DarioAS 29.11.2008 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 http://www.egzopark.pl/images/galeria/Niemyjscy-035.jpg ale za to jaki piesek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.11.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2008 no i spotkało sie dwóch prawdziwych facetów, ech, jednak wole laseczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 heheh..dzien dopry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.11.2008 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Chłopaki co z Wami kurka? No dobra, niech Ci będzie brzoskwiniowe - miałam na myśli że z kolorów podstawowych to bardziej czerwone niż... co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daro_K 30.11.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 no i spotkało sie dwóch prawdziwych facetów, ech, jednak wole laseczki Dziękuje za komplement. Ja też wole laseczki A co do konfliktów - nie pamiętam bym był uczestnikiem jakiegoś od 2003 roku. Ta wymiana tutaj wygląda raczej; jak dwa trutnie (jeden waleczny, drugi znudzony) kłócą się o kwiatek, na którym właśnie wylądowało siedem pszczółek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 30.11.2008 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Rozumiem że Ty jesteś ten waleczny? A ja jestem kwiatkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 no i spotkało sie dwóch prawdziwych facetów, ech, jednak wole laseczki Dziękuje za komplement. Ja też wole laseczki A co do konfliktów - nie pamiętam bym był uczestnikiem jakiegoś od 2003 roku. Ta wymiana tutaj wygląda raczej; jak dwa trutnie (jeden waleczny, drugi znudzony) kłócą się o kwiatek, na którym właśnie wylądowało siedem pszczółek. ło rety i do tego jeszcze poeta. Kup juz lepiej ten indyjski stolik, bo nie moge patrzec na tą popierdułke. psuje mi całkiem kompozycje kuchenną Dorciu Ty juz jestes kwiatkiem - jak by to okresłiła męska cześc "zdobytym" A propos oglądaliscie wczoraj film przyrodniczy na jedynce? Jak sie pszczoły ze storczykiem pożarły i z szerszeniami? Normalnie film wojenny. Po raz pierwszy od wieków zamarłam przed tv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2008 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 To dobre - szkoda że nie widziałam - mój mąż włączył inny film wojenny, który już w dodatku widziałam, ale za to wcześniej byliśmy w kinie bo jest przegląd filmów górskich w Kinotece - wiesz, Myszko wielbicielko gór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 To dobre - szkoda że nie widziałam - mój mąż włączył inny film wojenny, który już w dodatku widziałam, ale za to wcześniej byliśmy w kinie bo jest przegląd filmów górskich w Kinotece - wiesz, Myszko wielbicielko gór? a widzisz. Ja to do Stolicy mało zaglądam, ale to fajny akcent z tymi filmami. Szkoda, ze nie mozna wejsc do takiego filmu i se połazic troszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.12.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 Niooooo.... Wczoraj było o wspinach w Chinach Majorce, Górach Skalistych, Wenezueli, Grecji - pięęęęekne miejsca, a Majorka po prostu rulezzz!, a jest tak blisko przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 wez, ale mi smaka narobiłas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 cisza jak makiem. Dorcia a Ty patrzyłas na parowary? Który jest fajny? Kiedyś cos mowilas. Powiedz jeszcze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nic nie patrzyłam, nic nie wiem Myślałam o Miele ale se dałam spokój. Chyba wolę sobie kupić taki szybkowar jak Ty a nie do zabudowy parowarkę za kupę kasy.... Za to zmywarkę bym chciała Miele, bo teraz mam Boscha (starą bo starą, ale...) i mam jej dość. A Miele co jak co ale wodne urządzonka umi Czyli może parowar też... Teraz to się martwię bo chciałam pralkę ładowaną od góry, bo już dość mam wyginania się w chińskie osiem żeby pranie wyciągnąć i co z tego że mnóstwo takich pralek jest, skoro ŻADNA firma nie robi suszarek ładowanych od góry? To dopiero się nawyginam Chyba sobie zrobię obie ładowane od przodu na jakimś podwyższeniu, podwieszone czy co... Wrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.12.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Chyba sobie zrobię obie ładowane od przodu na jakimś podwyższeniu, podwieszone czy co.. hmmmmmmmmmmmmm w chinskie osiem itp..pioknie piknie teraz to naprawde smaka narobiłaś heheheheheheeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nic nie patrzyłam, nic nie wiem Myślałam o Miele ale se dałam spokój. Chyba wolę sobie kupić taki szybkowar jak Ty a nie do zabudowy parowarkę za kupę kasy.... Za to zmywarkę bym chciała Miele, bo teraz mam Boscha (starą bo starą, ale...) i mam jej dość. A Miele co jak co ale wodne urządzonka umi Czyli może parowar też... Teraz to się martwię bo chciałam pralkę ładowaną od góry, bo już dość mam wyginania się w chińskie osiem żeby pranie wyciągnąć i co z tego że mnóstwo takich pralek jest, skoro ŻADNA firma nie robi suszarek ładowanych od góry? To dopiero się nawyginam Chyba sobie zrobię obie ładowane od przodu na jakimś podwyższeniu, podwieszone czy co... Wrrrr Mialam powiedziec ze suszarke moglabys na pralce postawic, ale nie mozesz: Nic Ci to nie da i tak jak bedzie podwyzszenie to po cos bedziesz siegała na dól. Ja mam zmywarke siemensa ultrasilence czy cos i jest super swietna, pojemna i cichutka. I ma fajny program 70 stopni. To czasem zrobie talerzykom tą przyjemnośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.12.2008 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Siemens to to samo co Bosch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.12.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 a jednak co innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Teraz to się martwię bo chciałam pralkę ładowaną od góry, bo już dość mam wyginania się w chińskie osiem żeby pranie wyciągnąć i co z tego że mnóstwo takich pralek jest, skoro ŻADNA firma nie robi suszarek ładowanych od góry? To dopiero się nawyginam Chyba sobie zrobię obie ładowane od przodu na jakimś podwyższeniu, podwieszone czy co... Wrrrr ja miałam pralkę ładowaną od góry... nigdy więcej nie widać, co się pierze, jak się pierze, czy wszystko wporządku z prankiem.. ale to nic, najbardziej to mnie to wku..., że przy wkładaniu czy przy wyciąganiu prania ciągle klapa spadała, no i ile się łaciną najechałam , to moje... Juz wolę sie schylać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.12.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 Dopry dzionek Państwu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.12.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzien Dobry, dobry dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts