DorciaIQ 05.08.2008 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 do 6- stej........ yyyyyyyy to dlaczego mnie się pokazuje ino 4? już wiem, że nie ma bliźniaka... za to som karpiki.... Są tylko 4 czyżby jakaś nielegalna kopia? Trzeba sprawdzić!!!!!!!! Oj dobra, nie czepiaj się szczegółów, tyle tam jest tekstu, jakby było 6 stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? hm....ja go nie bronię.....ale dobra gitara nie jest zła.... ale fakt mógł zapytać o pozwoleństwo...zwłaszcza jak Ci piwko limituje...powołując się na sprawy ważnej wagi....dom. widzisz ja mam inną sytuację.... u mnie małż się nie łasi, siatów nie odbiera, sprzątać nie chce, z roboty się spóźnia, i mam teściowa której się wydaje, ze każdy facet to święta krowa... Pod fundament z taką teściową!!! No właśnie o to zapytanie mi ino chodzi, bo przecież bym mu pozwoliła, sama się zajarałam (a teraz muszę udawać że wcale mnie ten jego "zakup" nie interesuje... ) ale z drugiej strony tak sobie myślę: niech mi tylko teraz spróbuje coś jęknąć na jakiś mój kupiony ciuch czy że nie idziemy do kina/knajpy/whatever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 do 6- stej........ yyyyyyyy to dlaczego mnie się pokazuje ino 4? już wiem, że nie ma bliźniaka... za to som karpiki.... Są tylko 4 czyżby jakaś nielegalna kopia? Trzeba sprawdzić!!!!!!!! Oj dobra, nie czepiaj się szczegółów, tyle tam jest tekstu, jakby było 6 stron Porządek musi być dziewczyny! A wy dalej o tej gitarze?! macie zdrowie A wy takie święte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? Proszę mężowi pogratulować zakupu! Zuch chlopak!!!!!! jeszcze zdziwiona , że nie zapytał Oj Dorcia Teraz na sofie to........ gitara będzie leżeć Cholerna męska solidarność jąder Nawet tych nieużywanych przez 9 tygodni....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie??? Proszę mężowi pogratulować zakupu! Zuch chlopak!!!!!! jeszcze zdziwiona , że nie zapytał Oj Dorcia Teraz na sofie to........ gitara będzie leżeć Cholerna męska solidarność jąder Nawet tych nieużywanych przez 9 tygodni....... Lepsza solidarność jąder niż jajników, których nawet nie widać I pobawić się nie można tak jak ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 wiesz co stukpuk ty jak w nicku - tylko o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 wiesz co stukpuk ty jak w nicku - tylko o jednym O wędkarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.08.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? no ba , pewnie, że nie....never!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? no ba , pewnie, że nie....never!!! Jesteście gorsze odemnie I to ze dwa razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no i gdzie ta fota? daj mu piwo to może mu się siusiu szybciej zachce. albo lepiej sama sobie piwo weź , co mu będziesz przynosić, to może jemu też się zachce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? no ba , pewnie, że nie....never!!! Jesteście gorsze odemnie I to ze dwa razy My prznajmniej się nie krygujemy na NIEWINIĄTKA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? no ba , pewnie, że nie....never!!! Jesteście gorsze odemnie I to ze dwa razy My prznajmniej się nie krygujemy na NIEWINIĄTKA! A DORCIA to już ze 3 razy gorsza odemnie Szkoda ,że męża nie można zapytać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dorcia zdjęcia superanckie co do chudziaka - IMHO nic się nie stało a przynajmniej za pompe nie musisz dwa razy płacić. chudziak jest tylko po to żeby beton na ławy się z gruntem nie mieszał. jak związał na tyle że się na nim skórka zawiązała i dało się układać normalnie zbrojenia to jest gites. a że dystanse dali to dobrze. zbrojenie powinno być w środku ławy a nie pod nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Zdjęcia pierwsza klasa! A gdzie jest ten wątek o sexie betoniarki i pompy do betonu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dorcia zdjęcia superanckie co do chudziaka - IMHO nic się nie stało a przynajmniej za pompe nie musisz dwa razy płacić. chudziak jest tylko po to żeby beton na ławy się z gruntem nie mieszał. jak związał na tyle że się na nim skórka zawiązała i dało się układać normalnie zbrojenia to jest gites. a że dystanse dali to dobrze. zbrojenie powinno być w środku ławy a nie pod nią Dzięki, tego właśnie potrzebowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.08.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Zdjęcia pierwsza klasa! A gdzie jest ten wątek o sexie betoniarki i pompy do betonu?! No nie pamiętasz już jednego ze swych ulubionych wątków o seksie z wibratorami i robotami? Faceci to jednak krótką pamięć mają... I dobrze jak tylko pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Dorcia zdjęcia superanckie co do chudziaka - IMHO nic się nie stało a przynajmniej za pompe nie musisz dwa razy płacić. chudziak jest tylko po to żeby beton na ławy się z gruntem nie mieszał. jak związał na tyle że się na nim skórka zawiązała i dało się układać normalnie zbrojenia to jest gites. a że dystanse dali to dobrze. zbrojenie powinno być w środku ławy a nie pod nią Dzięki, tego właśnie potrzebowałam do usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.08.2008 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.08.2008 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Cześć poranny Stuku Czekałam wczoraj aż małż pójdzie siusiu: trzymał i trzymał i trzymał nie mogąc rozstać się z gitarką Nie przetrzymałam go nawet w pójściu spać, mimo że jak zwykle zasiedziałam się na forum... Dopiero dziś rano udało mi się cyknąć fotę bo jeszcze śpi http://img240.imageshack.us/img240/3133/hpim2072sk9.jpg Ależ to tałatajstwo mi dużo miejsca zabiera w tym malutkim mieszkanku A najlepsze jest to, że chłopak i tak nie gra na wzmacniaczu normalnie, bo jest za głośno wtedy, a gra tylko wieczorami, tylko przez słuchawki siebie słucha Przynajmniej mi uszu nie piłuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts