Gość justyna_m 05.01.2009 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witaj ale piękne zdjęcia- bajecznie!!!!! lecę oglądać kuchnię!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.01.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 widzę że niewiele się pomyliłam jeśli chodzi o tą zaspę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 co będzie na prawo od kuchenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 05.01.2009 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 kuchnia fajna ... ale bez tv w salonie??? mój mąż by mnie pogonił już z sypialni wywaliłam - ale wojna była. A jeszcze co do kuchni to mi się ten barek nie widzi taki dwustopniowy, rozumiem, że zależy Tobie na miejscu roboczym ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 05.01.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 upssss... doczytałam o tym cargo i szafce... ale z takimi głębokimi uważaj, bo mam w tej chwili dokładnie taki sam słupek i strasznie ciężko jest sięgnąć po coś co jest z tyłu takiej półki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam ja w sprawie zmywarki. Otóż zmywarka w narożniku to nie jest dobry pomysł- upierniczone szafki te które będą w ciągu po lewej jej stronie. Gorszy dostęp przy wkładaniu naczyń. PozdrawiamKonrad P.S. Fajne foty z nartoszek, można wiedzieć gdzie to jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.01.2009 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam ja w sprawie zmywarki. Otóż zmywarka w narożniku to nie jest dobry pomysł- upierniczone szafki te które będą w ciągu po lewej jej stronie. Gorszy dostęp przy wkładaniu naczyń. Pozdrawiam Konrad P.S. Fajne foty z nartoszek, można wiedzieć gdzie to jest ? Jak to upierniczone? Że będę tak rozchlapywać naookoło? Przecież jakbym rozchlapywała, to nieważne czy na szafkę obok, czy na podłogę obok, a jakoś przy całej mojej pierdołowatości mi się to nie zdarza... Zdjęcia w większości z Kasprowego, to z kolejką tylko z Łomnicy W zasadzie to nieścisłość mocna z tą Słowacją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.01.2009 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 upssss... doczytałam o tym cargo i szafce... ale z takimi głębokimi uważaj, bo mam w tej chwili dokładnie taki sam słupek i strasznie ciężko jest sięgnąć po coś co jest z tyłu takiej półki... No wiem, wiem, ale nad piekarnikiem ma być robot i toster używane od święta, a toto trochę zajmuje miejsca... A pod pewnie też szuflady, więc loozik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.01.2009 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 kuchnia fajna ... ale bez tv w salonie??? mój mąż by mnie pogonił już z sypialni wywaliłam - ale wojna była. A jeszcze co do kuchni to mi się ten barek nie widzi taki dwustopniowy, rozumiem, że zależy Tobie na miejscu roboczym ??? Zależy na zasłonięciu pierdolnika Ale w sypialni będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 05.01.2009 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Witam ja w sprawie zmywarki. Otóż zmywarka w narożniku to nie jest dobry pomysł- upierniczone szafki te które będą w ciągu po lewej jej stronie. Gorszy dostęp przy wkładaniu naczyń. Pozdrawiam Konrad P.S. Fajne foty z nartoszek, można wiedzieć gdzie to jest ? Jak to upierniczone? Że będę tak rozchlapywać naookoło? Przecież jakbym rozchlapywała, to nieważne czy na szafkę obok, czy na podłogę obok, a jakoś przy całej mojej pierdołowatości mi się to nie zdarza... Zdjęcia w większości z Kasprowego, to z kolejką tylko z Łomnicy W zasadzie to nieścisłość mocna z tą Słowacją... chodzi o to że np otworzysz w trakcie programu bo coś będziesz chciała dorzucić, para bucha na te szafki obok z lewej strony , zasyfiały talerz wrzucisz i resztki polecą na szafkę Ja tam nie mówię o pierdołowatości ale o pośpiechu. No właśnie tak mi się wydawało że to Kasprowy ,ale z tego wszystkiego to nigdy nie byłem na Kasprowym. Po kilku razach w Zakopanem zawsze omijałem Zakopiankę, może w tym roku ze swoim smykiem 4 letnim pojedziemy na Kasprowy. Jaka tam trasa ciężka jest ??? Bo na zdjęciach widać że taka ja wiem czerwona, normalna. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.01.2009 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 hm... czterolatek na kasprowy? noooo nie wiem czy nie zbyt forsownie.... chyba, żeby kolejką i zejść powolutki... to jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Na zdjęciach zawsze się wydaje płasko Trasa jest dość trudna, powiedziałabym że taka dooobra alpejska czerwona wpadająca w czarną - jest dość długa ścianka na Gąsienicowej, ze 200 m stromizny takiej niekiepskiej, że pod koniec dnia sama szreń zostaje i trzeba mocno pracować udkami nienawykłymi do pracy tylko do siedzenia przed kompem Na Goryczkowej jest mniej stromo ale za to parę wąskich gardeł - my jechaliśmy tą trasą tylko raz, na samym końcu jak już ludzi nie było, ale wyobrażam sobie jaki tam musi być sajgon jak jest full ludzi prosto z wyciągu się wylewających... Ale smyki dają radę - widzieliśmy parę takich maluchów bez cienia strachu w oczach pomykających pługiem po tych muldach i ściankach Ale to zależy jak dobrze umie jeździć, bo to naprawdę są trudne trasy... Na tym trochę lepiej widać stromiznę, ale to i tak nie jest to: http://images43.fotosik.pl/46/e098faea674b6390med.jpg No to muszę pomyśleć jeszcze o tej parze buchającej na szafki faktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KonradJot 06.01.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Na zdjęciach zawsze się wydaje płasko Trasa jest dość trudna, powiedziałabym że taka dooobra alpejska czerwona wpadająca w czarną - jest dość długa ścianka na Gąsienicowej, ze 200 m stromizny takiej niekiepskiej, że pod koniec dnia sama szreń zostaje i trzeba mocno pracować udkami nienawykłymi do pracy tylko do siedzenia przed kompem Na Goryczkowej jest mniej stromo ale za to parę wąskich gardeł - my jechaliśmy tą trasą tylko raz, na samym końcu jak już ludzi nie było, ale wyobrażam sobie jaki tam musi być sajgon jak jest full ludzi prosto z wyciągu się wylewających... Ale smyki dają radę - widzieliśmy parę takich maluchów bez cienia strachu w oczach pomykających pługiem po tych muldach i ściankach Ale to zależy jak dobrze umie jeździć, bo to naprawdę są trudne trasy... Na tym trochę lepiej widać stromiznę, ale to i tak nie jest to: http://images43.fotosik.pl/46/e098faea674b6390med.jpg No to muszę pomyśleć jeszcze o tej parze buchającej na szafki faktycznie Witam hmm , to muszę pomyśleć bo w zeszłym roku nie udało się nam pojechać za to 2 lata temu byliśmy pierwszy raz z nim na nartach tyle, że we Włoszech.Tam bez problemu pomykał ze mną najpierw pomiędzy nogami ,a później na szelkach i lince przede mną, tylko on jak mu się chce to słucha i skręca, a jak nie to wali na krechę, więc trochę może być to problematyczne. Zjeżdżaliśmy tam razem z czerwonych i niebieskich typu Sella Ronda, ale na czarną to nie poszliśmy bo razem to byśmy nie dali rady- stromo było i jak jechałem po tyczkach po slalomie to już takie koleiny wyjeździli zawodnicy że ostatnie 2 tyczki bym prawie przejechał.Ale jak było wyratrakowane to spoko.Pewnie na Kasprowym licho jest z przygotowaniem stoku ? Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Nie, przygotowane są trasy całkiem spoko, ale wiesz, jak jest stromo to ten śnieg po prostu szybko jest zwożony i po rannym ratrakowaniu śladu nie zostaje... Może jak jeszcze na czarną byś go nie puszczał, to bym chyba na Kasprowy też nie jechała... A Sella Ronda i w ogóle Val Gardena (szczególnie Marmolada i Seceda) to moje ulubione miejsce narciarskie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 06.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Coś mnie dawno tutaj nie było.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.01.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Coś mnie dawno tutaj nie było.............. Nio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 a ja bylam tylko w madonnie i folgaridzie było super ale właśnie następnym razem chcialabym na kółko się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Sella Ronda i Val Gardena naprawdę fajne są.Za Austrią nie przepadam - zawsze tam trafiam na paskudną pogodę.Natomiast najcudniejsze miejsce do wyszalenia się to Val d'Isere i Trois Vallees.Można jeżdzić dwa tygodnei i nie powtórzyć żadnej trasy.A jakie mają połacie gór do jazdy poza trasami...mmmmm...bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Ja też za Austrią nie przepadam szczególnie, wolę Włochy głównie ze względu na urodę Dolomitów A w tym roku się zapoznam z Francją, ale nie Trzy Doliny tylko La Plagne (część Paradiski)... Strasznie jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 07.01.2009 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Byłam w La Plagne Fajne miejsce , choć nie tak wysoko jak Val d ' Isere i w maju śnieg był już kiepściejszy.No i nie tak duży rejon.Ale bardzo fajnie. Ja w ogóle lubię Francję , choć Francuzi to w dużej części wariaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts