efilo 18.12.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 P.S. To jest pstrokate (...) a to nie? (...) Śmiej się śmiej, a mi się po nocach śni to i wcale nie jest pstrokate w granitowym tego słowa znaczeniu http://www.interstone.pl/userFiles/products/photo_descr/iron_red1.jpg Policzyłam że musiałabym dać 7-8 tysi na moje 4mkw blatu + obróbka.... Nie jest to może jeszcze wielkie szaleństwo, ale jednak... 8 tyś to nie jest szaleństwo?? za taki kawałek blatu, to dla mnie jednak jest dorcia Ty chyba lubiłas zabawę plasteliną, przyznaj sie bingo!!!! z czymś mi się to jeszcze kojarzyło z dzieciństwa! ale nie mogłam zlokalizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 18.12.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Wypiłam Ania czemu tynki przed wod-kanem? Nie porąbią Ci tynków? mam nadzieję że o to pytanie chodziło tynki przed wod konem żeby rurek tynkarze nie podeptali i nie upieprzyli tynkiem rurki do kaloryferów raptem ze 20 cm na ścianę wchodzą więc to nie problem podkuć i zakleić dziurkę a tam gdzie będą rurki do kraników i tak będą płytki hydraulicy podkują rozłożą wszystko i sprawdzą czy jest OK po czym wejdę panowie od wylewek i zaleją betonkiem w jeden dzień cały domek tak chce mój hydraulik i co ja się z nim będę spierać u mnie chcesz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 a tak to wygląda wodkan po tynkach http://images25.fotosik.pl/131/55ed05cce839cfae.jpg pożyczone od jasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 23:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 no to rozumiem. ja tam wole żeby mi wytynkowali jak juz wszystkie bruzdy będą porobione. a czemu elektryki nie robisz już teraz? ze względu na kable? ze względu trochę na kasę ale to nie jest duże problemo elektryke ma robić mój tata ale jest teraz po operacji malutkiej i musi wydobrzeć i dobrze wypocząć więc spokojnie czekam do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.12.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2008 Cudownie, Aniu że oblukałaś, to teraz jeszcze byś łaskawie odpowiedziała na pytania, jakie się do Ciebie wcześniej pojawiły mam nadzieję że nic nie przegapiłam dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Policzyłam że musiałabym dać 7-8 tysi na moje 4mkw blatu + obróbka.... Nie jest to może jeszcze wielkie szaleństwo, ale jednak... 8 tyś to nie jest szaleństwo?? za taki kawałek blatu, to dla mnie jednak jest No przecież mówię że szaleństwo, ale że nie wielkie - słyszałam o większych Efilka jesteś po prostu super - jeszcze słowo a już znienawidzę Iron Reda! Myszka - no fakt, lubiłam Ale potem się zorientowałam że jednak wolę ugniatać palcami inne rzeczy... Ania - to ma duży sens co mówisz, tym bardziej jak ja w ogóle nie chcę kaloryferów , tylko że mi mówi odkurzacz, żeby go instalować przed elektryką a po wodkanie, bo łatwiej jest gdzie indziej poprowadzić kabelek, niż potem go przesuwać bo OC poprowadzić inaczej jest trudno... No a elektrykę robić po tynkach to już nieporozumienie Więc nie wiem co zrobię... Duszku - no cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 niiooo hheeejjjkkkaaa...kobiałki jak tam samopoczucie u nas pada śnieżek superaśnie jeeezzzdd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łaaał to świątecznie macie Nie to co w Wawce - wczoraj cały dzień lało, dziś też mokro Ale za to mamy jutro sobotę, a Wy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 tyz ale pracujocom wis???a w poniedziałek kraków muszem nawiedzic..drugi samochod do nadarzyna posyłam..dopiero wtorek popołudniu wolny bede miał a miało byc od poniedziałku laba:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 19.12.