Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dorcia - może i interesujące ale jakie musi być wk...jące tak tam biegać :lol: :lol: :lol:

Co do kolorków - to ja szczerze mówiąc głównie o blacie a nie o urządzeniach. Pamiętasz inspiracje Neferci w temacie czerwonej kuchni? Blaty czarne albo jasnoszare - wyglądały bosko.

No ale każdy ma to co lubi wiec nie marudzę więcej.

aż sobnie pozapisywałam te twoje czerwone inspiracje...

coś pięknego :roll:

ciągle mi czegoś brakuje w moim mieszkanku, niby już wszystko jest, ale nie wszystko... :roll:

mam czerwoną ścianę i ona powoduje, że tak mi ciągle czegoś brak normalnie :-? :roll:

Hehe cieszę się :D

Ja sobie właśnie kupiłam parę dni temu w Duce pierwszy czerwony akcent, bo się nie mogłam powstrzymać :oops: (a to było zanim dostałam burę od Efilki że za dużo czerwonego będzie :lol: ) - taką paterę czy jak to tam się zwie wiśniowawą tak fajnie nierówno barwioną... Postawię na stole, żeby się łączyła jadalnia z kuchnią, bo za bardzo w jadalni nic oprócz stołu nie będzie... Krzesła ewentualnie :wink:

Dorcia - może i interesujące ale jakie musi być wk...jące tak tam biegać :lol: :lol: :lol:

Co do kolorków - to ja szczerze mówiąc głównie o blacie a nie o urządzeniach. Pamiętasz inspiracje Neferci w temacie czerwonej kuchni? Blaty czarne albo jasnoszare - wyglądały bosko.

No ale każdy ma to co lubi wiec nie marudzę więcej.

Taaaak no takie szare to ładne, tylko te granity mają to do siebie że są strasznie pstrokate i to psuje wrażenie, łupki są za ciemne, a coriany za drogie jak na plastik bądź co bądź.... No nic, zobaczymy :D

A co do lodówki - to było sarkastyczne to "interesujące", tylko może nie było słychać wyraźnie tonu głosu przez monitor :lol:

Taaaak no takie szare to ładne, tylko te granity mają to do siebie że są strasznie pstrokate i to psuje wrażenie, łupki są za ciemne, a coriany za drogie jak na plastik bądź co bądź.... No nic, zobaczymy :D

A co do lodówki - to było sarkastyczne to "interesujące", tylko może nie było słychać wyraźnie tonu głosu przez monitor :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. To jest pstrokate

http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo_descr/Merlin_Blue.jpg

http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo_descr/Kashmir_White.jpg

http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo_descr/millenium_cream.jpg

a to nie?

http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo/Capao_Bonito.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

P.S. To jest pstrokate

(...)

a to nie?

(...)

Śmiej się śmiej, a mi się po nocach śni to i wcale nie jest pstrokate w granitowym tego słowa znaczeniu :wink:

http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo_descr/iron_red1.jpg

:( :( :(

Policzyłam że musiałabym dać 7-8 tysi na moje 4mkw blatu + obróbka.... Nie jest to może jeszcze wielkie szaleństwo, ale jednak...

no mozna i tak, ale tylko pod warunkiem ze posilki przygotowuje sie wlasnie w jadalni, a nie w kuchni... :D

Czy ja wiem? W sumie czasem sobie siadam przy stole w kuchni robiąc coś jak mi się nie chce długo stać i łamać sobie kręgosłup nad blatem na torturniczej wys. 80 cm :roll: np. obcinanie końcówek fasolki szparagowej... Więc jak w kuchni nie będzie stołu to trzeba będzie czasem się przejść do jadalni może :p

A tak swoją drogą to sobie właśnie myślałam, że koniec będzie z wyciąganiem sztućców, otwieraniem zmywarki, zaglądaniem do lodówki nie wstając od stołu, tak jak jest to możliwe teraz... Ale i tak się nie mogę doczekać :D

Och a jeszcze od tych schodów na górę i na dół - jaką ja będę miała figurę :lol:

Brawo liderko! :lol:

Ten millenium cream ładny. :D

Kochana, jak czerwień przełamiesz szarością, czernią, bielą lub takim chociażby millenium cream, to będzie super! I do tego trochę dodatków szarych/czarnych/białych lub millenium cream (no, z tym ostatnim to może być większy kłopot :roll: ) na zmianę z czerwonymi i git! :D

No właśnie tak sobie myślałam że główne kolory to czerwień i szary a to złamane jakąś wanilią/kremowym/jaśniutkim beżem i ten millennium cream tu bardzo pasuje :p

Ale to jest super, jak ktoś z zewnątrz spojrzy na coś nowym okiem: oglądałam granity na interstone 100,000 razy i nigdy nie zauważyłam m.c. :oops:

Dzięki Efilciu, jesteś wielka! :D (i to nie jest dyskomplement :lol: )

w dodatku podobno bardzo ładny w realu

a teraz Ci się do czegoś przyznam - ten 'Twój' granit czerwono szary to mi się kojarzy z takim plastikiem z czasów komunizmu - chyba był z odzysku i takie właśnie kolory nie do końca wymieszane miał - miałam taką doniczkę - wypisz wymaluj ten blat :roll:

P.S. To jest pstrokate

(...)

a to nie?

(...)

Śmiej się śmiej, a mi się po nocach śni to i wcale nie jest pstrokate w granitowym tego słowa znaczeniu :wink:

Policzyłam że musiałabym dać 7-8 tysi na moje 4mkw blatu + obróbka.... Nie jest to może jeszcze wielkie szaleństwo, ale jednak...

8 tyś to nie jest szaleństwo?? :o

za taki kawałek blatu, to dla mnie jednak jest :roll: :wink:

P.S. To jest pstrokate

(...)

a to nie?

(...)

8 tyś to nie jest szaleństwo?? :o

za taki kawałek blatu, to dla mnie jednak jest :roll: :wink:

dorcia Ty chyba lubiłas zabawę plasteliną, przyznaj sie ;)