DorciaIQ 19.11.2008 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 A myslicie, ze wybieranie kamieni to tez dziala antydołowo? Mam ich troche na działce. Daro jak mówisz, ze Twoja ziemia taka święta i leczy to ja sie kiedys moze pojawie z pielgrzymką. Tymczasem idem zobaczyc, cos tam pobudował od wczoraj. Na pewno antydołowo działa wszystko co a. odwraca uwagę b. powoduje radość, jak już możesz to skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 19.11.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 U mnie śniegu nie stwierdzono , a co to za nowy chomik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ty Kocurze trzymaj sie odemnie z daleka grrrrr..... dopóki nie zjesz porządnego sniadania U mnie w Pruszkowie tez dzisiaj nie pruszyło - tylko deszcz napitalał w nocy i poczta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 siem ktos gdzies odzywaoł chyba nefcia ze snieg padoł nocom..i cos jej siem stalo z canalem plus czy cóś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 u mnie canal + też zdechł ale nie wiem czy się antena obluzowała czy oni mają jakąś usterkę nie wnikam bo się spieszę i nie mam czasu na TV ani na nic więcej pa do następnego wpisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a mi wczoraj telefon w scierze nie dzialał chyba z godzine. resety i walenie po scianach nic nie dawalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hahah w scierze..dopre sposób naprawy sieci jezd barzo "postepowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 u markotki tez był śnieg a ona mieszka niedaleko. nie wiem skąd go wzięła u nas opadów dzięki bogu zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 hahah w scierze..dopre sposób naprawy sieci jezd barzo "postepowy" a jak ty myślal. Trza isc z czasem postępem i osiągnięciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no skoro nie przychodzi nic innego do gowisi..ja se tak łepetynke jak mam wlk faze kiedys naprawiałem waliłem łbem po scianach az huczało hehe an chile dawało dobre rezultaty..a płaczu kobiet było o łoo jessu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a nie wiesz ze w moim przypadku to nie zadziala, bo chlopaki nie placzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 staraja sie..przynajmniej tylko w dwóch trzech przypadkach..zyciowych sie mnie zdarzyło..a na filmach a i owszem czasemm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no skoro nie przychodzi nic innego do gowisi..ja se tak łepetynke jak mam wlk faze kiedys naprawiałem waliłem łbem po scianach az huczało hehe an chile dawało dobre rezultaty..a płaczu kobiet było o łoo jessu.. I dlatego masz teraz przyłbicę? Kurde ale ta GW jest gooopia Jest artykuł dziś w dodatku Dom Buduj w kryzysie budowlanym że niby teraz dobry czas nadszedł... Podekscytowana czytam, a tam że teraz łatwiej znaleźć ekipę (to już tak z pół roku już...) i że materiały budowlane tanieją bo kryzys. Tylko jakoś autora nie zastanowiło, że tanieją takie rzeczy jak stal czy styro (bo surowce lecą na łeb na szyję) a np. drewno już nie i to raczej nie sugeruje, że przyczyną jest spadek popytu, bo kryzys... Pomijam fakt, że autor nie wie nawet jak się pisze "silikaty" ale to, że 90% artykułu jest poświęcone temu, że teraz VAT można odliczyć, bo jest kryzys to już granda - gość nie zauważył że jedno z drugim nie ma nic wspólnego??? Może miał na myśli że polski rząd podwyższając VAT po wejściu do UE w 2004 przewidział credit crunch A pisanina typu: no fakt, że teraz trudniej o kredyt na dom, bo kredyty w CHF-ach podrożały (a inne to nie???), ale za to można taniej wziąć w PLN bo jest ulga odsetkowa (to też od wczoraj, nie? ).... Paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 kazali mu napisać to napisał a że borok nie miał co to trochę odświeżył jakiś staroć i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a np. drewno już nie jak spojrze na wykresy cen drewna i ropy to o dziwo sa zbliżone..ale ropa ostatnio spadła dosyc mocno drewno zaś nie Ceny dolara trzymaja to za ryjek..(egzoty).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 mi facet w roletach powiedział że co prawda euro spadło wcześniej ale oni nie obniżali bo teraz wzrosło i by się z podwyżki nie wytłumaczyli pokrętne myślenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 fakt jest taki ze kto miał zapasy magazynowe to zarobił na róznicy nieźle ja takich mozliwosci nmie mom..a non stop około 700m/kw (ale juz zapłacone) na stanie mom..magazynek pełny ale kasy na tym ni mom..(tzn na kursie).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 staraja sie..przynajmniej tylko w dwóch trzech przypadkach..zyciowych sie mnie zdarzyło..a na filmach a i owszem czasemm.. no tak, na meczu moze taki chlopak poplakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.11.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 na meczu w zyciu..nie zdarza sie i sie nie zdarzy (nasi mistrza swiata nie zrobią zero obaw) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 to moze dlatego znane mi kibice tak placza jak graja "nasi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts