Nefer 25.11.2008 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Dzień dobry i miłego dnia również Nefercia jaki ma nick ten forumowicz z Chobota? Bezele - Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dzień dobry i miłego dnia również Nefercia jaki ma nick ten forumowicz z Chobota? Bezele - Andrzej Thx Kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 rety jusiu, kto Cie zgubił Dorciu? A moze sama uciekłas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.11.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Chodziło mi że oni mnie zgubili Och jak ja bym chciała już tego chudziaka zapełniać... no to Cię muszą teraz odgubić pewnie dostaniesz wtedy duży rachunek bo się nazbiera z kilku miesięcy byleby Cię do rejestru nie wpisali głąby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 E tam, same chomiki i myszy To lecę dalej................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.11.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 E tam, same chomiki i myszy To lecę dalej................... sobie wypraszam a ja to co powietrze no sobie nagrabiłeś futerał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 E tam, same chomiki i myszy To lecę dalej................... sobie wypraszam a ja to co powietrze no sobie nagrabiłeś futerał Futerał?! dobre Tylko proszę nie trzepać futra bo zimowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Tu drodzy mamy klasyczny przykład: altocumulusa http://images40.fotosik.pl/33/25b8b10b46bb883c.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Stuki myślisz że szpanowaniem znajomości meteorologii zyskasz przebaczenie??? Kurczę ale mam dziś dobry dzień: rano mnie w pracy pochwalili (za jakąś pierdołę, ale zawsze miło), byłam na lunchu z kolegą dawno nie widzianym, w gazecie piszą że polski rząd chce na spółę z Billem Gatesem wydać 200 baniek na informatyzację i modernizację wiejskich bibiliotek (fakt że mnie to nijak nie dotyczy, ale to zawsze miło jak kraj się zbliża do cywilizacji), jutro idę na pierwsze nieodgórnie organizowane piwo z "nową" pracą w której siedzę już 14 miesięcy, no w ogóle jest super! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A w sobotę wielka feta na cześć zakończenia SSO się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A za co to przebaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 26.11.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No ja nie mogę, ta to tylko baluje! Ale ładną puchową pierzynkę masz na dachu. A dach wielgaśny, cała chata wielgaśna! Dorcia, lepiej się dowiedz co z tym prundem bo kary to może nie przysolą, ale jak przyjdzie rachunek za pół roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A za co to przebaczenie? No przeca se nagrabiłeś u ani... Już zapomniał No ja nie mogę, ta to tylko baluje! Hehe a co mam nie balować - cieszyć się trzeba póki z pracy nie zwalniają Dorcia, lepiej się dowiedz co z tym prundem bo kary to może nie przysolą, ale jak przyjdzie rachunek za pół roku... ... to zaoszczędzę koszt pieniądza w czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 A za co to przebaczenie? No przeca se nagrabiłeś u ani... Już zapomniał A o to chodzi....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.11.2008 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 ładny klimacik tego domeczku doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dziękuję A z dobrych rzeczy to jeszcze przed chwilą pan dzwonil z Apartu że mogę odebrać naprawioną bransoletkę bo uznali reklamację (mimo że kupiona ponad rok temu) i już naprawili (po 2 tygodniach a miało być po miesiącu) hihi świat jest piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dziękuję A z dobrych rzeczy to jeszcze przed chwilą pan dzwonil z Apartu że mogę odebrać naprawioną bransoletkę bo uznali reklamację (mimo że kupiona ponad rok temu) i już naprawili (po 2 tygodniach a miało być po miesiącu) hihi świat jest piękny! Tą z 56 brylantami co sie u Ciebie w aucie walała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Dziękuję A z dobrych rzeczy to jeszcze przed chwilą pan dzwonil z Apartu że mogę odebrać naprawioną bransoletkę bo uznali reklamację (mimo że kupiona ponad rok temu) i już naprawili (po 2 tygodniach a miało być po miesiącu) hihi świat jest piękny! Tą z 56 brylantami co sie u Ciebie w aucie walała? Nie no ta to staaaara jest - ja mówię o tej platynowej z różowymi panterami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 kurka zeby ja wiedziala co to ta pantera. Swita mi w glowie ze w latach 80tych ogladałam film z madonna i tam byla kolia czy cos z panterami - to sa rózowe brylanty? Ale to bylo juz dawno i nie wiem czy dobrze mi sie kojarzy. a moze ona z tym kotem latała. a moze mi sie to wszystko sniło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.11.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 łoo jessu kobitki i świecidełka zmykom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts