stukpuk 07.01.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 Coś mnie dawno tutaj nie było.............. Nio... Na górach to ja się nie znam Ja jestem model nizinno-morski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 07.01.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No my w tym roku drugi raz do Francji w to samo miejsce czyli 2 doliny Valmeinier i Valoir. Duzo taniej niz Austria czy Wlochy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.01.2009 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 ja wolę włochy bo bliżej hitlerowców nie toleruję. wdali się w swojego bosa i im źle z oczu patrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.01.2009 22:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2009 No my w tym roku drugi raz do Francji w to samo miejsce czyli 2 doliny Valmeinier i Valoir. Duzo taniej niz Austria czy Wlochy Taniej? Zawsze mi się wydawało że w Austrii jest najtaniej, a Francja jest prawie tak droga jak Szwajcaria... Dlatego się zdziwiłam że jak szukałam wyjazdu samolotowego (bo wcześniej zawsze samochodem, ale teraz nie mamy z kim pojechać ) to najtaniej było właśnie we Francji... Ale samolotem do Austrii za blisko więc nie było ofert, a do Włoch to tylko w jakieś takie bezsensowne miejsca że trzeba dojeżdżać, no a samolotem=bez samochodu więc myślałam że to dlatego. Ale skipass 6 dni ponad 200 euro na nie taki znowu za duży region (225km tras) to w sumie sporawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 08.01.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 Nowa kuchnia bardziej mi się podoba a teraz pisz mi kobieto w czym robiłaś projekt bo ja tyż tak chcem :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 08.01.2009 23:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2009 W Archicadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 łupsni mam ale dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.01.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzieńdoberek śnieg jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 u mnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.01.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 u nas też i lód na chodnikach i zimno i na dodatek wieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 09.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Jeszcze nie wychodziłam , ale listonosz twierdzi,że zimnica i paskudniaście jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.01.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 u nas słoneczko sie przebija ale jest niezbyt przyjemnie - wiatr robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 09.01.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a tak jest u nas WIELKI BRAT W KOŁOBRZEGU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 09.01.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Miałam iść na spacer i zakupy z małym ale zostaję w domu bo wieje paskudnie a mały jakiś niewyraźny jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 a tak jest u nas WIELKI BRAT W KOŁOBRZEGU Nie mam dżawy w robocie U nas śnieg wczorajszy leży... Ale to dobrze bo wiecie co to oznacza? Że nie musiałam dziś rano (w przeciwieństwie do wczoraj rano ) odśnieżać fury Tak mnie ostatnio naszło: no nie mogę się wprost doczekać m.in.100 rzeczami zresztą garażu, cobym nie musiała samochodu rano skrobać... Ale przecież coś za coś - pojazd jednak troszku większy niż jakakolwiek bryka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 hej zmykam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 09.01.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 DorciuIQ - super domek, szybciutko się uwijacie z pracami. Pytanko mam do w sparwie kuchni, czy Ty korzystasz z usług jakiegoś projektanta, czy sama modeulejsz swoją kuchenkę... Będę wdzięczna za pomoc.Pozdrówka Ewelina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamEwelina 09.01.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ach i zapomniałam zapytać o Waszą ekipę, czy dobra i czy my tez moglibyśmy z niej skorzystać? Od wiosenki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 To ja! Siama!!! No oczywiście z pomocą wiernych komentujących Ekipy nie oddam bo mam zamiar wykorzystać doszczętnie do wykończeniówki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Trzymaj trzymaj ale potem to byś mogła się spólnąć z koleżeństwem z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts