Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Stuki myślisz że szpanowaniem znajomości meteorologii zyskasz przebaczenie??? :evil: :lol:

Kurczę ale mam dziś dobry dzień: rano mnie w pracy pochwalili (za jakąś pierdołę, ale zawsze miło), byłam na lunchu z kolegą dawno nie widzianym, w gazecie piszą że polski rząd chce na spółę z Billem Gatesem wydać 200 baniek na informatyzację i modernizację wiejskich bibiliotek (fakt że mnie to nijak nie dotyczy, ale to zawsze miło jak kraj się zbliża do cywilizacji), jutro idę na pierwsze nieodgórnie organizowane piwo z "nową" pracą w której siedzę już 14 miesięcy, no w ogóle jest super! :D :D :D

A za co to przebaczenie? :lol: :o

No przeca se nagrabiłeś u ani... Już zapomniał :roll:

No ja nie mogę, ta to tylko baluje! :lol: :wink:

Hehe a co mam nie balować - cieszyć się trzeba póki z pracy nie zwalniają :lol:

Dorcia, lepiej się dowiedz co z tym prundem bo kary to może nie przysolą, ale jak przyjdzie rachunek za pół roku... :roll:

... to zaoszczędzę koszt pieniądza w czasie :lol:

Dziękuję :p

A z dobrych rzeczy to jeszcze przed chwilą pan dzwonil z Apartu że mogę odebrać naprawioną bransoletkę bo uznali reklamację (mimo że kupiona ponad rok temu) i już naprawili (po 2 tygodniach a miało być po miesiącu) hihi świat jest piękny! :lol:

Tą z 56 brylantami co sie u Ciebie w aucie walała?

Dziękuję :p

A z dobrych rzeczy to jeszcze przed chwilą pan dzwonil z Apartu że mogę odebrać naprawioną bransoletkę bo uznali reklamację (mimo że kupiona ponad rok temu) i już naprawili (po 2 tygodniach a miało być po miesiącu) hihi świat jest piękny! :lol:

Tą z 56 brylantami co sie u Ciebie w aucie walała?

Nie no ta to staaaara jest - ja mówię o tej platynowej z różowymi panterami :lol: