ghost34 18.11.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 pomyslim..teraz kurcze chlopakow na poznan musze wyslac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 byłam patrzyłam Dorcia się umawia na randkę na schodach z duchem z czubkiem koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 18.11.2008 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dorciu bo zaraz ja sie nie powstrzymam z tryskaniem. Przeciez Aska sie zastanawia jaką grupe ma jej mąż. Oszszszszszsszz ale wtopa :oops: :oops: Nooo kooochana, ja sobie to zapamiętam! A co na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 byłam patrzyłam Dorcia się umawia na randkę na schodach z duchem z czubkiem koniec świata a sam zainteresowany nic nie wie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.11.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 zdejmij blache z oczu to łatwiej Ci sie bedzie czytało Ten avatar jest najfajniejszy, a kota w grapefruitcie dalam sobie na tapete chwilowo, bo mam dzisiaj doła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 wiedziałem predzej czy później ktos nazwie zakutym łbem..proste takie..i samo sie nauwa dlatego manewrowałem..ale i tak jezd najlepszy ..ale sie odgryże hehe vide your comments.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 zdejmij blache z oczu to łatwiej Ci sie bedzie czytało Ten avatar jest najfajniejszy, a kota w grapefruitcie dalam sobie na tapete chwilowo, bo mam dzisiaj doła uważaj żeby Cię nie pożarł ten kot myszko bo wygląda na wk..nego w tej czapeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 zdejmij blache z oczu to łatwiej Ci sie bedzie czytało Ten avatar jest najfajniejszy, a kota w grapefruitcie dalam sobie na tapete chwilowo, bo mam dzisiaj doła A co się stało się? Nie przyjechała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.11.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 zdejmij blache z oczu to łatwiej Ci sie bedzie czytało Ten avatar jest najfajniejszy, a kota w grapefruitcie dalam sobie na tapete chwilowo, bo mam dzisiaj doła A co się stało się? Nie przyjechała? przyjechala na szczescie, uff. nigdy wiecej zadnych opoznien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 zdejmij blache z oczu to łatwiej Ci sie bedzie czytało Ten avatar jest najfajniejszy, a kota w grapefruitcie dalam sobie na tapete chwilowo, bo mam dzisiaj doła A co się stało się? Nie przyjechała? Ja z dołami rodzą sobie w ten sposób: wynjamuje koparkę za 100pln/h oraz dwóośkę piasku za 450pln. Potem ubijam i po dole. Czasem - ale to bardzo rzadko - wypijam dwójniaka miodowego z radości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 byłam patrzyłam Dorcia się umawia na randkę na schodach z duchem z czubkiem koniec świata a sam zainteresowany nic nie wie.. Duch z czubkiem - hehe - dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.11.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 oj Daro Daro. Jak juz poznam telefon do maszyn to tez tak sobie bede radzic. W sumie niezle. Tylko wtedy albo maszyna albo piwko, nie da sie dwóch srok zlapac. Szkoda bo by bylo weselej. A i najpierw trza bedzie za wczasu wykopac jakis dolek, kotry potem moznaby zasypac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 18.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 oj Daro Daro. Jak juz poznam telefon do maszyn to tez tak sobie bede radzic. W sumie niezle. Tylko wtedy albo maszyna albo piwko, nie da sie dwóch srok zlapac. Szkoda bo by bylo weselej. A i najpierw trza bedzie za wczasu wykopac jakis dolek, kotry potem moznaby zasypac Mysia - dołki robią np. krety - to ja ich też traktuję z dwóośki i ubijarką. Przyjedź do mnie z kolejnym dołkiem, a jak dotkniesz swoją łapką mojej ziemi - przejdzie Ci wszystko, nawet ból w kręgosłupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Mysia... Tak do mnie malz mowi... No widzisz I nie bylo sie czym martwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 00:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 bosszzeee ale snieg napierdala.. Ja mam jeszcze pare scian do zrobienia, kurde czy on nie kuma??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.11.2008 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Prawda - snieg napierdala i Cyfra + poszła w plichy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Śnieg u was jest fajnie... Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 śnieg? a niech go! dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.11.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hmmm...śnieg chyba przespałam Czołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 oj Daro Daro. Jak juz poznam telefon do maszyn to tez tak sobie bede radzic. W sumie niezle. Tylko wtedy albo maszyna albo piwko, nie da sie dwóch srok zlapac. Szkoda bo by bylo weselej. A i najpierw trza bedzie za wczasu wykopac jakis dolek, kotry potem moznaby zasypac Mysia - dołki robią np. krety - to ja ich też traktuję z dwóośki i ubijarką. Przyjedź do mnie z kolejnym dołkiem, a jak dotkniesz swoją łapką mojej ziemi - przejdzie Ci wszystko, nawet ból w kręgosłupie. A myslicie, ze wybieranie kamieni to tez dziala antydołowo? Mam ich troche na działce. Daro jak mówisz, ze Twoja ziemia taka święta i leczy to ja sie kiedys moze pojawie z pielgrzymką. Tymczasem idem zobaczyc, cos tam pobudował od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts