wu 21.12.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://www.ekartki.pl/cards_files/19/19139_Wesołych%20Świąt!!!.5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 21.12.2008 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://www.ani3.dk/jul01/jul770/Fie%20(32).gif Prószy śnieg czysty jak nasze serca, gdziekolwiek spojrzeć tam śniezne kobierce. Cichutko rozbrzmiewa wesoła kolęda, niech bardzo piękne będą te Święta. WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.12.2008 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fajne te sprzęty są, które pokazywałaś. Ten z windą sprawdziłbym jak się zachowuje w praktyce, ja np. jak coś piekę - mięso zazwyczaj, albo zapiekankę - to w czasie pieczenie potrzebuję co jakiś czas zajrzeć jak się mięsiwo czuje. lodówki ciekawe, ta ostatnia nie miała piwa w środku Suszna uwaga - no niby widać przez szybkę, szczególnie że jest wygodnie na wysokości oczu, ale otworzyć to co innego, a wydaje się że tu trzeba go totalnie wynicować i całe ciepło ucieknie jak się zajrzy... W ogóle ten obrazek dziwny był jak się potem przyjrzałam - jakiś nieudolny photoshoper się nim bawił Dziękuję za kolejne piękne życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 22.12.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku życzy stukpuk http://images34.fotosik.pl/423/e36ee2ab04a4f763.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.12.2008 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Uuuuuuuu jaki śliczniusi koteczek, no nie mogę!!!! Dzięki Stukuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.12.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fajne te sprzęty są, które pokazywałaś. Ten z windą sprawdziłbym jak się zachowuje w praktyce, ja np. jak coś piekę - mięso zazwyczaj, albo zapiekankę - to w czasie pieczenie potrzebuję co jakiś czas zajrzeć jak się mięsiwo czuje. lodówki ciekawe, ta ostatnia nie miała piwa w środku Suszna uwaga - no niby widać przez szybkę, szczególnie że jest wygodnie na wysokości oczu, ale otworzyć to co innego, a wydaje się że tu trzeba go totalnie wynicować i całe ciepło ucieknie jak się zajrzy... W ogóle ten obrazek dziwny był jak się potem przyjrzałam - jakiś nieudolny photoshoper się nim bawił Dziękuję za kolejne piękne życzenia No wlasnie, tez sobie pomylsalam o tym cieple, ale zaraz potem doszlo do mojej blond glowki ze cieplo ucieka do góry, wiec teoretycznie ucieknie z niego mniej ciepla niz z piekarnika otwieranego tradycyjnie... Mi sie ten kosmiczny piekarnik nawet podoba, tylko trzeba go umiec dobrze wkomponowac do kuchni, no i miec kase zeby za niego zaplacic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.12.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fajne te sprzęty są, które pokazywałaś. Ten z windą sprawdziłbym jak się zachowuje w praktyce, ja np. jak coś piekę - mięso zazwyczaj, albo zapiekankę - to w czasie pieczenie potrzebuję co jakiś czas zajrzeć jak się mięsiwo czuje. lodówki ciekawe, ta ostatnia nie miała piwa w środku Suszna uwaga - no niby widać przez szybkę, szczególnie że jest wygodnie na wysokości oczu, ale otworzyć to co innego, a wydaje się że tu trzeba go totalnie wynicować i całe ciepło ucieknie jak się zajrzy... W ogóle ten obrazek dziwny był jak się potem przyjrzałam - jakiś nieudolny photoshoper się nim bawił Dziękuję za kolejne piękne życzenia No wlasnie, tez sobie pomylsalam o tym cieple, ale zaraz potem doszlo do mojej blond glowki ze cieplo ucieka do góry, wiec teoretycznie ucieknie z niego mniej ciepla niz z piekarnika otwieranego tradycyjnie... Mi sie ten kosmiczny piekarnik nawet podoba, tylko trzeba go umiec dobrze wkomponowac do kuchni, no i miec kase zeby za niego zaplacic te piekarniki z windą fajne ale jak się ma miejsce aby go zamontować - zawsze trrzeba pamiętać że pod nim nic nie może stać !!! nie wiem czy warto tyle kasy na to wydawać ... ja tam kupuje tradycyjny choć jeszcze nie wiem jaki i na co w ogóle patrzećprzy zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.12.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fajne te sprzęty są, które pokazywałaś. Ten z windą sprawdziłbym jak się zachowuje w praktyce, ja np. jak coś piekę - mięso zazwyczaj, albo zapiekankę - to w czasie pieczenie potrzebuję co jakiś czas zajrzeć jak się mięsiwo czuje. lodówki ciekawe, ta ostatnia nie miała piwa w środku Suszna uwaga - no niby widać przez szybkę, szczególnie że jest wygodnie na wysokości oczu, ale otworzyć to co innego, a wydaje się że tu trzeba go totalnie wynicować i całe ciepło ucieknie jak się zajrzy... W ogóle ten obrazek dziwny był jak się potem przyjrzałam - jakiś nieudolny photoshoper się nim bawił Dziękuję za kolejne piękne życzenia No wlasnie, tez sobie pomylsalam o tym cieple, ale zaraz potem doszlo do mojej blond glowki ze cieplo ucieka do góry, wiec teoretycznie ucieknie z niego mniej ciepla niz z piekarnika otwieranego tradycyjnie... Mi sie ten kosmiczny piekarnik nawet podoba, tylko trzeba go umiec dobrze wkomponowac do kuchni, no i miec kase zeby za niego zaplacic te piekarniki z windą fajne ale jak się ma miejsce aby go zamontować - zawsze trrzeba pamiętać że pod nim nic nie może stać !!! nie wiem czy warto tyle kasy na to wydawać ... ja tam kupuje tradycyjny choć jeszcze nie wiem jaki i na co w ogóle patrzećprzy zakupie Justynko za to wybrałas podobną lodówke do mojej. Widzialam tego Twojego boscha w sklepie. Ladnie sie prezentuje ten srebrny, ten szklany tez niczego sobie i są rózne kolory.. a wybralam czarnuchowatego siemensa. jezdem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Te szklane lodówki BOSCH są super i czarna najbardziej nam się podoba ale chyba będzie cappucino bo do mebli jasnych ... chcieliśmy najpierw side by side ale za dużo prądu bierze, filtry itp. no i nie jest nam potrzeban taka duża lodówka a jak rodzina się powiększy to za kilka lat można zmienić a teraz zaoszczędzimy 3 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.12.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Te szklane lodówki BOSCH są super i czarna najbardziej nam się podoba ale chyba będzie cappucino bo do mebli jasnych ... chcieliśmy najpierw side by side ale za dużo prądu bierze, filtry itp. no i nie jest nam potrzeban taka duża lodówka a jak rodzina się powiększy to za kilka lat można zmienić a teraz zaoszczędzimy 3 tyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.12.2008 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 ja mam siemensa czarną emaliowaną nie szklaną i do białych mebli . Tez nie zasadzałam sie nawet na side by side Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.12.2008 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Te szklane lodówki BOSCH są super i czarna najbardziej nam się podoba ale chyba będzie cappucino bo do mebli jasnych ... chcieliśmy najpierw side by side ale za dużo prądu bierze, filtry itp. no i nie jest nam potrzeban taka duża lodówka a jak rodzina się powiększy to za kilka lat można zmienić a teraz zaoszczędzimy 3 tyś. No właśnie a ja cały czas się waham z tą lodówką... Bo taka zwykła jest za mała nawet teraz, to co mówić jak będą dzieci? Ale z drugiej strony może faktycznie bez sensu wywalać teraz 10tysi żeby była duża bo kiedyśtam się przyda? A z trzeciej - zmieniać lodówkę za 3 lata??? A z czwartej - za 3 lata będę miała więcej kaski.... A z piątej - no ale to tak ma stać z dziurą obok do tego czasu??? Ło matko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.12.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Ze szczerego serca w ten piękny czas,gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas,życzę miłościbez trosk i złości,pokoju na świeciei wszystkiego czego tylko zapragniecie,niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało,żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało! http://lilas3.free.fr/LiensNoel/ImagesNoel2/ImagesNoel02/Paysage.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.12.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://images34.fotosik.pl/422/2d20d6d1ebdb941a.jpg Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 22.12.2008 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Te szklane lodówki BOSCH są super i czarna najbardziej nam się podoba ale chyba będzie cappucino bo do mebli jasnych ... chcieliśmy najpierw side by side ale za dużo prądu bierze, filtry itp. no i nie jest nam potrzeban taka duża lodówka a jak rodzina się powiększy to za kilka lat można zmienić a teraz zaoszczędzimy 3 tyś. No właśnie a ja cały czas się waham z tą lodówką... Bo taka zwykła jest za mała nawet teraz, to co mówić jak będą dzieci? Ale z drugiej strony może faktycznie bez sensu wywalać teraz 10tysi żeby była duża bo kiedyśtam się przyda? A z trzeciej - zmieniać lodówkę za 3 lata??? A z czwartej - za 3 lata będę miała więcej kaski.... A z piątej - no ale to tak ma stać z dziurą obok do tego czasu??? Ło matko ... wiesz - my moglibyśmy kupić tą za 10tyś ale po co - będzie stała pusta ... mamy taką pracę, że najczęściej jemy na mieście albo u moich rodziców, gotujemy jedynie w weekend ale to wówczas kupujemy wszystko na świeżo. A pamiętaj, że pusta lodówka pobiera więcej prądu niż napełniona!!!!! dziwne ale tak jest. My kupujemy taką średnią - właśnie tego Boscha glass edition a najwyżej później kupimy dużą albo drugą mniejszą do pomieszczenia gospodarczego - to też jakieś wyjście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.12.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Te szklane lodówki BOSCH są super i czarna najbardziej nam się podoba ale chyba będzie cappucino bo do mebli jasnych ... chcieliśmy najpierw side by side ale za dużo prądu bierze, filtry itp. no i nie jest nam potrzeban taka duża lodówka a jak rodzina się powiększy to za kilka lat można zmienić a teraz zaoszczędzimy 3 tyś. No właśnie a ja cały czas się waham z tą lodówką... Bo taka zwykła jest za mała nawet teraz, to co mówić jak będą dzieci? Ale z drugiej strony może faktycznie bez sensu wywalać teraz 10tysi żeby była duża bo kiedyśtam się przyda? A z trzeciej - zmieniać lodówkę za 3 lata??? A z czwartej - za 3 lata będę miała więcej kaski.... A z piątej - no ale to tak ma stać z dziurą obok do tego czasu??? Ło matko ... Ty coś chyba kręcisz Dorcia. Jak masz dziure to lepiej wstaw sobie szafke dodatkową, a kiedys moze lodówke zmienisz np na ta wypasioną do zabudowy sbs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.12.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 fajne te sprzęty są, które pokazywałaś. Ten z windą sprawdziłbym jak się zachowuje w praktyce, ja np. jak coś piekę - mięso zazwyczaj, albo zapiekankę - to w czasie pieczenie potrzebuję co jakiś czas zajrzeć jak się mięsiwo czuje. lodówki ciekawe, ta ostatnia nie miała piwa w środku Suszna uwaga - no niby widać przez szybkę, szczególnie że jest wygodnie na wysokości oczu, ale otworzyć to co innego, a wydaje się że tu trzeba go totalnie wynicować i całe ciepło ucieknie jak się zajrzy... W ogóle ten obrazek dziwny był jak się potem przyjrzałam - jakiś nieudolny photoshoper się nim bawił Dziękuję za kolejne piękne życzenia No wlasnie, tez sobie pomylsalam o tym cieple, ale zaraz potem doszlo do mojej blond glowki ze cieplo ucieka do góry, wiec teoretycznie ucieknie z niego mniej ciepla niz z piekarnika otwieranego tradycyjnie... Mi sie ten kosmiczny piekarnik nawet podoba, tylko trzeba go umiec dobrze wkomponowac do kuchni, no i miec kase zeby za niego zaplacic te piekarniki z windą fajne ale jak się ma miejsce aby go zamontować - zawsze trrzeba pamiętać że pod nim nic nie może stać !!! nie wiem czy warto tyle kasy na to wydawać ... ja tam kupuje tradycyjny choć jeszcze nie wiem jaki i na co w ogóle patrzećprzy zakupie Justynko za to wybrałas podobną lodówke do mojej. Widzialam tego Twojego boscha w sklepie. Ladnie sie prezentuje ten srebrny, ten szklany tez niczego sobie i są rózne kolory.. a wybralam czarnuchowatego siemensa. jezdem zadowolona Tak mi sie nasuwa przy zakupie piekarnika: żeby szuflada wyjezdzała, zeby sie szybko grzała, zeby podstwowe programy miała i sama sie wylączała - brzmi troche jak zyczenia bozonarodzeniowe A u mnie nastapił rozwój wydarzen...jestem bezdomna z wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 22.12.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 http://img381.imageshack.us/img381/5342/bozenarodzenieozdobnakuyf1.gif Wszystkiego dobrego, szczęścia spokoju i miłości w te święta oraz cały rok 2009ty zyczy ..ghosć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 22.12.2008 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2008 Gratuluje sprzedazy mieszkania !! A co macie w planach przez ten rok? Mieszkacie jeszcze? czy przenosicie sie gdzies? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.12.2008 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://images34.fotosik.pl/422/2d20d6d1ebdb941a.jpg Dużo zdrowia i radości w Twoim życiu niech zagości i prezenty, i śnieg biały, by te święta urok miały. Samych wzruszeń przy choince, życzę Tobie i rodzince! Dziękuję A u Ciebie już prezenty pod choinką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts