AskaK1719503823 15.11.2008 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 No ale ja jednak wolę mniejsze różnice - 10 lat to już max... Ale że co Dorcia, że facet 10 lat młodszy..? Ej Myszka ale chyba nie jest aż tak źle, żeby woleli WSADZAĆ nos w gazetę niż... co innego w co innego, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.11.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 No ale ja jednak wolę mniejsze różnice - 10 lat to już max... Ale że co Dorcia, że facet 10 lat młodszy..? Ej Myszka ale chyba nie jest aż tak źle, żeby woleli WSADZAĆ nos w gazetę niż... co innego w co innego, co? Co to Asia za fantazjowanie po nocach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2008 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Zawsze gustowałam w starszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 16.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 BYłem, czytałem, oglądałem.Bardzo mi śię podoba domek. Mam też dwa ulubione zdjęcia; jedno "natury" i jedno budowy.Powodzenia.Budujesz gdzieś blisko S8; bo tak jakoś znajomo wygląda teren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.11.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Dorciu, a co to za podest Ci wlazi przez okno w kuchni? A moze on ją własnie opuszcza? Chyba ciagle nie podniesliscie cegly w kuchni, zeby okno bylo na uczciwej wysokości? widoczek z sypialnie przedni. To drzewo sie ładnie wpasowało, nie ma co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Daro mi też się podoba A które zdjęcia? Blisko - nawet dwóm budowanym wiaduktom fotki zamieściłam - dobrze że przypomniałeś: trochę się (o dziwo... ) tam zmienia na tej autostradowej budowie, to cyknę i wrzucę ku-pa-mięci Myszko no musi co wchodzi - kto by z takiego ślicznego domku chciał uciekać? A dół okien wszędzie jeszcze nie porobiony, Sokole Oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Broń boże takiego bym nie chciała, a Efilka mnie zaraziła CRV-ką pod dzieci Jak nie Miele to mi zaszczepi furę, ehhh co ja mam z tą dziewczyną a jak nie zaglądam to narzekasz... no i zrozum tu kobietę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.11.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No Dorcia superaśny ten Twój dach a że się dachowcy rąbli to im się też nie dziwię nieżle tam pozawijana ta więźba a to jak bydowa jakiej łodzi wygląda http://images47.fotosik.pl/29/87cdcf89fc22bb4fmed.jpg pięknie pięknie tylko szkoda że trzeba do wiosny z ciągiem dalszym czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Broń boże takiego bym nie chciała, a Efilka mnie zaraziła CRV-ką pod dzieci Jak nie Miele to mi zaszczepi furę, ehhh co ja mam z tą dziewczyną a jak nie zaglądam to narzekasz... no i zrozum tu kobietę Już odwołuję - przeszła mi ceerfałka jak sobie popatrzyłam na osiągi: 10s do setki!!! I nie ma lepszej wersji Może być ewentualnie gorsza: automatyczna skrzynia ma ponad 12 To samo zresztą Rav-4... Toż ja mam lepiej w swoim civiku nie type-R UWAGA RAPORT: Właśnie odebrałam wyniki - nie mam toksoplazmozy, różyczkę jednak przechodziłam (ku mojemu zdziwieniu, bo myślałam że oprócz ospy, która się przypatoczyła 2 dni przed egzaminami na studia to żadnej choroby dziecięcej, nawet zadzwoniłam do mamy i okazało się że faktycznie jednyne to różyczka - trzeba mieć fart, co? - ale w Bułgarii i była obawa, że to mnie nie uchroni przed polską, bo to może być inna, ale nie: przeciwciała są polskie ), przeciwciał Rh nie mam (ja B-, mąż B+) i w ogóle tryskam zdrowiem To teraz niech mój mąż sobie potryska... czym innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 w takim aucie to byś ogłuchła jakby było zrywniejsze a co lekarz na konflikt serologiczny? coś się chyba daje teraz zapobiegawczo prawda? nie wiem do końca bo ja mam plus więc luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 No właśnie o to chodziło, żeby zbadać czy mam przeciwciała - wtedy przy pierwszej ciąży nie ma problemu (tak mi się wydaje, ale idę jutro z wynikami to skonfrontuję swoją urywkową "wiedzę" z fachową), dopiero przy drugiej cośtam się robi, ale nie ma tak, że się nie da Nie rozumiem - przecież to kwestia wyciszenia... Jakoś droższe terenówy mogą mieć większe i "szybsze" silniki i nikt od nich nie głuchnie... Poza tym jeśli to ma być samochód rodzinny, to musi też być bezpieczny, a słaba moc, która w dodatku implikuje zazwyczaj słabe hamulce, to tak średnio bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 akurat co do hamulców się nie zgodzę (patrząc po testach to przynajmniej w dziale suvów nie szło to w parze) mi ostatnio się spodobała Kuga. ale jak wewnątrz jest taka paskudna jak mondeo to podziękuję. w dodatku w fordach można ogłuchnąć. no ale póki nie pomacam to rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 UWAGA RAPORT: Właśnie odebrałam wyniki - nie mam toksoplazmozy, różyczkę jednak przechodziłam (ku mojemu zdziwieniu, bo myślałam że oprócz ospy, która