DorciaIQ 17.11.2008 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Nie wiem. Ja jeżdżę Francuzem a luby Fordem. Uświadom mnie. Kurczę no to jak się nic nie dzieje, to znaczy że wg wszelkiego prawdopodobieństwa nie możecie więcej F-samochodów kupować, bo drugi bezusterkowy i niepsujący się z rzędu się trafić nie może! Wiesz, to tak jak z maluchami - też się zdarzały dobre egzemplarze Dorciu bo zaraz ja sie nie powstrzymam z tryskaniem. Przeciez Aska sie zastanawia jaką grupe ma jej mąż. Oszszszszszsszz ale wtopa :oops: :oops: Zdjęcia - napewno wiesz - jedno szczególnie jest bardzo malownicze i oddaje styl stosowania kontrastu; coś bez gładzi jako tło i cos super "gładziowego" w centum zdjęcia - rewelacyjne zwrócenie uwagi widza na piekno budowania . Dorcia wydaje mi się, że gdy lece S8 lecę obok Ciebie; Toruńską w Mierkach na Białystok i dalej Radzymin i Wyszków. Na którym kilometrze jesteś? Zaraz sobie przejrzę zdjęcia z dzienniczka, to sobie może wykombinuję które to Mierkach? A to nie jest gdzieś na Mazurach? Nie wiem który to kilometr oprócz tego że nieistniejący jeszcze Moja autostrada przechodzi przez Jawczyce, krzyżuje się z trasą na Poznań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 17.11.2008 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Zdjęcia - napewno wiesz - jedno szczególnie jest bardzo malownicze i oddaje styl stosowania kontrastu; coś bez gładzi jako tło i cos super "gładziowego" w centum zdjęcia - rewelacyjne zwrócenie uwagi widza na piekno budowania . Dorcia wydaje mi się, że gdy lece S8 lecę obok Ciebie; Toruńską w Mierkach na Białystok i dalej Radzymin i Wyszków. Na którym kilometrze jesteś? Zaraz sobie przejrzę zdjęcia z dzienniczka, to sobie może wykombinuję które to Mierkach? A to nie jest gdzieś na Mazurach? Nie wiem który to kilometr oprócz tego że nieistniejący jeszcze Moja autostrada przechodzi przez Jawczyce, krzyżuje się z trasą na Poznań. ,,,Markach - miało być - to jednak obok Ciebie nie latam ,,, Powodzenia w szukaniu zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.11.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 to jednak obok Ciebie nie latam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie wiem. Ja jeżdżę Francuzem a luby Fordem. Uświadom mnie. Kurczę no to jak się nic nie dzieje, to znaczy że wg wszelkiego prawdopodobieństwa nie możecie więcej F-samochodów kupować, bo drugi bezusterkowy i niepsujący się z rzędu się trafić nie może! Wiesz, to tak jak z maluchami - też się zdarzały dobre egzemplarze To ja mam jakieś niebywałe szczęście bo to trzeci Francuz z rzędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie wiem. Ja jeżdżę Francuzem a luby Fordem. Uświadom mnie. Kurczę no to jak się nic nie dzieje, to znaczy że wg wszelkiego prawdopodobieństwa nie możecie więcej F-samochodów kupować, bo drugi bezusterkowy i niepsujący się z rzędu się trafić nie może! Wiesz, to tak jak z maluchami - też się zdarzały dobre egzemplarze To ja mam jakieś niebywałe szczęście bo to trzeci Francuz z rzędu To się kwalifikuje do Księgi Rekordów Guinessa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.11.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nie wiem. Ja jeżdżę Francuzem a luby Fordem. Uświadom mnie. Kurczę no to jak się nic nie dzieje, to znaczy że wg wszelkiego prawdopodobieństwa nie możecie więcej F-samochodów kupować, bo drugi bezusterkowy i niepsujący się z rzędu się trafić nie może! Wiesz, to tak jak z maluchami - też się zdarzały dobre egzemplarze To ja mam jakieś niebywałe szczęście bo to trzeci Francuz z rzędu To się kwalifikuje do Księgi Rekordów Guinessa!!! Eeee nie przesadzałabym Mój ojciec przećwiczył trzy renówki i trzy peżoty i wszystkie świetnie się spisywały.Mój Małż ma teraz renówę i świetnie jeździ.Znam opinię,że są to bardziej psujne samochody od japończyków , ale nam jakoś oszczędzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie jakiś "męski temat" i można się ujawniić............... A właścicielka to tu bywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a czyje to komentarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 18.11.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie jakiś "męski temat" i można się ujawniić............... A właścicielka to tu bywa? No ba , jest przecie post nade mną - tylko avatarek zmieniony ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie jakiś "męski temat" i można się ujawniić............... A właścicielka to tu bywa? No ba , jest przecie post nade mną - tylko avatarek zmieniony ma Ups........... nie zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie jakiś "męski temat" i można się ujawniić............... A właścicielka to tu bywa? Ja tu od dwóch stron świntuszę, a Ty się pojawiasz dopiero jak o samochodach jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 18.11.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie jakiś "męski temat" i można się ujawniić............... A właścicielka to tu bywa? Ja tu od dwóch stron świntuszę, a Ty się pojawiasz dopiero jak o samochodach jest To trzeba było na privka napisać........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nareszcie jakiś "męski temat" i można się ujawniić............... A właścicielka to tu bywa? Ja tu od dwóch stron świntuszę, a Ty się pojawiasz dopiero jak o samochodach jest To trzeba było na privka napisać........................ Jakiś Ty wygodnicki, Kotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.11.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 nastawia sie tylko do smyrania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 bywałem ja tutaj??Dybry most wlecome..czy cóś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Nooooo ten mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Duchu "robisz" też w blatach drewnianych, czy tylko podłogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 żadnych blatów..tylko posadzki raz na czas schody ale proste.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Aaaaa schody - no moje są bardzo proste (prostszych się nie da: jednobiegowe i bez spoczników i tylko trepy bez podstopnic ) Ten avatarek z irokezem też fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts