Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jejciu teraz mi o piłce nożnej zapodajecie? :o :lol:

mi facet w roletach powiedział że co prawda euro spadło wcześniej ale oni nie obniżali bo teraz wzrosło i by się z podwyżki nie wytłumaczyli

pokrętne myślenie.

Pokrętne jak nic, ale tak to funkcjonuje w 100% obszarów gospodarki (bo wszystko u nas się importuje :roll: ) do połowy 08 wszyscy mieli super marżę, bo cen nie obniżali mimo że tanio kupowali w walucie, a teraz jak złoty spada to wszyscy biadolą że trzeba będzie podwyższać ceny... Tak jakby konsumenty już były takie gupie że się nie połapią...

Ale ja już widzę 15-20% podwyżki sprzętów RTV i 10% samochodów, o których piszą gazety - uwaga bo ktoś to kupi w przyszłym roku, jak każdy będzie zębami szczękał ze strachu przed zwolnieniem/degradacją/obniżką pensji/kolejną podwyżką raty...

Oj bo jakaś dzisiaj jestem gloomy - to wszystko przez mojego kolegę, który mnie wczoraj przekonywał, że można mieszać, jeśli tylko się zacznie od niższych procentów, a później wchodzi wyżej :roll:

mieszalaś wczoraj :o ty się kolegów nie słuchaj i podejrzanych koleżanek też nie :lol:

ja tylko raz zadałam sobie mieszankę do końca nie pamiętam co z czym i w jakiej proporcji :roll: kolega stał przy barze :-?

Było to dawno a jeszcze pamiętam :roll: mama musiała do mnie przyjechać bo myślałam że wykorkuję :-?

dlatego najlepsza jest czysta

Ja tam jeszcze nawet małża o saunę nie pytałam :)

Zresztą bardziej myślę żeby sobie przygotować grunt (zrobić wodkan tam gdzie bym chciała kabinę), a potem ewentualnie to zrobić, jak mi rzeczywiście się sauna zamarzy kankrietno i jak się odkujem po budowie 8)

No ale może się tak nie da, więc... się zobaczy :D

Ja tam jeszcze nawet małża o saunę nie pytałam :)

Zresztą bardziej myślę żeby sobie przygotować grunt (zrobić wodkan tam gdzie bym chciała kabinę), a potem ewentualnie to zrobić, jak mi rzeczywiście się sauna zamarzy kankrietno i jak się odkujem po budowie 8)

No ale może się tak nie da, więc... się zobaczy :D

Dorcia sie w podchody bawi, nono :)