się przypatoczyła 2 dni przed egzaminami na studia to żadnej choroby dziecięcej, nawet zadzwoniłam do mamy i okazało się że faktycznie jednyne to różyczka - trzeba mieć fart, co? - ale w Bułgarii i była obawa, że to mnie nie uchroni przed polską, bo to może być inna, ale nie: przeciwciała są polskie ), przeciwciał Rh nie mam (ja B-, mąż B+) i w ogóle tryskam zdrowiem To teraz niech mój mąż sobie potryska... czym innym Dorcia gratuluje wyników. Z konfliktem w czynniku Rh to jest tak: jak matak ma minus a łojciec plus i dziecko odziedziczy rh+ po ojcu to przy pierwszej ciązy nic sie nie dzieje, ale najczesciej w trkcie porodu chyba dochodzi do kontaku czynnika rh+ dziecka z krwią matki, na co matak reaguje obronnie i wytwaza w organizmie przeciwciala skierowane przeciw rh+. Dlatego jesli w drugiej ciazy moze dojsc znowu do odziedziczenia przez dziecko rh+ to wytworzone przeciwciała beda chciały zaatakowac "intruza" i zniszczyc go. Dlatego tez chyba po pierwszej ciązy podaje sie immunoglobuline, albo juz w drugiej ciaży w ktoryms tygodniu zeby zabezpieczyc dzieciaka przed chorobą hemolityczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Czyli dobrze wiedziałam o konfliktach Żeby tak na każdy konflikt z mężem był jakiś prosty środek doustny... Nooooo właściwie jest środek doustny, całkiem prosty Efilka a nie wiesz że nie wolno kupować żadnych samochodów na F? Fordów, Fiatów i wszystkich Francuskich?!?!?!?!? Broń Cię panie Boże kupować forda - mało masz zmartwień z budową i wychowaniem latorośli?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 17.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To teraz niech mój mąż sobie potryska... czym innym Kobieto z temperamentem! Cieszę się że badania masz ok.! Ja jestem wynikiem drugiej ciąży mojej mamy a rodzice mieli konflik ser., ale grupę krwi odziedziczyłam po mamie, więc spoko. Jeśli dzidzia dziedziczy po ojcu, to w czasie ciąży podaje się jakieś leki hamujace reakcję obronną organizmu matki. Hmm, właśnie, jaką grupę ma mój mężus..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To teraz niech mój mąż sobie potryska... czym innym Kobieto z temperamentem! Cieszę się że badania masz ok.! Ja jestem wynikiem drugiej ciąży mojej mamy a rodzice mieli konflik ser., ale grupę krwi odziedziczyłam po mamie, więc spoko. Jeśli dzidzia dziedziczy po ojcu, to w czasie ciąży podaje się jakieś leki hamujace reakcję obronną organizmu matki. Hmm, właśnie, jaką grupę ma mój mężus..? Widzę że Ci promieniuje z kręgosłupa na oczy (sorki, nie mogłam się powstrzymać ) - pisałam że ja mam B- a małż B+ w poprzednim zdaniu przed tym, które cytowałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.11.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 To teraz niech mój mąż sobie potryska... czym innym Kobieto z temperamentem! Cieszę się że badania masz ok.! Ja jestem wynikiem drugiej ciąży mojej mamy a rodzice mieli konflik ser., ale grupę krwi odziedziczyłam po mamie, więc spoko. Jeśli dzidzia dziedziczy po ojcu, to w czasie ciąży podaje się jakieś leki hamujace reakcję obronną organizmu matki. Hmm, właśnie, jaką grupę ma mój mężus..? Widzę że Ci promieniuje z kręgosłupa na oczy (sorki, nie mogłam się powstrzymać ) - pisałam że ja mam B- a małż B+ w poprzednim zdaniu przed tym, które cytowałaś Dorciu bo zaraz ja sie nie powstrzymam z tryskaniem. Przeciez Aska sie zastanawia jaką grupe ma jej mąż. A ja wiem ze mam 0rh+ a mąż Arh nie wiem co, ale to nie wazne. U nas moze byc konflikt w grupie głównej nie w jakims tam małpim czynniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 17.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 My mamy oboje taką samuśką więc musimy się konfliktowac na innych polach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Efilka a nie wiesz że nie wolno kupować żadnych samochodów na F? Fordów, Fiatów i wszystkich Francuskich?!?!?!?!? Broń Cię panie Boże kupować forda - mało masz zmartwień z budową i wychowaniem latorośli?!?!?! Nie wiem. Ja jeżdżę Francuzem a luby Fordem. Uświadom mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.11.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Daro mi też się podoba A które zdjęcia? Blisko - nawet dwóm budowanym wiaduktom fotki zamieściłam - dobrze że przypomniałeś: trochę się (o dziwo... ) tam zmienia na tej autostradowej budowie, to cyknę i wrzucę ku-pa-mięci Myszko no musi co wchodzi - kto by z takiego ślicznego domku chciał uciekać? A dół okien wszędzie jeszcze nie porobiony, Sokole Oko Zdjęcia - napewno wiesz - jedno szczególnie jest bardzo malownicze i oddaje styl stosowania kontrastu; coś bez gładzi jako tło i cos super "gładziowego" w centum zdjęcia - rewelacyjne zwrócenie uwagi widza na piekno budowania . Dorcia wydaje mi się, że gdy lece S8 lecę obok Ciebie; Toruńską w Mierkach na Białystok i dalej Radzymin i Wyszków. Na którym kilometrze jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts