aniawmuratorze 19.12.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dorcia jade jutro sobie podłogi pooglądać w Ruścu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 jedz ale na same egzoty trafis...jak kcesz ługowane bielone (kurce chyba byłaś to ty?? nie?) tto musim sie spotkac..jakosi w stycniu..wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 jedz ale na same egzoty trafis...jak kcesz ługowane bielone (kurce chyba byłaś to ty?? nie?) tto musim sie spotkac..jakosi w stycniu..wis tak to ja ale muszę sobie różne pooglądać żeby wiedzieć co mi sie podoba a co nie i trochę nadgryźć temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 tylko mnie ipe i sucupiry nie nadgryzo bo łokropnie tfrde jeezd wis..co by sabkóff nie searczingować ..potym wis .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Dorcia jade jutro sobie podłogi pooglądać w Ruścu Cholercia jutro nie dam rady Porób foty koniecznie! Jakbyś gdzieś przyuważyła cabreuvę to obcykaj plis plis pliiiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 heheeh chyba nie maja połozonej na saloniku..nbie pamietam..ale raczej nie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Kurczę Duchu jestem pod wrażeniem - już pada w centrum :D Fakt, że się roztapia zanim dotknie podłoża ale chociaż można popatrzeć na płatki podświetlone światełkami świątecznych dekoracji Kurczę to Ania chociaż poproszę fotorelację pt. Doussie vs. Jatoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 dzisiaj ci wkleje w watek..jak lubisz jasne doussie jak ciemne jatoba.. siem ma plucka a cio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Bardzo chętnie, przyjmę fotek każde ilości ale chodziło mi o to żeby porównanie było w takich samych warunkach No wiem, wiem - sama se moge pojechać i zrobić i pojadę po Świętach, ale ja się nie mogę doczekać! Nie mogę się też doczekać podłogi u Neferci bo właśnie o to m.in. chodzi, że nie wiem tak naprawdę jak ciemną chcę podłogę, a ona ma podobnie jak ja: duży salon i sporo światła (no więcej niż ja, ale...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.12.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 zabiore aparat i zrobię fotki dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.12.2008 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Jeeeesoooo a ja normalnie przegapiłam SSO/SSZ !!!! Gratulacje Dorcia! Ale jesteś szybciutka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 tyz ale pracujocom wis???a w poniedziałek kraków muszem nawiedzic..drugi samochod do nadarzyna posyłam..dopiero wtorek popołudniu wolny bede miał a miało byc od poniedziałku laba:(( no to Duszku pozwól ze ja odbiore ten transporcik , na jaką ulice posyłasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Nie mogę się też doczekać podłogi u Neferci bo właśnie o to m.in. chodzi, że nie wiem tak naprawdę jak ciemną chcę podłogę, a ona ma podobnie jak ja: duży salon i sporo światła (no więcej niż ja, ale...) tam bydzie jatoba vs mebau..obacem jaki rozmiar w czym dostane..poczekamy łobocymy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 zabiore aparat i zrobię fotki dla Ciebie Aniu jeszcze troche popedałujesz na tym rowerku to pojde po swoj do piwnicy i bede Cie nadganiac z formą! juz mam wyrzuty sumienia ze Ty tak tu jezdzisz a ja siedze jak ta d... wołowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.12.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 No co Ty, Mysia, przecież Ty cały czas wyciskasz!!! A ja stoję nieruchomo jak ta kolubryna Duszku, a ja myślałam że u Neferki merbau postanowione Rasia witaj w mych skromnych progach Aniu będę zobowiązana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 nie mos kaj tsymac mysko... dorcia cas pokaze..łobocymy s nefcia nic nie przesadzamy jak na razie myslimy..a czas na myslenie nigdy stracony nie jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 aj kurka zapomnialam o tej sztandze, jakas taka malo mobilna jestem, moze teraz czas na nózki. a wiecie jaki kolo mnie fajny las jest? Jak tam sie mozna wyzyc na rowerze po tych dziurach i dziurzyskach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 chyba se musze worek treningowy kupic, bo nagle mi ruchu zabraklo i jakiegos naplywu energii dostałam po chorobie. to dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 19.12.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 bidny małz na szczyscie swieta za pasem to siem na ciastach i gotowaniu wyzyjesz troszkem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.12.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 no co Ty ja do Tesciowej jade w Świeta - jedyne co to przeprowadzke mam ale nie ja bede targac kartony i meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts