ja na ryby to nie bałdzo... W ogóle o 3 w nocy to niechętna jestem przeważnie... A bo trzeba wiedzieć jak obudzić i pobudzić....... Ty łobuzie - to już kolejny przytyk do mojego męża... Nie wiem do czego zmierzasz, naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Jeeezu co to za stukanie o trzeciej nad ranem - prawie się obudziłam... Jak rybki - biorą? dziś brały!!!!!!! A stukałem bo na ryby szukałem chętnej niewiasty Oj to zły adres - ja na ryby to nie bałdzo... W ogóle o 3 w nocy to niechętna jestem przeważnie... A bo trzeba wiedzieć jak obudzić i pobudzić....... Ty łobuzie - to już kolejny przytyk do mojego męża... Nie wiem do czego zmierzasz, naprawdę Jak to gdzie? Jutro nad jezioro!!!!!! A ty o czym myślałaś? Wam tylko jedno w głowie....... .......jakie ciasto upiec na niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 taaa... akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no witam giganciary czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką.... a jak ja nie z warszawki to moge czy mam sobie iść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no witam giganciary czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką.... a jak ja nie z warszawki to moge czy mam sobie iść? Ja do warszawy mam chyba z pincet kilometrów to zaglądam tylko tutaj jak Dorci nie ma (a raczej mam taki zakaz czy nakaz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę hm.....to zależy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... sex??? z mężem??? a fe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no witam giganciary czy jak ja mam zaledwie 184 m2 to będziecie ze mną gadać - czy mam sobie iść? przyszłam się przywitać z kolejną Warszawką.... a jak ja nie z warszawki to moge czy mam sobie iść? Ja do warszawy mam chyba z pincet kilometrów to zaglądam tylko tutaj jak Dorci nie ma (a raczej mam taki zakaz czy nakaz ) Na taki okaz jawnego DOPOMINANIA się będę asertywna i nie powiem wcale że jesteś tu najmilej widziany ze wszystkich futrzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę hm.....to zależy..... Opowiedz nam o tym, wszyscy czekają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... sex??? z mężem??? a fe... Właśnie - kazirodztwo jest karalne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę hm.....to zależy..... Opowiedz nam o tym, wszyscy czekają... ło matko znowu ja do tablicy!!!!!!! nie dalej jak wczoraj pisałyśmy sobie - ino na innym wątku - jak tu przywarować mężów .... hm.....ale Tobie to nie potrzebne skoro żona daleko....a klapsy na goła pupę nie każdy lubi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts