stukpuk 20.11.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Bry dzień Z chomikiem do sauny Ja podziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nigdy nie wiadomo jak wyglada taki chomiczek jak juz zdejmie futerko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 20.11.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nigdy nie wiadomo jak wyglada taki chomiczek jak juz zdejmie futerko Właśnie Stukpuku! Sauna,mmm, przy takiej pogodzie jak dzisiaj tylko marzę o wygrzaniu się w ciepełku. Ale u nas też miejsca brak. Może sobie jak Mycha w ogródku postawię, a obok jaccuzi i będzie jak w Czechach na nartach, gdzie do jaccuzi lataliśmy na bosaka po śniegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.11.2008 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tiaaaa no właśnie - tak sobie tu siedzę i marznę (zimno koło okna w tej pracy, co to za profile są cholerne? ) i sobie tak myślę o tej saunie.... A tu Myszka najpierw jednemu proponuje lodzika potem drugiemu o swoim futerku no naprawdę - cicha woda za pseudonimem szarej myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Nigdy nie wiadomo jak wyglada taki chomiczek jak juz zdejmie futerko No jak to , jak chomik pozbędzie się futerka , to wyjdzie na jaw ,że to byl tylko kamuflaż , bo tam ta Myszka siedzi Mysz przebrana za Chomika , to pewnie spełnienie najskrytszych fantazji męskiej części mysiego rodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 no i masz dobroszka do langley..albo i mossadu jakiego siem powinna dostać w cuglach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Eeee , to ja już cicho bedem siedzieć , sie nie nadaje na wtyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 20.11.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tiaaaa no właśnie - tak sobie tu siedzę i marznę (zimno koło okna w tej pracy, co to za profile są cholerne? ) i sobie tak myślę o tej saunie.... A tu Myszka najpierw jednemu proponuje lodzika potem drugiemu o swoim futerku no naprawdę - cicha woda za pseudonimem szarej myszy Lodziki? futerka? To ja wolny jestem do wieczora Tylko ten chomik chyba za dużo chodzi na siłownię? A takie napakowane chomiki są "płaskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Eeee , to ja już cicho bedem siedzieć , sie nie nadaje na wtyke jessu na wtykie zaraz jus ni ma komuniismu..analitykiem mozesz zostac jak rayan.. vide filmy..z H.Fordem np.."Czas Patriotów"..według T. Clancy`ego..zupełnie przyzwoita postac zaprawdę..Dobroszko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Tiaaaa no właśnie - tak sobie tu siedzę i marznę (zimno koło okna w tej pracy, co to za profile są cholerne? ) i sobie tak myślę o tej saunie.... A tu Myszka najpierw jednemu proponuje lodzika potem drugiemu o swoim futerku no naprawdę - cicha woda za pseudonimem szarej myszy Dorcia, Ty co prawda chomiczka nie udajesz, ale i tak siedzisz przy tym okienku i nasłuchujesz tylko uszkami i wyłapujesz co ciekawsze słowa. Czy ja mam Ci przypomnieć co Ty wyrabiasz pod gołym jakby nie było niebem? hihi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Eeee , to ja już cicho bedem siedzieć , sie nie nadaje na wtyke jessu na wtykie zaraz jus ni ma komuniismu..analitykiem mozesz zostac jak rayan.. vide filmy..z H.Fordem np.."Czas Patriotów"..według T. Clancy`ego..zupełnie przyzwoita postac zaprawdę..Dobroszko.. Czytałam serię o Jacku Ryanie A wtyki nawet w demokracji funkcjonują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 i now i now ale wzorzec parentyczny ci zapodałem abys zaraz w akrajności nie popadała..można byc dobrym analitykiem..ja np rayan nieprawdaż?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 oczywiście,że można , ale żeby się ciut podroczyć , to on tym analitykiem moment tylko był , a potem to już musiał z giwerą ganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 20.11.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 to ja bydem za cieie z giwerom latac a ty za biurkiem bezpieczna sobie siedź..idem jus ..papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 idę na ten deal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.11.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 poszli na deal i uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 20.11.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 jestem jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.11.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 No ja też w końcu jestem - normalnie chyba pracę zmienię tak mi się zatyka internet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 to i ja wpadlam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 20.11.2008 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 oj Daro Daro. Jak juz poznam telefon do maszyn to tez tak sobie bede radzic. W sumie niezle. Tylko wtedy albo maszyna albo piwko, nie da sie dwóch srok zlapac. Szkoda bo by bylo weselej. A i najpierw trza bedzie za wczasu wykopac jakis dolek, kotry potem moznaby zasypac Mysia - dołki robią np. krety - to ja ich też traktuję z dwóośki i ubijarką. Przyjedź do mnie z kolejnym dołkiem, a jak dotkniesz swoją łapką mojej ziemi - przejdzie Ci wszystko, nawet ból w kręgosłupie. A myslicie, ze wybieranie kamieni to tez dziala antydołowo? Mam ich troche na działce. Daro jak mówisz, ze Twoja ziemia taka święta i leczy to ja sie kiedys moze pojawie z pielgrzymką. Tymczasem idem zobaczyc, cos tam pobudował od wczoraj. Wiele się dzieje, ale nie mam czasu zdjęć robić - do 15 wprowadzka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts