78mysz 06.11.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie!!!!! Kota nie ma to myszy charcują!!!!!!!!!!! Alez przepraszam, o co chodzi panie Kotku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie!!!!! Kota nie ma to myszy charcują!!!!!!!!!!! Alez przepraszam, o co chodzi panie Kotku? Zboczki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie!!!!! Kota nie ma to myszy charcują!!!!!!!!!!! Alez przepraszam, o co chodzi panie Kotku? Zboczki jedne ale o co kaman komuś się jajka zepsuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie!!!!! Kota nie ma to myszy charcują!!!!!!!!!!! Alez przepraszam, o co chodzi panie Kotku? Zboczki jedne ale o co kaman komuś się jajka zepsuły O bosze moze to mi, lece zajrzec do lodówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.11.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No ładnie!!!!! Kota nie ma to myszy charcują!!!!!!!!!!! Alez przepraszam, o co chodzi panie Kotku? Zboczki jedne ale o co kaman komuś się jajka zepsuły O bosze moze to mi, lece zajrzec do lodówki... Moje były myte wczoraj więc to napewno nie moje........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dorciu u Ciebie skończyli ten dach?Znajomy potrzebuje chłopa co by mu dach odeskować. Mozesz polecic Twoich chlopaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A jeszcze jedno mi sie wymysliło.Ja mam podobne dylematy lodówkowo-mrozonkowe co Ty. Nie ma zabudowany duuuzych lodowek w normalnej cenie. Wymyslilam, ze do kuchni dam :* duzą lodówke od góry do dolu a malą 3komorową zamrazarke do spizarkialbo:* lodówke z zamrazarką do kuchni (góra lodówa, dól zamrazarka) i małą lodówke do spizarki Nie jestem pewna czy taaaka wielka zamrazarka to ma więęęększy sens nawet jak sie dostaje duuuuży prowiant od Rodziców, ale standardowa lodówka to troche czasem za mało - fakt A moze oszczedz miejsce na blacie i daj sobie duzą lodówke od góry do dolu i pod blat zamiast jednej szafki zamrazare? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 06.11.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 przede wszystkim kochana dziecko będzie potrafiło powiedzieć qrwa zanim będzie mówiło mama spróbuj w trzydrzwiowym aucie wsadzić dziecko do fotelika to będziesz wiedzieć o czym mówię Ale produkujecie! Niby codziennie jestem, a nie nadążam. Dorcia, good decision z autem!Wiem że kusi, ale przy wykończeniówce każdy tysiak się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.11.2008 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Myszka - masz rację z tą zamrażarą w sumie... Tylko że to trudno znaleźć złoty środek, bo one są albo takie nie za duże - w sumie w mojej lodówce w domu to jest właśnie taka na oko do blatu i jest za mała... Najlepsza byłaby tak z 120-130 cm chyba - poszukam, wtedy może pod blat się nie zmieści, ale się zmieści pod piekarnik i wtedy mam tylko dwa słupki, a nie jeden Kurczę, kto by pomyślał że z takim jednym sprzętem jest tyle wariantów i możliwości do kombinowania... Co do fury: małż wredota mnie wczoraj zaciągnął do salonu, żeby mi pokazać i pokusić jeszcze (choć już sprzedany ) i się okazało że mnie nieźle wrkęcił, bo okazało się że za mój samochód dadzą dużo mniej niż myślał i musielibyśmy dopłacić dużo więcej, więc w ogóle i tak byłaby z tego pupa mokra... A raczej sucha - mokra to jakieś nadzieje daje A, a dach jeszcze robią ale polecić mogę na pewno - są super, tylko nie wiem czy coś jeszcze zdążą w tym roku... No ale to już od nich zależy. A kiedy potrzebuje ten znajomy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Dopytam, bo on mowi, ze ma ciesle do konstrukcji, ale trzeba mu do deskowania, bo jego ciesla sie musi urwac. Wyslij mi wiadomosc z namiarami, to przekaze podam znajomemu (z forum)kontakt, oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 A u Ciebie w dzienniczku jeszcze ciagle lodówki królują. Nie moze byc tak dłuzej. Sciagnij sobie z sieci kitchendraw i kombinuj z łazienkami i bez wymówek prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 cześć przyszłam powiedzieć i zmykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Aniu wiesz co ja znalazłam w Twoim marzy mi sie? Domek Dorci:tadam:http://www.park.fdf.pl/images/fotki/foto50.jpghttp://www.park.fdf.pl/images/fotki/foto49.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No prawie Dorci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 No prawie Dorci no niezły domeczek jakoś się nie zorientowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.11.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Alez ja ciapa jestem to przeciez nie jest dom nad wodą tylko bungalow z gabinetem - ja go mialam budowac przeciez - 3 lata o nim marzylam i tak szybko zapomniałam, nie poznaje sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 O kurde to ja jestem ciapa, bo ja byłam u Ani i się nie zorienciłam że to Szewczyk w ogóle Naprawdę bungalow? A z tyłu wygląda identycznie jak mój... A z przodu tylko wjazd do garażu z innej strony, ale to mogli sobie zmienić jak im tak bardziej pasowało, a przedni wykusz był w wariantach Kurde takie podobne te domy Szewczyka są do siebie? Pojadę jutro to zapytam i wyciągnę namiary (bo oni są od mojego pana Kazia, to do nich namiarów nie mam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.11.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Ladnie nawet temu szewczykowi z brązowymi oknami prawda? Twoj domek Dorciu ma jeszcze jaskółki na poddaszu, ale faktycznie bardzo podobne są te domki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Nie wiem co to jest jaskółka ale tu jest też jeszcze dodatkowy daszek nad gankiem, wygląda jakby był "doklejony" do takiej "normalnej" wersji jaką mam... A pewnie że brązowe okna ładne... Tylko one się komponują lepiej z czerwonym dachem, szczególnie takie ciemne (a mi się złoty dąb nie podoba) a to już nie jest to co tygrysy lubią najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.11.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ja tylko dzień dobry mówię bo o szewczykach nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts