Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

do 6- stej........ yyyyyyyy to dlaczego mnie się pokazuje ino 4? :o

już wiem, że nie ma bliźniaka... :lol: za to som karpiki.... :lol:

Są tylko 4 :o :o :o czyżby jakaś nielegalna kopia? :evil: :-?

Trzeba sprawdzić!!!!!!!! 8) 8) 8)

Oj dobra, nie czepiaj się szczegółów, tyle tam jest tekstu, jakby było 6 stron 8) :lol:

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie :lol: ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! :o :evil: :evil: :evil:

Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! :evil: Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie???

hm....ja go nie bronię.....ale dobra gitara nie jest zła.... :oops:

ale fakt mógł zapytać o pozwoleństwo...zwłaszcza jak Ci piwko limituje...powołując się na sprawy ważnej wagi....dom.

widzisz ja mam inną sytuację.... u mnie małż się nie łasi, siatów nie odbiera, sprzątać nie chce, z roboty się spóźnia, i mam teściowa której się wydaje, ze każdy facet to święta krowa... :evil:

Pod fundament z taką teściową!!! :roll: :lol:

No właśnie o to zapytanie mi ino chodzi, bo przecież bym mu pozwoliła, sama się zajarałam (a teraz muszę udawać że wcale mnie ten jego "zakup" nie interesuje... :wink: ) ale z drugiej strony tak sobie myślę: niech mi tylko teraz spróbuje coś jęknąć na jakiś mój kupiony ciuch czy że nie idziemy do kina/knajpy/whatever 8)

do 6- stej........ yyyyyyyy to dlaczego mnie się pokazuje ino 4? :o

już wiem, że nie ma bliźniaka... :lol: za to som karpiki.... :lol:

Są tylko 4 :o :o :o czyżby jakaś nielegalna kopia? :evil: :-?

Trzeba sprawdzić!!!!!!!! 8) 8) 8)

Oj dobra, nie czepiaj się szczegółów, tyle tam jest tekstu, jakby było 6 stron 8) :lol:

Porządek musi być dziewczyny! A wy dalej o tej gitarze?! macie zdrowie :D

A wy takie święte? :o

A ja naprawdę poproszę linka do tej stronki o wychowaniu mężów bo mam kryzys: wracam do domu, a tu milutki od progu drzwi otwiera, siaty odbiera, przymila się i łasi, bierze mnie za rękę, prowadzi do salonu (ja już sobie myślę jak fajnie było ostatnio na tej sofie :lol: ) i co mi pokazuje??? GITARĘ ELEKTRYCZNĄ KTÓRĄ KUPIŁ ZA 2 TYSIE NIC MI O TYM NIE MÓWIĄC, NIE UPRZEDZAJĄC, NIE PYTAJĄC SIĘ O ZGODĘ! :o :evil: :evil: :evil:

Bo niby to taki "spontan" był no i jeszcze była w promocji... A jak k.wa ja chcę iść do knajpy to: ależ kochanie, oszczędzamy, przecież się budujemy! :evil: Wrrrr ale jestem zła.... I nie chodzi o to, że bym mu nie dała jej kupić, ale fajnie jest większe zakupy najpierw przedyskutować chyba, nie???

Proszę mężowi pogratulować zakupu! Zuch chlopak!!!!!!

jeszcze zdziwiona , że nie zapytał :o :o :lol: :D Oj Dorcia :D

Teraz na sofie to........

gitara będzie leżeć :lol: :lol: :lol:

Cholerna męska solidarność jąder :evil: Nawet tych nieużywanych przez 9 tygodni....... :oops: :oops: :oops:

:lol:

Proszę mężowi pogratulować zakupu! Zuch chlopak!!!!!!

jeszcze zdziwiona , że nie zapytał :o :o :lol: :D Oj Dorcia :D

Teraz na sofie to........

gitara będzie leżeć :lol: :lol: :lol:

Cholerna męska solidarność jąder :evil: Nawet tych nieużywanych przez 9 tygodni....... :oops: :oops: :oops:

:lol:

Lepsza solidarność jąder niż jajników, których nawet nie widać :o

I pobawić się nie można tak jak ......... :oops: :oops: :oops: :wink:

Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? :wink:

no ba , pewnie, że nie....never!!! :lol:

Jesteście gorsze odemnie :wink: I to ze dwa razy :lol: :o

My prznajmniej się nie krygujemy na NIEWINIĄTKA! :D

Wiecie co? Fajna ta gitarka w sumie... Jak pójdzie siusiu czy co to cyknę fotę i Wam pokażę, bo przecież nie mogę dać po sobie poznać że mnie interesuje, nie? :wink:

no ba , pewnie, że nie....never!!! :lol:

Jesteście gorsze odemnie :wink: I to ze dwa razy :lol: :o

My prznajmniej się nie krygujemy na NIEWINIĄTKA! :D

A DORCIA to już ze 3 razy gorsza odemnie :D :D :D :o :o :o

Szkoda ,że męża nie można zapytać!

Dorcia

zdjęcia superanckie

co do chudziaka - IMHO nic się nie stało a przynajmniej za pompe nie musisz dwa razy płacić. chudziak jest tylko po to żeby beton na ławy się z gruntem nie mieszał. jak związał na tyle że się na nim skórka zawiązała i dało się układać normalnie zbrojenia to jest gites.

a że dystanse dali to dobrze. zbrojenie powinno być w środku ławy a nie pod nią :wink:

Dorcia

zdjęcia superanckie

co do chudziaka - IMHO nic się nie stało a przynajmniej za pompe nie musisz dwa razy płacić. chudziak jest tylko po to żeby beton na ławy się z gruntem nie mieszał. jak związał na tyle że się na nim skórka zawiązała i dało się układać normalnie zbrojenia to jest gites.

a że dystanse dali to dobrze. zbrojenie powinno być w środku ławy a nie pod nią :wink:

Dzięki, tego właśnie potrzebowałam :lol:

Dorcia

zdjęcia superanckie

Dzięki, tego właśnie potrzebowałam :lol:

do usług :lol:

Cześć poranny Stuku :D

Czekałam wczoraj aż małż pójdzie siusiu: trzymał i trzymał i trzymał nie mogąc rozstać się z gitarką :roll: Nie przetrzymałam go nawet w pójściu spać, mimo że jak zwykle zasiedziałam się na forum... Dopiero dziś rano udało mi się cyknąć fotę bo jeszcze śpi :wink:

http://img240.imageshack.us/img240/3133/hpim2072sk9.jpg

Ależ to tałatajstwo mi dużo miejsca zabiera w tym malutkim mieszkanku :cry: A najlepsze jest to, że chłopak i tak nie gra na wzmacniaczu normalnie, bo jest za głośno wtedy, a gra tylko wieczorami, tylko przez słuchawki siebie słucha :D Przynajmniej mi uszu nie piłuje :lol: