DorciaIQ 27.11.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 ogladałam film z madonna i tam byla kolia czy cos z panterami - to sa rózowe brylanty? Bingo No to może pogadamy o podłogach Duszku gdzie ja sobie mogę pójść żeby pooglądać egzotyki, bo na internecie to na każdej fotce każdy kolor inaczej wygląda, a DLH to TY nie lubisz, więc... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 egzopark..rusiec ul.glowna4 (tylko nie kupuj nic..jak na razie..ok?)Dobry dzien I nie jest tak ze nie lubie dlh nieznosze sprzedawców którzy nie maja pojęcia o czym mówia poprostu ludzi wkręcają..na 100..to moze 5 ma pojecie..i towar od nich bywa przeróżnej jakości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.11.2008 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Nieee kupować to jeszcze czas - na razie chcę sobie pooglądać i otrzaskać się z nazwami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Duchu Ty i twoja pasja. Kolejna co sie bedzie obtrzaskiwac z deskami hihi. wszystkich zarazisz. Dorcia do Rusca jesli jest po co to ja tez bym sie kiedys zabrała. Pokaze Ci przy okazji swoja działke. A moze Anie w muratorze bysmy poznały - w Mlochowie. Toz to wszystko po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.11.2008 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 To cudownie że mówisz bo mi właśnie zumi nie działa a chciałam sprawdzić gdzie toto Byłoby super Duszku a do jakich największych wymiarów można mieć klepki na podłogówce żeby nie trzeba było szpar widocznych robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 fajny naroznik? http://pliki.sklep.meble.pl/gfx/1000mebli/sklep_oferta/7796/1356291811.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 27.11.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Małż puściłby na niego pawia A Ty mnie już tu śliwunią nie kuś, kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Duchu Ty i twoja pasja. Kolejna co sie bedzie obtrzaskiwac z deskami hihi. wszystkich zarazisz. Dorcia do Rusca jesli jest po co to ja tez bym sie kiedys zabrała. Pokaze Ci przy okazji swoja działke. A moze Anie w muratorze bysmy poznały - w Mlochowie. Toz to wszystko po drodze. No jakbyście były w Ruścu i mnie nie odwiedziły to bym się obraziła To kiedy się wybieracie mam wolne 1,5 tygodnia od soboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.11.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 A zresztą przyjeżdżajcie kiedykolwiek Do mnie jest może 5 min drogi a może mniej Tylko ja nie wiem grze ta ulica główna w Ruścu bo ja tam po koleżankach jeżdżę na nazwy nie zwracam uwagi ale jutro się przejadę mimochodem i polukam tam w koncu w tym Ruścu to za dużo ulic nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.11.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 kurcze tam sie skreca w prawo przed swatłami (głowna droga na nadarzyn z łodzi)..i od razu jest ul główna cholera..w którym miejscu dokładnie jak se przypomne..smiga sie wzdłóż takiego płotu..i w prawo znów sie kręci i macie od razu takie hale dwie po prawej..wjechac pomiędzy nie..i wejśc do budynku za halami..tam śa biura zazadajcie od jakiegoś głaba prezentacji..nie słuchac wszystkiego..tylko pitu pitu przyjzec sie pospisywac nazwy..i po sprawie..ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.11.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Małż puściłby na niego pawia A Ty mnie już tu śliwunią nie kuś, kochana ej co Ty masz dzisiaj z tym zygankiem. Czyzbys w ciązy juz była? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No nie wiem... Może to w antycypacji wczorajszej imprezy integracyjnej już tak zawczasu Ale jest dobrze - cały alco wytańczyłam i teraz tylko spać mi się chce bo do domu wróciłam o 2 Aniu to super! Może w następną sobotę? Nie mów Duszku że tam w sobotę nieczynne...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 kurcze tam sie skreca w prawo przed swatłami (głowna droga na nadarzyn z łodzi)..i od razu jest ul główna cholera..w którym miejscu dokładnie jak se przypomne..smiga sie wzdłóż takiego płotu..i w prawo znów sie kręci i macie od razu takie hale dwie po prawej..wjechac pomiędzy nie..i wejśc do budynku za halami..tam śa biura zazadajcie od jakiegoś głaba prezentacji..nie słuchac wszystkiego..tylko pitu pitu przyjzec sie pospisywac nazwy..i po sprawie..ok? to juz wiesz jak do mnnie trafic Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No nie wiem... Może to w antycypacji wczorajszej imprezy integracyjnej już tak zawczasu Ale jest dobrze - cały alco wytańczyłam i teraz tylko spać mi się chce bo do domu wróciłam o 2 Aniu to super! Może w następną sobotę? Nie mów Duszku że tam w sobotę nieczynne...? znaczy w Mikołajki? no way jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 No nie wiem... Może to w antycypacji wczorajszej imprezy integracyjnej już tak zawczasu Ale jest dobrze - cały alco wytańczyłam i teraz tylko spać mi się chce bo do domu wróciłam o 2 Aniu to super! Może w następną sobotę? Nie mów Duszku że tam w sobotę nieczynne...? znaczy w Mikołajki? no way jak dla mnie Aaaa zapomniałam że to Mikołajki No to w kolejną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 28.11.2008 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Doussie mi się podoba, takie czerwonawe: http://www.egzopark.pl/images/galeria/doussie7.jpg Ale taki teak też jest ładny: http://www.egzopark.pl/images/galeria/teak-afrykanski1.jpg Ale to to wygląda jak panel http://www.egzopark.pl/images/galeria/Niemyjscy-035.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.11.2008 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Byłam na zwiadach już wiem gdzie te parkiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to ostatnie żle wybarwione labo gra swiateł cienka..spadam dzieci pa(doussie nie jed czerwonawe..raczej lekko brzoskwiniowate) ale gadaj tu z chopel o kolurach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 28.11.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 to ostatnie żle wybarwione labo gra swiateł cienka..spadam dzieci pa(doussie nie jed czerwonawe..raczej lekko brzoskwiniowate) ale gadaj tu z chopel o kolurach Jak byś jeszcze podał gdubość drewna, to poturlałbym się ze śmiechu. A tak tylko poprawiłeś mi nastrój Drewno każde jest piękne; warunek - dobrze dobrać resztę wystroju wnętrza. Znam też ludzi którzy tylko dla zasady kupuja polskie drewno. Też zrobiłbym tak, ale nie ma dwówarstwowych (11mm) polskich desek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Też zrobiłbym tak, ale nie ma dwówarstwowych (11mm) polskich desek. nie podnoś mi ciśnienia..tym badziewiem po raz kolejny..nio tak doprze jus było...dario ku...a..pax..bo zas sie zacznie..a po co..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts