Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

A myslicie, ze wybieranie kamieni to tez dziala antydołowo? Mam ich troche na działce.

Daro jak mówisz, ze Twoja ziemia taka święta i leczy to ja sie kiedys moze pojawie z pielgrzymką. Tymczasem idem zobaczyc, cos tam pobudował od wczoraj. :wink:

Na pewno antydołowo działa wszystko co a. odwraca uwagę b. powoduje radość, jak już możesz to skończyć :wink:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no skoro nie przychodzi nic innego do gowisi..ja se tak łepetynke jak mam wlk faze kiedys naprawiałem waliłem łbem po scianach az huczało hehe an chile dawało dobre rezultaty..a płaczu kobiet było o łoo jessu.. :lol: :lol:

I dlatego masz teraz przyłbicę? :p

Kurde ale ta GW jest gooopia :roll:

Jest artykuł dziś w dodatku Dom Buduj w kryzysie budowlanym że niby teraz dobry czas nadszedł...

Podekscytowana czytam, a tam że teraz łatwiej znaleźć ekipę (to już tak z pół roku już...) i że materiały budowlane tanieją bo kryzys. Tylko jakoś autora nie zastanowiło, że tanieją takie rzeczy jak stal czy styro (bo surowce lecą na łeb na szyję) a np. drewno już nie i to raczej nie sugeruje, że przyczyną jest spadek popytu, bo kryzys... Pomijam fakt, że autor nie wie nawet jak się pisze "silikaty" ale to, że 90% artykułu jest poświęcone temu, że teraz VAT można odliczyć, bo jest kryzys to już granda - gość nie zauważył że jedno z drugim nie ma nic wspólnego??? Może miał na myśli że polski rząd podwyższając VAT po wejściu do UE w 2004 przewidział credit crunch :o A pisanina typu: no fakt, że teraz trudniej o kredyt na dom, bo kredyty w CHF-ach podrożały (a inne to nie???), ale za to można taniej wziąć w PLN bo jest ulga odsetkowa (to też od wczoraj, nie? :roll: ).... Paranoja :-?