Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nigdy nie wiadomo jak wyglada taki chomiczek jak juz zdejmie futerko 8)

:D Właśnie Stukpuku!

Sauna,mmm, przy takiej pogodzie jak dzisiaj tylko marzę o wygrzaniu się w ciepełku. Ale u nas też miejsca brak. Może sobie jak Mycha w ogródku postawię, a obok jaccuzi i będzie jak w Czechach na nartach, gdzie do jaccuzi lataliśmy na bosaka po śniegu. :lol:

Tiaaaa no właśnie - tak sobie tu siedzę i marznę (zimno koło okna w tej pracy, co to za profile są cholerne? :-? ) i sobie tak myślę o tej saunie....

A tu Myszka najpierw jednemu proponuje lodzika :wink: potem drugiemu o swoim futerku :o no naprawdę - cicha woda za pseudonimem szarej myszy :lol: :lol: :lol:

Nigdy nie wiadomo jak wyglada taki chomiczek jak juz zdejmie futerko 8)

No jak to , jak chomik pozbędzie się futerka , to wyjdzie na jaw ,że to byl tylko kamuflaż , bo tam ta Myszka siedzi :-)

Mysz przebrana za Chomika , to pewnie spełnienie najskrytszych fantazji męskiej części mysiego rodu

:wink: :lol:

Tiaaaa no właśnie - tak sobie tu siedzę i marznę (zimno koło okna w tej pracy, co to za profile są cholerne? :-? ) i sobie tak myślę o tej saunie....

A tu Myszka najpierw jednemu proponuje lodzika :wink: potem drugiemu o swoim futerku :o no naprawdę - cicha woda za pseudonimem szarej myszy :lol: :lol: :lol:

Lodziki? futerka? :oops: :D To ja wolny jestem do wieczora 8)

Tylko ten chomik chyba za dużo chodzi na siłownię? A takie napakowane chomiki są "płaskie" :lol: :lol:

Eeee , to ja już cicho bedem siedzieć , sie nie nadaje na wtyke :roll:

jessu na wtykie zaraz jus ni ma komuniismu..analitykiem mozesz zostac jak rayan..

vide filmy..z H.Fordem np.."Czas Patriotów"..według T. Clancy`ego..zupełnie przyzwoita postac zaprawdę..Dobroszko..

Dorcia, Ty co prawda chomiczka nie udajesz, ale i tak siedzisz przy tym okienku i nasłuchujesz tylko uszkami i wyłapujesz co ciekawsze słowa. Czy ja mam Ci przypomnieć co Ty wyrabiasz pod gołym jakby nie było niebem? hihi? :oops: :p

Eeee , to ja już cicho bedem siedzieć , sie nie nadaje na wtyke :roll:

jessu na wtykie zaraz jus ni ma komuniismu..analitykiem mozesz zostac jak rayan..

vide filmy..z H.Fordem np.."Czas Patriotów"..według T. Clancy`ego..zupełnie przyzwoita postac zaprawdę..Dobroszko..

Czytałam serię o Jacku Ryanie :) A wtyki nawet w demokracji funkcjonują :wink:

oj Daro Daro. Jak juz poznam telefon do maszyn to tez tak sobie bede radzic. W sumie niezle. Tylko wtedy albo maszyna albo piwko, nie da sie dwóch srok zlapac. Szkoda bo by bylo weselej.

A i najpierw trza bedzie za wczasu wykopac jakis dolek, kotry potem moznaby zasypac

Mysia - dołki robią np. krety - to ja ich też traktuję z dwóośki i ubijarką. :lol: Przyjedź do mnie z kolejnym dołkiem, a jak dotkniesz swoją łapką mojej ziemi - przejdzie Ci wszystko, nawet ból w kręgosłupie. :wink:

A myslicie, ze wybieranie kamieni to tez dziala antydołowo? Mam ich troche na działce.

Daro jak mówisz, ze Twoja ziemia taka święta i leczy to ja sie kiedys moze pojawie z pielgrzymką. Tymczasem idem zobaczyc, cos tam pobudował od wczoraj. :wink:

Wiele się dzieje, ale nie mam czasu zdjęć robić - do 15 wprowadzka :o .