Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika DorciIQ

Recommended Posts

Witaj Dorcia

Lżej mi się zrobiło na duszy kiedy przeczytałam, że Wy także nad oknami dumacie...myślałam, że tylko ja taka nie zdecydowana - drewno czy plastik, takie czy owakie, jeju nic z tego nie kumam (bo mi się tego zgłębiać nie chce )

Powodzenia, zajrzę co wybraliście he he, u nas to jeszcze lata całe zanim decyzja nastąpi :-?

AAAAA podziwiam Twoje zamiłowanie do ....kuchni :o

• Odpowiedzi 4,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No wiem, wiem - pokopało mnie kompletnie na punkcie kuchni, a najśmieszniejsze jest to, że ja nawet nie lubię gotować... :lol:

Chyba raczej plastik, stwierdziliśmy że to bez sensu pchać się w problematyczne drewno, jak i tak mają być białe :) Tylko teraz z kolei dumamy nad antracytowymi :roll:

Tiaaaaa - jak puściłam taką sugestię małżowi to mało z krzesła nie spadł że chyba mi się w d. poprzewracało i ile to musi kosztować przecież????

No więc się muszę dowiedzieć ile to kosztuje, bo chyba nie może być jakieś straszliwie drogi taki kabel, no nie? Trochę tego podjazdu jest wprawdzie, ale...

Tiaaaaa - jak puściłam taką sugestię małżowi to mało z krzesła nie spadł że chyba mi się w d. poprzewracało i ile to musi kosztować przecież????

No więc się muszę dowiedzieć ile to kosztuje, bo chyba nie może być jakieś straszliwie drogi taki kabel, no nie? Trochę tego podjazdu jest wprawdzie, ale...

to zapytaj go wprost kto to bedzie odsniezał? Ja teraz mam siupy na podjezdzie jak sie zrobilo kolo zera. Po tym sniegu - mimo ze codziennie dzielnie walczylam z łopatą - zrobila sie kałuza, a potem to przymarzło i mam malą slizgaweczke pod domem. Jak idziemy do auta to tylko jedno przypomina drugiemu i trzeciemu a trzecie powtarza pierwszemu i drugiemu - uwaga śliśko! ;)

A jest sens pod cały podjazd rzucac te kable? Moze wystarczy tam gdzie sie chodzi i pod samym garazem- jak juz auto ruszy to sie potem potoczy. U mnie bedzie z 80 metrów kwadr. podjazdu - to by byla pewnie droga zabawa- jak wszystko co jest fajne zresztą

Proszę Cię :) To jakieś grosze. Ponadto robisz sobie włacznik w garażu, albo ustawiasz na czasowy i podgrzewasz tylko troszkę - do +2 max +3 stopnie. Żeby tylko śnieg się stopił. A jak mrozu nie ma to nie włączasz i już. To są jakieś grosze- serio. Układasz pod kostką i cacy.