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Łaaał to świątecznie macie Nie to co w Wawce - wczoraj cały dzień lało, dziś też mokro Ale za to mamy jutro sobotę, a Wy? W Wawce i pod Wawką breja , podmuchaj trochę duszku w naszą stronę i nawiej nam tych chmur śniegowych żeby na święta choć kapka spadła. Jutro sobota, a dziś to co niektórzy mają urlopowy piątek! Dorcia, mi też ten szaro-czerwny jakoś źle się kojarzy , chociaż u Ciebie w kuchni to może właśnie ładnie by wyglądał. Tylko ta cena powalająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 niiooo hheeejjjkkkaaa...kobiałki jak tam samopoczucie u nas pada śnieżek superaśnie jeeezzzdd... u nas też pada mokry, bo mokry, ale jak pięknie jest za oknem wolę taki snieg od tego deszczu i wilgoci aż mi się mordka od rana śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 podmuchaj trochę duszku Nie no doprawdy, czego od Ciebie teraz wymagają! I jeszcze przyszła tu wszystkich wkurzać tym swoim urlopem A mi się jakoś śmieje i w deszcz - wczoraj byłam na kabaretach Bałtroczyka w Palladium - super sprawa, naprawdę się w połowie bym tak nie uśmiała oglądając ich w TV, jak będąc na miejscu. Tym bardziej że najfajniej to jest jak są przerwy na reklamy, a oni się zaczynają wygłupiać już bez żadnych barier - normalnie mnie bolała szczęka od śmiechu Polecam, czad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dorcia robię najpierw elektrykę potem tynki po tynkach jednocześnie wodkan i odkurzacz (jedno i drugie robi hydraulik) kuzyn ma dom zrobiny na gotowo tydzień przed przeprowadzą zamontował jednostkę odkurzacza i okazalo się że nie ma ciągu dlaczego ? bo jakiś tynkujący patafian nadepnął albo zrzucił coś na rurkę od OC nie chcę tego przerabiać szukać i kuć tynki po malowaniu żeby znaleźć pęknięcie system odkurzacza nie jest skomplikowany ustalasz ile chcesz mieć podłączeń (można by wąż ogrodowy 9 m położyć i wypróbować czy sięga z tego miejsca wszędzie gdzie chcesz) i ewentualnie przygotować miejsce na szufelki - polecane miejsca to kuchnia i przedpokój po wodkanie i OC wylewki i się przeprowadzam bo strasznie niecierliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 AskaK napisał: podmuchaj trochę duszku Nie no doprawdy, czego od Ciebie teraz wymagają! heheh moge troskem podmuchac na wawkiem lub na wawce ale ponetna być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 AskaK napisał: podmuchaj trochę duszku Nie no doprawdy, czego od Ciebie teraz wymagają! heheh moge troskem podmuchac na wawkiem lub na wawce ale ponetna być musi A co, nie jest ponętna? Nie wyświetla Ci się Asi avatar? Ania w sumie mądrze mówisz - niech nie pierniczą że nie wiadomo gdzie, tylko niech przyjadą i powiedzą, a potem niech się elektryk tego trzyma, przyjadą jeszcze raz i zrobią swoje - ehhh i kto mówi że blondi są nie teges? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No nie wiem kto tak mówi bo niektóre blondi są właśnie teges w 100% Duch podmuch dotarł za oknem śnieg z deszczem i p......dzi znaczy się zimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A co, nie jest ponętna? Nie wyświetla Ci się Asi avatar? której asi darioas... patsym sem na niom na nk sredni co tsy dni wis ale cii.. ania znacy płuca mom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A co, nie jest ponętna? Nie wyświetla Ci się Asi avatar? której asi darioas... No nieeee, tej co chciała żebyś dmuchnął, no przeca A płuca musisz jeszcze ciutkę wysilić, bo do centrum nie doleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 A co, nie jest ponętna? Nie wyświetla Ci się Asi avatar? której asi darioas... patsym sem na niom na nk sredni co tsy dni wis ale cii.. ania znacy płuca mom?? no dałeś radę więc chyba masz wydmuch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts