stukpuk 05.08.2008 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę hm.....to zależy..... Opowiedz nam o tym, wszyscy czekają... ło matko znowu ja do tablicy!!!!!!! nie dalej jak wczoraj pisałyśmy sobie - ino na innym wątku - jak tu przywarować mężów .... hm.....ale Tobie to nie potrzebne skoro żona daleko....a klapsy na goła pupę nie każdy lubi.... Było coś o przywarowaniu mężów i ja nie trafiłem na ten wątek? Gdzie łon? Ręka w górę kto nie lubi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ja nie lubię my tu sobie gadu gadu a tu kolejne wpisy w dzienniku no i co z tymi zdjęciami? ławy som? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ja nie lubię my tu sobie gadu gadu a tu kolejne wpisy w dzienniku no i co z tymi zdjęciami? ławy som? No się właśnie tam w tym momencie cykają, mam nadzieję , przez małża 12 km stąd na budowie, a będą w dzienniczku wieczorkiem, obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 ja nie lubię my tu sobie gadu gadu a tu kolejne wpisy w dzienniku no i co z tymi zdjęciami? ławy som? Ktoś jeszcze nie lubi? Może dlatego że zimną łapką robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę hm.....to zależy..... Opowiedz nam o tym, wszyscy czekają... ło matko znowu ja do tablicy!!!!!!! nie dalej jak wczoraj pisałyśmy sobie - ino na innym wątku - jak tu przywarować mężów .... hm.....ale Tobie to nie potrzebne skoro żona daleko....a klapsy na goła pupę nie każdy lubi.... Było coś o przywarowaniu mężów i ja nie trafiłem na ten wątek? Gdzie łon? Ręka w górę kto nie lubi! Chociaz nitubaguś podaj linka do tego szkolenia!!! Ja tam wolę klapsika przez spódniczkę... albo ewentualnie przez majteczki albo chociaż przez pas do pończoch a nie takiego plaskacza na gołe dupsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Oj Stuku uważaj, uważaj, bo podpadasz coraz większej ilości dziewczyn! Wystarczy tylko ,że facet odważy się powiedzieć co myśli to go zaraz zadusić , stłamsić i do prasowania zagonić no i szlaban na sex założyć Pożartować nie można zadusić - tak, stłamsić - tak, do prasowania zagonić - taaaaaaaaaaaaak, ale żeby od razu zabierać sobie sex? eee tam są ciekawsze metody na niesfornych wychowanków... czy to jest przełożenie przez kolano i klapsy na gołą pupę hm.....to zależy..... Opowiedz nam o tym, wszyscy czekają... ło matko znowu ja do tablicy!!!!!!! nie dalej jak wczoraj pisałyśmy sobie - ino na innym wątku - jak tu przywarować mężów .... hm.....ale Tobie to nie potrzebne skoro żona daleko....a klapsy na goła pupę nie każdy lubi.... Było coś o przywarowaniu mężów i ja nie trafiłem na ten wątek? Gdzie łon? Ręka w górę kto nie lubi! Chociaz nitubaguś podaj linka do tego szkolenia!!! Ja tam wolę klapsika przez spódniczkę... albo ewentualnie przez majteczki albo chociaż przez pas do pończoch a nie takiego plaskacza na gołe dupsko Dorcia mylisz pojęcia "plaskacz" to taki inny rodzaj "dostać z liścia" wymierzany w buzię My tu mówimy o delikatnym klapsie w pupę porzez różnaego rodzaju garderobę Nitubaguś musiałe się zrazić pierwszym klapsem a widamo ,że zły dotyk boli przez całe życie Przez pas do pończoch? A to czasem nie po nerkach bardziej?! Bo tak talią bardziej leci...........? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pas do pończoch jest aż do pończoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pas do pończoch jest aż do pończoch żem się poryczała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pas do pończoch jest aż do pończoch żem się poryczała... .........albo do skarpetek.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 panie stukpuk - czytam Twój dziennik....ciut mi jeszcze zejdzie bom na 1 stronie....czytam o kablach, widzę fotę na której jest łopata i choinka i wasza jejmość ps.... ja tez mam bliżniaka... no to doczytałam, że już nie ma bliźniaka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pas do pończoch jest aż do pończoch żem się poryczała... .........albo do skarpetek.......... w czym ty chodzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 panie stukpuk - czytam Twój dziennik....ciut mi jeszcze zejdzie bom na 1 stronie....czytam o kablach, widzę fotę na której jest łopata i choinka i wasza jejmość ps.... ja tez mam bliżniaka... Tylko nie panie!!!!! Bo klapsa dam........... Tylko się za często nie śmiej Tak to ja:zbudowałem kilka domów, posadziłem kilka setek drzew, teraz płodzić mogę............... ps..........ja nie mam blźniaka...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 pas do pończoch jest aż do pończoch żem się poryczała... .........albo do skarpetek.......... w czym ty chodzisz To już za bardzo intymne pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 panie stukpuk - czytam Twój dziennik....ciut mi jeszcze zejdzie bom na 1 stronie....czytam o kablach, widzę fotę na której jest łopata i choinka i wasza jejmość ps.... ja tez mam bliżniaka... Tylko nie panie!!!!! Bo klapsa dam........... Tylko się za często nie śmiej Tak to ja:zbudowałem kilka domów, posadziłem kilka setek drzew, teraz płodzić mogę............... ps..........ja nie mam blźniaka...... Sam se pana wpisałeś w podpisie, to się teraz nie dziw Muszę się pochwalić że ja już doszłam w Twoim dzienniku do tego momentu, w którym się okazuje że nie będzie bliźniaka, więc jestem trochę dalej niż nitubaga ale też do tej 6-tej strony jeszcze mi troszku brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 do 6- stej........ yyyyyyyy to dlaczego mnie się pokazuje ino 4? już wiem, że nie ma bliźniaka... za to som karpiki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 do 6- stej........ yyyyyyyy to dlaczego mnie się pokazuje ino 4? już wiem, że nie ma bliźniaka... za to som karpiki.... Są tylko 4 czyżby jakaś nielegalna kopia? Trzeba sprawdzić!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? Proszę mężowi pogratulować zakupu! Zuch chlopak!!!!!! jeszcze zdziwiona , że nie zapytał Oj Dorcia Teraz na sofie to........ gitara będzie leżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? hm....ja go nie bronię.....ale dobra gitara nie jest zła.... ale fakt mógł zapytać o pozwoleństwo...zwłaszcza jak Ci piwko limituje...powołując się na sprawy ważnej wagi....dom. widzisz ja mam inną sytuację.... u mnie małż się nie łasi, siatów nie odbiera, sprzątać nie chce, z roboty się spóźnia, i mam teściowa której się wydaje, ze każdy facet to święta krowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? powiem tak - mój luby przysmyczył ostatnio taką za 5 więc się ciesz że Twój taki oszczędny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts