ghost34 24.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ło matko alescie zamieszały z ta kawinka a tchibo exclusive to jaka jest odmiana?? Siem przywitam ..bo nie wiem czy siem dzisiaj witołem tutaj..a dwa razy nie zaszkodzi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Na arabice zwykle pisze ze jest arabica. To tak jak z telewizorami 100 hz. Jak kotrys ma 50 hz to za zadne skarby nie oswiadczysz na nim napisu o czestotlowosci odswiezania.Tchibo exclusive jest to kawa arabica A tutaj linczek o kawusiach takich i takich i o ich walorach: http://www.we-dwoje.pl/kawa;arabica;i;robusta,artykul,1957.html http://archiwum.wiz.pl/images/duze/1999/10/99103403.JPG pijta kawusie:http://e-podatnik.pl/epodatnik/cms/editor/assets/hotelarz-05-2007/do%20kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 24.11.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 oo dzieki..wyglada zacnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.11.2008 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ale właśnie problem w tym, że jakiej bym nie kupiła to z moim przerobem ona zwietrzeje po prostu... Dlatego pomyślałam o Nespresso, bo kapsułki żeby leżały rok to nie zwietrzeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ale właśnie problem w tym, że jakiej bym nie kupiła to z moim przerobem ona zwietrzeje po prostu... Dlatego pomyślałam o Nespresso, bo kapsułki żeby leżały rok to nie zwietrzeją a do kapsułek to nie trzeba mieć specjalnego expresu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.11.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No ale właśnie problem w tym, że jakiej bym nie kupiła to z moim przerobem ona zwietrzeje po prostu... Dlatego pomyślałam o Nespresso, bo kapsułki żeby leżały rok to nie zwietrzeją a do kapsułek to nie trzeba mieć specjalnego expresu ? Nio trzeba i taki planuję zanabyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 wow, ale masz plany Dorciu. A pilas taką kawe z kapsułek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 24.11.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No właśnie nie... Słyszałam że jest bardzo dobra, ale nie piłam - żaden problem, w co drugim sklepie ze świecidłami takie ekspresy stoją do wypróbowania A ja to mam tylko plany do jakiego to sklepu nie pójdę i co nie obejrzę i nigdzie w końcu nie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 25.11.2008 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień Dobry i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzien dobry, dzien dobry, dobry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień dobry i miłego dnia również Nefercia jaki ma nick ten forumowicz z Chobota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 25.11.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 I ja zostawiam dzień dobry i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 25.11.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dorcia jaki piekny avatar!!!! gratuluje dachu - widzisz i ty sie doczekałaś I co krups czy delonghi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No już prawie jak Twój E nie mam pojęcia jeszcze - najpierw pojadę się napić, potem poszperam co dobre, potem poszukam tańszych na necie, a w międzyczasie jeszcze trzasnę wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 25.11.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 E nie mam pojęcia jeszcze - najpierw pojadę się napić, potem poszperam co dobre, potem poszukam tańszych na necie, a w międzyczasie jeszcze trzasnę wykończeniówkę No to się zmartwiłam tym BRW, bo spodobały mi się dwie kuchnie, nawet na zamówienie by zrobili, ale na żywo jeszcze nie widziałam żadnych ich mebli i mówicie, że kicha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No ja mam u siebie takie taniutkie, a szwagierka ma takie z droższych, na zamówienie. No brzydkie nie są, ma blumy etc. i działają, jakoś się specjalnie nie przyglądałam, ale w każdym razie się nie rzuca w oczy, żeby były jakieś krzywe specjalnie, ale pewnie moje też się w oczy nie rzucają, a mnie wkurzają... Jak u niej będę to looknę krytyczniejszym okiem ale w każdym razie ona nie narzeka. Chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No Dorotka, gratulacje z okazji prundziku. No widzisz miaałas mile zaskoczenie. U Ciebie juz widze chudziaczek wylany i pokój sie zrobil przytulniejszy i wiadomo gdzie sie konczy (w pionie). I porządeczek jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 ładnie bardzo ładnie bym powiedziała megaśny ten dach z dołu wygląda no nie wiem czy bym się upominała jeśli nic nie pogubiłaś to chyba trza czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Chodziło mi że oni mnie zgubili Och jak ja bym chciała już tego chudziaka zapełniać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts