Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

ogladałam film z madonna i tam byla kolia czy cos z panterami - to sa rózowe brylanty?

Bingo :p

No to może pogadamy o podłogach :lol:

Duszku gdzie ja sobie mogę pójść żeby pooglądać egzotyki, bo na internecie to na każdej fotce każdy kolor inaczej wygląda, a DLH to TY nie lubisz, więc... ?

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

egzopark..rusiec ul.glowna4 (tylko nie kupuj nic..jak na razie..ok?)Dobry dzien

I nie jest tak ze nie lubie dlh nieznosze sprzedawców którzy nie maja pojęcia o czym mówia poprostu ludzi wkręcają..na 100..to moze 5 ma pojecie..i towar od nich bywa przeróżnej jakości..

Duchu Ty i twoja pasja. Kolejna co sie bedzie obtrzaskiwac z deskami ;) hihi. wszystkich zarazisz.

Dorcia do Rusca jesli jest po co to ja tez bym sie kiedys zabrała. Pokaze Ci przy okazji swoja działke. A moze Anie w muratorze bysmy poznały - w Mlochowie. Toz to wszystko po drodze.

No jakbyście były w Ruścu i mnie nie odwiedziły :evil: to bym się obraziła :-?

To kiedy się wybieracie mam wolne 1,5 tygodnia od soboty :lol:

A zresztą przyjeżdżajcie kiedykolwiek :lol:

Do mnie jest może 5 min drogi a może mniej :D

Tylko ja nie wiem grze ta ulica główna w Ruścu bo ja tam po koleżankach jeżdżę na nazwy nie zwracam uwagi :roll:

ale jutro się przejadę mimochodem i polukam tam w koncu w tym Ruścu to za dużo ulic nie ma :lol:

kurcze tam sie skreca w prawo przed swatłami (głowna droga na nadarzyn z łodzi)..i od razu jest ul główna cholera..w którym miejscu dokładnie jak se przypomne..smiga sie wzdłóż takiego płotu..i w prawo znów sie kręci i macie od razu takie hale dwie po prawej..wjechac pomiędzy nie..i wejśc do budynku za halami..tam śa biura zazadajcie od jakiegoś głaba prezentacji..nie słuchac wszystkiego..tylko pitu pitu przyjzec sie pospisywac nazwy..i po sprawie..ok?

No nie wiem... Może to w antycypacji wczorajszej imprezy integracyjnej już tak zawczasu :wink:

Ale jest dobrze - cały alco wytańczyłam i teraz tylko spać mi się chce bo do domu wróciłam o 2 :-?

Aniu to super! Może w następną sobotę? Nie mów Duszku że tam w sobotę nieczynne...?

kurcze tam sie skreca w prawo przed swatłami (głowna droga na nadarzyn z łodzi)..i od razu jest ul główna cholera..w którym miejscu dokładnie jak se przypomne..smiga sie wzdłóż takiego płotu..i w prawo znów sie kręci i macie od razu takie hale dwie po prawej..wjechac pomiędzy nie..i wejśc do budynku za halami..tam śa biura zazadajcie od jakiegoś głaba prezentacji..nie słuchac wszystkiego..tylko pitu pitu przyjzec sie pospisywac nazwy..i po sprawie..ok?

to juz wiesz jak do mnnie trafic Duchu :)

No nie wiem... Może to w antycypacji wczorajszej imprezy integracyjnej już tak zawczasu :wink:

Ale jest dobrze - cały alco wytańczyłam i teraz tylko spać mi się chce bo do domu wróciłam o 2 :-?

Aniu to super! Może w następną sobotę? Nie mów Duszku że tam w sobotę nieczynne...?

znaczy w Mikołajki? no way jak dla mnie

znaczy w Mikołajki? no way jak dla mnie

Aaaa zapomniałam że to Mikołajki :)

No to w kolejną...

Doussie mi się podoba, takie czerwonawe:

http://www.egzopark.pl/images/galeria/doussie7.jpg

Ale taki teak też jest ładny:

http://www.egzopark.pl/images/galeria/teak-afrykanski1.jpg

Ale to to wygląda jak panel :-?

http://www.egzopark.pl/images/galeria/Niemyjscy-035.jpg

to ostatnie żle wybarwione labo gra swiateł cienka..spadam dzieci pa(doussie nie jed czerwonawe..raczej lekko brzoskwiniowate) ale gadaj tu z chopel o kolurach :D :D

Jak byś jeszcze podał gdubość drewna, to poturlałbym się ze śmiechu. A tak tylko poprawiłeś mi nastrój :lol:

Drewno każde jest piękne; warunek - dobrze dobrać resztę wystroju wnętrza.

Znam też ludzi którzy tylko dla zasady kupuja polskie drewno. Też zrobiłbym tak, ale nie ma dwówarstwowych (11mm) polskich desek.