Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No my w tym roku drugi raz do Francji w to samo miejsce czyli 2 doliny Valmeinier i Valoir. Duzo taniej niz Austria czy Wlochy

Taniej? Zawsze mi się wydawało że w Austrii jest najtaniej, a Francja jest prawie tak droga jak Szwajcaria...

Dlatego się zdziwiłam że jak szukałam wyjazdu samolotowego (bo wcześniej zawsze samochodem, ale teraz nie mamy z kim pojechać :( ) to najtaniej było właśnie we Francji... Ale samolotem do Austrii za blisko więc nie było ofert, a do Włoch to tylko w jakieś takie bezsensowne miejsca że trzeba dojeżdżać, no a samolotem=bez samochodu :wink: więc myślałam że to dlatego.

Ale skipass 6 dni ponad 200 euro na nie taki znowu za duży region (225km tras) to w sumie sporawo...

a tak jest u nas

WIELKI BRAT W KOŁOBRZEGU

:lol: :lol: :lol:

Nie mam dżawy w robocie :x

U nas śnieg wczorajszy leży... Ale to dobrze bo wiecie co to oznacza? Że nie musiałam dziś rano (w przeciwieństwie do wczoraj rano :roll: ) odśnieżać fury :lol:

Tak mnie ostatnio naszło: no nie mogę się wprost doczekać m.in.100 rzeczami zresztą :wink: garażu, cobym nie musiała samochodu rano skrobać... Ale przecież coś za coś - pojazd jednak troszku większy niż jakakolwiek bryka :roll: